Гінекологиня. До кого ходимо і чому?
3670 відповідей у цій темі
Опубліковано 23 вересень 2023 - 22:01
В фб читала позитивні відгуки про лікаря Ворону, в Медіоне. Хтось у неї був, які відгуки?
Мне нравится. Стояла на учёте с 3 беременностью. При мне (во время моей беременности) прошла курсы узиста, после родов хожу к ней - весь комплекс теперь у неё) Молодая, приятная, переживательная, дотошная - вникает, а не просто отрабатывает.
До этого 18 лет была у Шиян, к сожалению, СВ уже не та, какой была раньше. Поэтому в Медион пришла к первому доктору, у которого было нужное мне время, времени на поиски того, кто будет вести мою беременность, было мало. Попала на Ворону, понравилась, спустя время вернулась к ней на учёт.
Опубліковано 30 жовтень 2023 - 20:41
Вітаю!
Підкажіть, будь ласка, хтось робив операції у Литвиненка Олександра Васильовича (оперує в Медіон) ?
Як він як спеціаліст?
Опубліковано 31 жовтень 2023 - 08:10
Добрий ранок. Хто може порекомендувати репродуктолога в Полтаві? Хтось звертався до Федорової з Медіона?
Опубліковано 07 листопад 2023 - 16:22
Вітаю!
Підкажіть, будь ласка, хтось робив операції у Литвиненка Олександра Васильовича (оперує в Медіон) ?
Як він як спеціаліст?
Робила у нього гістероскопію. Дуже компетентний лікар, все пояснює. Постійно на зв'язку, якщо якісь виникають питання після виписки. Однозначно рекомедую
Опубліковано 14 листопад 2023 - 16:02
Вітаю!
Як він як спеціаліст?
Ніколи нікого не рекомендую, бо це велика відповідальність. Напишу про свій досвід, нікому нічого не нав'язуючи. Мені він сподобався, прогресивний, кваліфікований, тактовний.
КАлександра
Немовля
-
-
Новачки
-
-
1 повідомлення
Опубліковано 23 лютий 2024 - 14:28
Дівчата, доброго дня. Може хто знає, підкажіть будь ласка. Де знайти Тараканову Олену Віталіївну?
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 24 лютий 2024 - 05:29
Дівчата, доброго дня. Може хто знає, підкажіть будь ласка. Де знайти Тараканову Олену Віталіївну?
4 поліклініка ( стара) на Алмазному.
Відредаговано svexa, 24 лютий 2024 - 05:30.
Tami
Немовля
-
-
Новачки
-
-
1 повідомлення
Опубліковано 15 березень 2024 - 18:10
Ох, дівчата, довго я читала цей форум, близько 2 років, за цей час побувала в різних гінекологів і відгуків теж назбиралось немало.
Отже почну з Сови Т.А. я ходила до неї довго, і профілактично коли ще приймала КОК і разом з нею ж планували відміну КОК і підготовку до планування вагітності. Зауважень я до неї не мала рівно до тіє пори, доки не збився в мене цикл після відміни прийому КОК. Так сталося що в 3 циклі після відміни в мене менструація перейшла в маткову кровотечу і після того понеслося заліковування мене всім на світі. Вона мене посадила на Фемостон, а потім ще додала Верошпірон і ще купу всього. Ну і звісно поки я пила Верошпірон то потрібна контрацепція бо вагітніти на ньому не можна. Через 3 місяці такого "лікування" мене почали брати сумніви, тож я почала звертатись і до інших лікарів аби спитати щодо коректності, адекватності і доцільності всього що я приймаю. Ну і звісно я сама хоч і не медик, але почала багато читати в групі Доказові батьки на фейсбуці, тож в багатьох питаннях очі мені добряче відкрилися. Згодом виявилось що мене заобстежували і залікували в той час коли треба було просто дати час організму на відновлення після КОК і не втручатися. Зі здорової мене зробили дуже-дуже хворою.
Першою я спробувала піти до Черкаської Олени Юріївни, бо бачила кілька нормальних відгуків тут про неї. Похід до неї був першим і останнім, бо те шо вона мені роказувала йде в розріз з доказовою медициною. Кілька тез від неї з того прийому "Фемостон підготує полость матки до вагітності", "Дуфастон містить гормон якого часто не вистачає аби вагітність настала" , "Верошпірон не чинить тератогенної дії", хоча в інструкції написано рівно зворотнє. Коротше брєд сивої кобили, кваліфікація в неї навіть гірша ніж в Сови.
Далі я пішла до Петрової Вікторії Ярославівни, була в неї пару разів. Паралельно я ще брала онлайн-консультацію в гінеколога з групи Доказові батьки Чепіжної Анни, вона мені чітко розставила по поличках що все лікування в Сови було необгрунтованим і безтолковим, вона скасувала всі призначення, і як раз після цього в першому ж циклі вийшло завагітніти.
Спостерігалась вже в Петрової, спочатку вона мені здалась ок, але потім вона теж мінуснулась через прописування мені Дуфастону при підозрі на завмерлу вагітність, прописувала без підстав і показань, а чисто для того аби мене заспокоїти. Так не має бути. На жаль та вагітність перервалась сама собою, ніякий дуфастон би нічим не допоміг(. Після чистки я пішла до Петрової ще раз, вона не зрозуміло для чого порадила не вагітніти півроку, це було останньою краплею, більше я до неї не ходила.
Через 1,5 місяці після чистки завмерлої вагітності пішла на консультацію щодо подальших дій та планування нової вагітності до Циби Валерії Вікторівни. Це мабуть наймолодший гінеколог, в якого я була і мабуть найадекватніший. Читала її інстаграм, здалась мені досить доказовою, тож звернулась до неї. Вона мене нормально проконсультувала, зайвих призначень не було. І от в 3 циклі після невдачі мені вдалось знову завагітніти. На облік вирішила теж стати до неї. На разі ніяких зауважень щодо неї немає, лише доказові призначення, вона є на постійному зв'язку, огляди лагідні, все пояснює що не зрозуміло. Сподіваюсь від неї мені з часом не доведеться "втікати" як від попередніх, але на разі мені щодо Циби все подобається
Опубліковано 27 березень 2024 - 22:10
Ох, дівчата, довго я читала цей форум, близько 2 років, за цей час побувала в різних гінекологів і відгуків теж назбиралось немало.
...
Через 1,5 місяці після чистки завмерлої вагітності пішла на консультацію щодо подальших дій та планування нової вагітності до Циби Валерії Вікторівни. Це мабуть наймолодший гінеколог, в якого я була і мабуть найадекватніший. Читала її інстаграм, здалась мені досить доказовою, тож звернулась до неї. Вона мене нормально проконсультувала, зайвих призначень не було. І от в 3 циклі після невдачі мені вдалось знову завагітніти. На облік вирішила теж стати до неї. На разі ніяких зауважень щодо неї немає, лише доказові призначення, вона є на постійному зв'язку, огляди лагідні, все пояснює що не зрозуміло. Сподіваюсь від неї мені з часом не доведеться "втікати" як від попередніх, але на разі мені щодо Циби все подобається
Де вона приймає?
Дайте будь ласка посилання на інстаграм
Опубліковано 28 березень 2024 - 22:04
Де вона приймає?
Дайте будь ласка посилання на інстаграм
Instagram гуглиться по ПІБ
https://www.instagra...m/_doctor_lera/
Опубліковано 29 березень 2024 - 08:54
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|