т.е. если ребенок сентябрьский и в ясли мы пошли в 2, то в школу идти либо с 6, либо на 2 года остаться в какой-то группе?
или двагода в яслях
Балачки про дитсадки
Розпочатий з *Bivawka*, 23 лис 2011 14:47
7265 відповідей у цій темі
#3706Опубліковано 27 травень 2015 - 13:04
Ну тут надо смотреть по ребенку,готов ли он к школе.Моя дочка пошла в 6 лет,вот закончила первый класс,я не представляю если бы она этот год ходила в сад,ей там было бы просто не интересно. А поводу оставить в младшей еще на год,я думаю обо всем всегда можно договориться,это только от желания вашего зависит
#3708Опубліковано 27 травень 2015 - 13:05
А я как сегодня озадачилась) У меня вообще такой проблемы не стояло, думала что наши ясли идут всем составом дальше, а оказывается человек 6-7 остаются на второй год. #3709Опубліковано 27 травень 2015 - 13:19 Таня, ми для себе вирішили, що нам краще відбути 2 роки в старшій групі, чим ходити в ясла. У нас різниця між молодшою та яслами колосальна - тут і заняття постійні, і ігри, і прогулянки. В яслах вихователі тільки і встигали, що сльози витирати та заспокоювати, навіть гуляти не ходили, бо важко всіх одягти. В молодшій майже всі діти вже звикли до садочку, в групі спокій та тиша, діти вже вміють гратися та спілкуватися між собою. З нашої групи я думаю, що за віком дітей 10 залишиться на другий рік в старшій, так що не ми одні. Щодо школи, то для мене однозначно в 6 років - це рано. Особливо, якщо школа сильна. #3710Опубліковано 27 травень 2015 - 13:22
Мы уже второй год сидели в яслях - идем дальше. Мне что-то кажется что пойдем в школу ровно в 6... #3711Опубліковано 27 травень 2015 - 13:22
От тільки як пояснити сину, чому всі дітки підуть в школу, а він ні - для мене це запитання?!Радує, що час на роздуми у мене ще є.
#3712Опубліковано 27 травень 2015 - 13:24
Тут у дівчат запитувала, хто був в такій ситуації, то запевнили, що проблем не було. Ну всі пішли, то й пішли.
#3713Опубліковано 27 травень 2015 - 13:54 Мы уже второй год сидели в яслях - идем дальше. когда вы успели два года посидеть? що нам краще відбути 2 роки в старшій групіКать, а чому в старшій групі? Може краще в середній? Бо дійсно, в старшій вже дітки про школу будуть балакати, планувати, а тут треба буде пояснювати чому ми залишаємося.
#3715Опубліковано 27 травень 2015 - 14:00
Точно не отобразилось) На твоем примере, может пусть 3 года сидит в выпускной, чтоб наверняка, все же мальчик) А по ситуации, я тоже ходила в сад, в котором малой, и оказывается 30 лет назад была +подготовительная группа, после которой я в 7 лет пошла в школу.
#3717Опубліковано 27 травень 2015 - 14:10
Мы же пошли в ясли прошлой весной.
#3718Опубліковано 27 травень 2015 - 14:24
Середню нам ніхто не пропонував, був вибір, або перейти з яселок в молодшу, або продовжувати ходити в ясла. Не думаю, що це буде така проблема пояснити, чому він ще залишиться в садочку, щоб заради цього нам сидіти рік в яслах. Зараз дивлюсь на цю групу на прогулянці і розумію, як правильно я вчинила, перевівши сина - в яслах діти ще зовсім маленькі, все ж таки між 2 - 2,5 та 3,5 роками велика різниця.
#3719Опубліковано 27 травень 2015 - 14:29 Напевно ми не зрозуміли одна одну) Ти плануєш залишити на другий рік в старшій групі. Зараз ви в молодшій, а з вересня у середній. Чому не залишитися на другий рік у середній, наприклад?
#3720Опубліковано 27 травень 2015 - 14:39
О, на це багато причин. По-перше мені дуже подобаються вихователі та няня, маю надію, що хтось з них може залишитися і на другий рік в старшій групі, вони таке практикують. Потім, навіщо мені кожного року переводити дитину з групи в групу, хай вже буде тут. Ну і я вже писала, що в старшій ми не самі залишимось на другий рік, тобто відчуття, що всі пішли, а він сам залишився не буде. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |