Разные очень)И по ощущениям, и по течению, и по послевкусию)Вторые - более жестокие, но зато уже к концу дня о пережитом практически ничего не напоминало.Яна, как тебе вторые роды в сравнении с первыми?)
Отпишусь подробнее в соответствующей теме
Собираем сумки в роддом
Розпочатий з jabka, 26 бер 2009 19:00
3717 відповідей у цій темі
#3681Опубліковано 17 квітень 2019 - 10:39 Разные очень)И по ощущениям, и по течению, и по послевкусию)Вторые - более жестокие, но зато уже к концу дня о пережитом практически ничего не напоминало. Отпишусь подробнее в соответствующей теме #3684Опубліковано 19 червень 2019 - 20:22
Девочки, хочу рожать без договора в 1м роддоме. Надо просто прийдти в жк, к любому врачу? И на кокой неделе?
#3685Опубліковано 19 червень 2019 - 23:22 Якщо ви полтавська і немає направлення до перенатального, то вас швидка привезе і так в 1-й. Або своїм ходом на прийомник. Пологи прийме чергова бригада. Попередньо домовлятися ні з ким не потрібно, ви ж хочете без договору А в жк ви ж і так маєте на обліку стояти? Там же дають список необхідного на пологи. І якщо необхідно, направлення до перенатального центру. Якщо ні, то ваш 1 пологовий.
#3686Опубліковано 20 червень 2019 - 13:39
Дякую) стою на обліку в 3МКП, направлення на перенатальний немає.Просто хотіла дізнатися як все буде проходити, що потрібно чоловіку. Хіба не потрібно попередньо прийди до роддому на огляд до лікаря? Питання може дивні) але хвилююсь, вже 36 неділь
#3687Опубліковано 20 червень 2019 - 13:56
В роддом на осмотр приходят,если планируют рожать по договоренности с конкретным врачём. А так наблюдаетесь у своего гинеколога в ЖК.
#3688Опубліковано 20 червень 2019 - 14:04
Попередньо нікуди ходити не треба.
Коли почнуться перейми чи відійдуть води викликаєте швидку, або ідете своїм ходом на прийомне відділення 1пологового. Чоловіку з собою мати змінний світлий одяг, гумові тапки або шкіряні, відмітку про флюорографію. Вам мати обмінну карту, паспорт і необхідні речі по списку. На прийомному заповнять доки і відправлять вас народжувати. Прийме чергова бригада, чоловік буде поряд поки почнуться потуги, допомагатиме, кликатиме акушерку якщо вони будуть виходити. Ви можете пару годин лежати в залі поки почнуться безпосередньо роди і лікар з акушеркою можуть виходити до інших породіль. Коли почнуться потуги чоловік може вийти, а може залишитись по бажанню. Після всього вас переведуть в післяпологове відділення в палату. Наче все. Питайте якщо щось ще цікавить. #3689Опубліковано 20 червень 2019 - 14:05 Нікуди йти не треба. Якщо без домовленності, то просто як почнуться перейми чи відійдуть води, викликаєте швидку і їдете народжувати Або, якщо будете трішки переношувати, то з жк можуть направити у паталогію, там здасте аналізи, подивляться лялічку, послухають серце і т. д. А звідти вже переведуть в пологове відділення. Відредаговано Red_Fox, 20 червень 2019 - 14:06. #3690Опубліковано 03 серпень 2019 - 12:43
Вчера получила свежий список в роддом В целом все, как было в 2017 году. Так и непонятно зачем два зажима в списке, но при их стоимости, это почти незаметная мелочь. Добавился контейнер для мочи (но он и так был нужен, перед выпиской, чтоб сдать анализы, пришлось покупать) и контейнер на 3л. А вот приписка для планового КС вызвала у меня подергивание глаза Во-первых, одноразового набора Славна именно номер 18 даже в каталоге производителя не существует, тоесть, скорее всего, опечатка в номере. Я так понимаю, что это набор покрытий и одежды для акушерских операций. Потом губка гемостатическая. Тоже занимательно. Неужели гемостатики не закупаются?? Ну и король списка - пабал. Мало того, что стоит это чудо 1100 грн за ампулу, так его еще и нет в аптеках. Есть карбетоцин другого производителя. Тоже с "приятной" ценой - 840грн. Я только не пойму, чем им не угодил старый добрый окситоцин? У кого было плановое КС без предварительной договоренности с врачем, поделитесь опытом Что требовали при поступлении?
Відредаговано Red_Fox, 03 серпень 2019 - 12:44. #3691Опубліковано 03 серпень 2019 - 12:58
Мені пояснювали, що пабал набагато скоріше зупиняє кровотечу, в деяких випадках просто необхідний. Коли я лежала в перинатальному, то його радили купити дівчині з двурогою маткою, що лежала з ризиком відслойки плаценти. У інших в списку його не було.
#3692Опубліковано 03 серпень 2019 - 13:03 Это в городской роддом список? У меня нет в списке контейнера для мочи и зажим 1 шт #3694Опубліковано 03 серпень 2019 - 13:14 В цілому, я розумію різницю між карбетоцином і окситоцином. Тут більше питання доцільності включення його в список для всіх. Мають же бути покази для застосування. Тим більше, що його не можна віднести до категорії доступних ліків. От і цікаво, чи вимагають в пологовому. Бо за тим же метилергобревіном чоловіка погнали в аптеку, бо в мене його з собою не було. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |