Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
Опубліковано 05 жовтень 2022 - 18:41
Досвід був власний і знайомих, те, що по опису не відповідало навіть дійсності показників(
До прикладу, знайома робила МРТ спини, де в описі навіть протрузій не побачили, нейрохірург виявив 3 грижі (людина ледве вже ходила)
П.С. може ще від описуючого лікаря залежить?... Але це ж лікар! Що він тоді там робить?
Нажаль лікарі там, не всі компетентні. І опис як пощастить
Опубліковано 05 жовтень 2022 - 19:49
Дівчата, вже майже місяць не можу вичухатися з болячок. Тижнів два ходила зі страшенною біллю в горлі, а зараз ніс закладений, знову починає горло боліти, губи обсипало. Так от, до чого я це все. Можливо порадить хтось що їсти, щоб допомогти організму боротися з болячками. Купила шипшину, обліпиху, заварюю чаї. Мед, лимон. Що ще порадите?
Luise Buffon
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 05 жовтень 2022 - 20:13
Дівчата, поділіться контактом де можна відремонтувати масляний обігрівач. По суті поломка в шнурі, але можливо є якась специфіка...
Опубліковано 05 жовтень 2022 - 20:18
Дівчата, вже майже місяць не можу вичухатися з болячок. Тижнів два ходила зі страшенною біллю в горлі, а зараз ніс закладений, знову починає горло боліти, губи обсипало. Так от, до чого я це все. Можливо порадить хтось що їсти, щоб допомогти організму боротися з болячками. Купила шипшину, обліпиху, заварюю чаї. Мед, лимон. Що ще порадите?
имбирь+лимон+мед и в чай хотя б по чайной ложке
еще природный антибиотик -- в черной редьке вырезаем конус, в дырку помещаем мед, пить выделяющийся сок по мере образование.
Но не просто пить, а как бы разсасывать
Відредаговано Annuska, 05 жовтень 2022 - 20:22.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 06 жовтень 2022 - 05:30
стоп, Люда, з травками-муравками обережно, не все буде на користь. Тим паче редька наче взагалі протипоказана. П.с. Я підписана на твій м-н в інстаграм, і бачила останні новини
Опубліковано 06 жовтень 2022 - 07:04
стоп, Люда, з травками-муравками обережно, не все буде на користь. Тим паче редька наче взагалі протипоказана. П.с. Я підписана на твій м-н в інстаграм, і бачила останні новини
Та ні, я не за травки, а більше за вітаміни. Щоб у організму були сили боротися.
Опубліковано 06 жовтень 2022 - 08:21
Дівчата, ви все знаєте. Порадьте будь-ласка ревматолога. Електронне направлення від сімейного лікаря є.
Опубліковано 06 жовтень 2022 - 10:03
Достатній сон, мінімізація стресу (зрозуміло, що зараз це найважче), збалансоване харчування, рясне пиття, з вітамінів обов'язково постійний прийом вітаміну Д.
Із пиття ще дуже класно імбирний чай. Я ще люблю боржомі+окріп+лимон, але це моє власне збочення )
Опубліковано 06 жовтень 2022 - 10:33
Та ні, я не за травки, а більше за вітаміни. Щоб у організму були сили боротися.
вот еще кладезь витаминов -- изюм+курага+чорнослив+орехи+лимон -- все измельчить и добавить меда
Опубліковано 06 жовтень 2022 - 12:40
Дівчата, підкажіть будь ласка, зараз в касі продають долари?
Опубліковано 06 жовтень 2022 - 13:39
в приватбанку тільки по наявності в касі(якщо хтось здав),якщо у вас немає валюти на рахунках або депозитах
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 06 жовтень 2022 - 13:54
Дівчата, де можна купити дистильовану воду?
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 06 жовтень 2022 - 14:39
В автомагазинах
Опубліковано 06 жовтень 2022 - 18:05
в приватбанку тільки по наявності в касі(якщо хтось здав),якщо у вас немає валюти на рахунках або депозитах
Дякую.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 06 жовтень 2022 - 18:09
вже якщо і на рахунку тільки попередньо замовляти і чекати кілька днів
епіцентр, аптека
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 07 жовтень 2022 - 13:40
в касі - це в банку?
якщо територіально зручно, то в банку "Південний" в центрі майже завжди є, нові купюри. Курс не набагато нижчий від обмінників.
Взагалі, в банках чим нижчий курс, тим нереальніше купити, принаймі я жодного разу не змогла.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 07 жовтень 2022 - 20:53
Дівчата, а що у нас з майстрами ПММ? Десь обговорювали?
З телефону незручний пошук, нічого не знаходжу.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 07 жовтень 2022 - 22:57
Замовляла на підставі ніт фрі, дуже класний
Спасибо за совет,реально супер,за день доставили...
Опубліковано 08 жовтень 2022 - 08:13
Дівчата! Допоможіть. Мені на сьогодні потрібен плед у клітинку теплий, де я можу придбати сьогодні?
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 08 жовтень 2022 - 11:00
На центральному ринку їх повно, ряди постільної білизни
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|