Перехід до вмісту

Фотографія

Прививки: робити чи ні?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
9534 відповідей у цій темі

#3661 sofiko

sofiko

- Ты сильная, ты справишься. - Я умная, я даже не возьмусь.

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 7 202 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2               

Опубліковано 03 грудень 2015 - 17:15

Вы ходите и дальше в сад? Не говорили, что это опасно?

Мы по возрасту полностью привиты

#3662 Тори 21

Тори 21

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 62 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 03 грудень 2015 - 17:48

А сколько вам?

#3663 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 03 грудень 2015 - 17:57

Девочки задолбалась читать и слушать всю фигню и нашла статью Комаровского.Детки которые привитых ИПВ спокойно перенесут ОПВ.Денти не заразны возможность заразиться 1 на 1 млн.Так что бред все что не водите в сад.А капают что бы болезнь не распространялась.В статье подробно написанной какой должен быть флакон там терморегулятор.

Відредаговано svexa, 03 грудень 2015 - 17:58.

#3664 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 03 грудень 2015 - 18:01

Если нету ИПВ то ОПВ не рекомендует капать

#3665 JuliaF

JuliaF

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 006 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юля

Нагороди

2         

Опубліковано 03 грудень 2015 - 18:43

вот и я сегодня, после очередного приглашения, пришла и написала отказ в поликлинике. Медсестра довольно резко отреагировала, аж обиделась) она еще у меня медсестрой была в детстве, помнит меня, и меня это напрягает)

#3666 nana

nana

мама Наташа, мамуличка, а иногда, просто - Туся)

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

3             3   

Опубліковано 03 грудень 2015 - 19:11

Девочки задолбалась читать и слушать всю фигню и нашла статью Комаровского.Детки которые привитых ИПВ спокойно перенесут ОПВ.Денти не заразны возможность заразиться 1 на 1 млн.Так что бред все что не водите в сад.А капают что бы болезнь не распространялась.В статье подробно написанной какой должен быть флакон там терморегулятор.

Какую "фигню"? Кто такой Комаровский - он Бог? он дает  какие-то гарантии? Зачем капать если дети привиты??  И какая "болезнь распостраняется"? Это та "вспышка" полиомиелита", которую придумали? Капать или нет, это право каждого родителя и отвественность несет не Комаровский, не МОЗ, не доктор в саду,  а родитель, и жить с этими последствиями родителям, не Комаровскому-шоумену, который ради пиара и денег готов на все.

#3667 Leka36

Leka36

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 69 повідомлення
  • Ім'я:Leka36

Опубліковано 03 грудень 2015 - 19:50

Девочки, у вас в дет.садах не угрожают отчислением, если вы отказываетесь от ОПВ?

Нам сегодня передали, что если мы до 14 декабря не сделаем прививку, то отчислят! Хотя мы еще 10 дней пьем антибиотики!

офигеть! вот уроды! не имеют права!

• mitera це подобається

#3668 Leka36

Leka36

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 69 повідомлення
  • Ім'я:Leka36

Опубліковано 03 грудень 2015 - 19:55

Полиомиелит в каплях или уколах? - Абзац! - 30.11.2015 Видели эту передачу? Что то мне это совпадение не напоминает..

Відредаговано Leka36, 03 грудень 2015 - 19:56.

#3669 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 03 грудень 2015 - 20:01

Я не заставляют Вас делать прививки.Здоровье Вашего ребёнка это Ваша ответственность.Больше осложнений не от вакцин и прививок а от самих болезней.Ни в одной развитой стране не стоит такой вопрос делать или нет?А мы стремимся в Европу а скоро как в Африке будет куча вирусов.

#3670 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 03 грудень 2015 - 20:02

Детки которые привитых ИПВ спокойно перенесут ОПВ.

це в теорії?..

я "за" щеплення (по графіку) (і ці каплі зробила тільки тому, що на наш вік по графіку нам одних капель не вистачало), але моя щось цю не дуже добре переносить. біль в животі періодичний вже більше тижня, рвота (СБ, двічі в один день, більш не було), ще жаліється, що ніжки болять, але не знаю, чи і це сюди приписувати. і, так, я майже на 100% впевнена, що це від ОПВ. 

#3671 Natalka

Natalka

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 686 повідомлення
  • Ім'я:Наташа

Опубліковано 03 грудень 2015 - 20:03

Я не заставляют Вас делать прививки.Здоровье Вашего ребёнка это Ваша ответственность.Больше осложнений не от вакцин и прививок а от самих болезней.Ни в одной развитой стране не стоит такой вопрос делать или нет?А мы стремимся в Европу а скоро как в Африке будет куча вирусов.

В развитых странах нет вопроса, качественная ли вакцина... И ещё в тех же развитых странах не используют ОПВ  уже давно...

#3672 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 03 грудень 2015 - 20:04

це в теорії?..

я "за" щеплення (по графіку) (і ці каплі зробила тільки тому, що на наш вік по графіку нам одних капель не вистачало), але моя щось цю не дуже добре переносить. біль в животі періодичний вже більше тижня, рвота (СБ, двічі в один день, більш не було), ще жаліється, що ніжки болять, але не знаю, чи і це сюди приписувати. і, так, я майже на 100% впевнена, що це від ОПВ. 

Простите а это не ротовирус?Старший уже дважды переносил в этом году

#3673 lidlekcc

lidlekcc

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 420 повідомлення
  • Місто:полтава

Нагороди

Опубліковано 03 грудень 2015 - 20:05

так комаровский  всегда был сторонником любых государственных программ, от него и не следовало ожидать чего-либо другого)))
а тот-же полянский с харькова прямо сказал, что нет никакой необходимости капать ОВП ранее привитым по графику детям)))

Відредаговано lidlekcc, 04 грудень 2015 - 06:47.

#3674 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 823 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 03 грудень 2015 - 20:06

це в теорії?..

це ви в першому турі зробили чи вже другий? Ми першу зробили, від другої поки що відмовилась. Тепер не знаю чи робитиму її взагалі, хоча планувала після новорічних свят.

#3675 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 03 грудень 2015 - 20:14

Простите а это не ротовирус?Старший уже дважды переносил в этом году

ну, звісно ж, ротавірус, що ж і ще? ОПВ ж ускладнень не дає. :eyes:

це ви в першому турі зробили чи вже другий? Ми першу зробили, від другої поки що відмовилась. Тепер не знаю чи робитиму її взагалі, хоча планувала після новорічних свят.

в першому. більше не робитимемо. хай дитина від цієї відійде.

#3676 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 03 грудень 2015 - 20:16

1. ни в одной развитой стране не провоцируют геноцид своего же народа, начиная с детства.
2. вы в какой стране живете?? я в стране третьего мира.

Відредаговано Мама Лена, 03 грудень 2015 - 20:17.

#3677 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 03 грудень 2015 - 20:17

і ще хотіла добавити. в отому сюжеті про померлого хлопчика, заст.міністру (чи хто він там?) сказав, що ІПВ дає інд. захист, а ОПВ допомагає ліквідувати циркуляцію вірусу. так от я своїй дитині інд.захист дала (2 ІПВ і 2 ОПВ у нас є) і чому я маю жертвувати її здоров'ям, щоб, виходить, забезпечити захист тим, хто не робе щеплення взагалі??

#3678 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 03 грудень 2015 - 20:17

Я вчера в саду подписала отказ  от вакцинации. Меня не то что не уговаривали, а даже толков не рассказывали. Что-то вроде ну вы в курсе, что там какую-то прививку вам хотят сделать? Вы не будете? Поставьте галочку на Нет и распишитесь. Все)))

#3679 bianco

bianco

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 6 910 повідомлення
  • Ім'я:Аня

Нагороди

2    2    2       2   

Опубліковано 03 грудень 2015 - 20:21

ну, звісно ж, ротавірус, що ж і ще? ОПВ ж ускладнень не дає. :eyes:

в першому. більше не робитимемо. хай дитина від цієї відійде.

Ага, нас теж запевнили, що у малої ротавірус, а тепер я розумію що то було. Живіт болить уже 2 тижні, при чому виникає такий гострий біль, що дитина кидає всі іграшки і лягає. Через 2-3 хвилини біль зникає. Була висока температура, діарєя, один раз рвота. Розмовляю з мамами і розумію, що такі симптоми через одного, якщо не частіше. Жах!
Сьогодні медсестра запросила меншу на вакцинацію, я відмовилась. А вона мені таким суворим тоном: "так, щоб у понеділок були як штик!" що це за розмова? Ми, звісно, підемо,щоб відмову написати.

#3680 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 03 грудень 2015 - 20:23

і ще хотіла добавити. в отому сюжеті про померлого хлопчика, заст.міністру (чи хто він там?) сказав, що ІПВ дає інд. захист, а ОПВ допомагає ліквідувати циркуляцію вірусу. так от я своїй дитині інд.захист дала (2 ІПВ і 2 ОПВ у нас є) і чому я маю жертвувати її здоров'ям, щоб, виходить, забезпечити захист тим, хто не робе щеплення взагалі??

Оце слова нашого лікаря. Необхідності робити щеплення моїй дитині немає- у неї всі чотири планових є, тобто імунітет сформовано. Турова вакцинація підвищує імунітет популяції. Нехай. Але не за рахунок моєї дитини. 

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама