Гінекологиня. До кого ходимо і чому?
3670 відповідей у цій темі
Опубліковано 22 липень 2023 - 22:44
Взагалі не розумію негативних відгуків про Сову. Зверталась до неї неодноразово. Завжди було адекватне обстеження та призначене лікування.
Останній раз під час УЗД знайшла у мене поліп. Порадила на вибір до кого можна звернутись з приводу видалення. Інші лікарі підтвердили поставлений нею діагноз. Тому я особисто до неї буду і надалі звертатись. Ввічливий та адекватний лікар
У кожного свій лікар... А негативні відгуки від негативного досвіду звернення до цього лікаря... Що тут не зрозуміло?... Тим паче, якщо погортати тему чи скористатися пошуком легко можна знайти історії з подробицями візитів до Сови і чому негативні відгуки...
Відредаговано mitera, 22 липень 2023 - 22:44.
Опубліковано 22 липень 2023 - 22:47
те, що ви не розумієте, не значить, що вони неправдиві. У мене такий досвід і у Мирослави. Діагноз зовсім невірний був, лікування дуже серйозне призначено теж неправильно. Звичайно, що «помогло б»якби лікувалась, бо лікувати було нічого. Але які наслідки мали б ті ліки, причому абсолютно не доказові призначення на лист а4- це вже інше питання. Як вона мені сама сказала - «що ви так переживаєте? Ну розладить всю гормональну систему, то будем тоді лікувати це». Дуже дальновидно з точки зору наявності пацієнтів)
Щодо призначень з метою забезпечення себе пацієнтами повністю підтримую.... Аналогічне враження... Призначення на непотрібні обстеження і звичайно в неї...
Опубліковано 23 липень 2023 - 14:16
Ввічливий та адекватний лікар
В кожного свої поняття меж дозволеного, але говорити пацієнту про його "недоліки" як фізичні вади - необ'єктивно та непрофесійно. І обговорювати інших пацієнтів з відвідувачами. Ти паче в Полтаві все це швидко розлітається.
Опубліковано 23 липень 2023 - 17:36
В кожного свої поняття меж дозволеного, але говорити пацієнту про його "недоліки" як фізичні вади - необ'єктивно та непрофесійно. І обговорювати інших пацієнтів з відвідувачами. Ти паче в Полтаві все це швидко розлітається.
Підтримую...
З моєю колегою обговорювала мої діагнози і проблеми...
Ми заходили до Сови по черзі...
Я не планувала розповідати колезі, за мене розповіла лікар... То треш....одне з негативних вражень - невміння тримати язик за зубами і дотримуватися лікарської таємниці
Відредаговано mitera, 23 липень 2023 - 17:37.
Опубліковано 23 липень 2023 - 22:13
Підтримую...
Я не планувала розповідати колезі, за мене розповіла лікар... То треш....одне з негативних вражень - невміння тримати язик за зубами і дотримуватися лікарської таємниці
оце жесть.
Мене ще дуже порадувало «чого ви хвилюєтесь? Я всіх так лікую!» тобто якісь універсальні схеми чи що. Або коли я читаю чорним по білому в інструкції, що препарат викликає штучний клімакс, а вона заперечує і вішає лапшу на вуха. Або призначає свічки вагінальні робити з антибіотиком, чого категорично не можна робити ніколи і нікому, про що трублять доказові лікарі звідусіль… А інший антибіотик призначає пити, але «від нього буде дуже нудити, як не зможеш пити весь період, то пий скільки зможеш, потім поміняємо». Добре, що в мене мозку вистачило це все не робити.
Опубліковано 24 липень 2023 - 15:31
Підтримую...
Мирославо, якого лікаря вибрала замість Сови, якщо не секрет?
Опубліковано 26 липень 2023 - 21:02
Мирославо, якого лікаря вибрала замість Сови, якщо не секрет?
Не обрала на жаль...
Та, до якої збиралася за найбільшою кількістю відгуків серед знайомих, виїхала за кордон
Після Сови відвідала ще декілька лікарів, з'ясувала остаточно діагноз (який Сова прогавила, проте збиралася лікувати те, чого немає...)
Лікування у заввідділення гінекології у 1-му пологовому - операція і відновлення протягом року під його супроводом
Зараз знову в пошуку... Сподіваюся таки знайти доказового адекватного лікаря для регулярних відвідувань...
З основних висновків за останні два роки - приватний гінеколог "лікує" так, щоб ти ще не раз до нього прийшла і принесла гроші... В бюджетній клініці - лікує так, щоб не приходила знову... Найкраще лікування буде десь посередині... Шукаю ще...
Відредаговано mitera, 26 липень 2023 - 21:03.
jabka
-
Місто:Харків-Полтава
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 27 липень 2023 - 12:09
Приїжджайте в Харків. Я нарешті знайшла свою гінекологиню, і дуже задоволена - Прасол Наталя. Вона також рецензентка моєї книги про місячні (бо так сподобалася, що аж погукала співпрацювати ).
Ну або ж Киів. Це точно буде дешевше, ніж пошуки того, чого у Полтаві, на жаль, нема
Опубліковано 01 серпень 2023 - 17:46
Добрий день.Підкажіть будь ласка толкового гінеколога- саме ендокрінолога.І чи можна здати аналізи на гормони безкоштовно чи тільки платно?
Опубліковано 01 серпень 2023 - 18:37
Добрий день.Підкажіть будь ласка толкового гінеколога- саме ендокрінолога.І чи можна здати аналізи на гормони безкоштовно чи тільки платно?
Дика в Лечсанупрі (здається вона єдина в Полтаві), сама не зверталась, але відгуки про неї неоднозначні.
Щодо аналізів на гормони: дитині в пубертатний період назначали ендокринолог і гінеколог (кожен звісно свої) здавати їх, то всі були платні (руки розвели), тому для дорослих думаю мало шансів на безкоштовні(
Опубліковано 02 серпень 2023 - 09:47
Дика в Лечсанупрі
краще не треба
наскільки знаю, у Полтаві немає нормального гінеколога-ендокринолога
І чи можна здати аналізи на гормони безкоштовно чи тільки платно?
мені терапевтка казала, що такі аналізи тільки платно
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 02 серпень 2023 - 11:14
Лечу сейчас кисту ,гормоны только платно ,и онкомаркеры тоже
Lana*-*
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
Опубліковано 24 серпень 2023 - 06:37
Я все таки к нему не пошла. Попала к Калашник в новой 4 поликлинике (503 кабинет). Впечатления от неё ужасные: мало того, что она на меня наорала на ровном месте, так ещё и неуравновешенная дамочка. Передо мной она кричала на девочку, что "я тебя тут не насилую, можешь встать и уйти". И ещё дверь постоянно открыта в кабинет, бутылка из-под минералки валяется на входе (чтобы дверь не закрылась). Пока там голые пациентки одеваются, уролог на УЗИ каких-то мужиков водит. У неё в кабинете аппарат УЗИ стоит. А мне всего-то нужно было с официальными документами решить кое-что, но пришлось проходить осмотр. Интересно: она всегда такая агрессивная с пациентками или просто не в настроении была...
Хочу поделиться ужасами о походе к мамоллогу-гинекологу и садисту Калашник Леонелле Николаевне, которая принимает в 4-й поликлинике по ул. Железной 17.
Пришла с направлением УЗИ груди.
Я не могу назвать это существо врачом.
Я не однократно делала эту процедуру, но чтобы она была похожа на пытку, это уже слишком. Эта садистка так давила мне грудь не только датчиком но и пальцами, что к вечеру я обнаружила синяки на груди. Я говорила ей, что мне очень больно, от болевого шока начали текти слезы. В ответ она только кричала:"Если ты не замолчишь, я не буду делать тебе узи". Это не доктор, это тварь и садистка. Боже упаси Вас попасть к ней на приём.
К стати, позже я слышала не от одной женщины о её истеричности и жестокости на приёмах.
Відредаговано Lana*-*, 24 серпень 2023 - 06:53.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 25 серпень 2023 - 12:24
Хочу поделиться ужасами о походе к мамоллогу-гинекологу и садисту Калашник Леонелле Николаевне, которая принимает в 4-й поликлинике по ул. Железной 17.
Пришла с направлением УЗИ груди.
Я не могу назвать это существо врачом.
Я не однократно делала эту процедуру, но чтобы она была похожа на пытку, это уже слишком. Эта садистка так давила мне грудь не только датчиком но и пальцами, что к вечеру я обнаружила синяки на груди. Я говорила ей, что мне очень больно, от болевого шока начали текти слезы. В ответ она только кричала:"Если ты не замолчишь, я не буду делать тебе узи". Это не доктор, это тварь и садистка. Боже упаси Вас попасть к ней на приём.
К стати, позже я слышала не от одной женщины о её истеричности и жестокости на приёмах.
Кожен рік стикаюсь з цією особою ....це п..ь
Спочатку набачила якусь фіброму, зробила УЗІ (за гроші звісно)...на наступний рік знову ,,залишає, про фіброму я їй Та ви ж мені УЗІ робили в минулому році і все ок...
В цьому році піду до іншого гінеколога.
Просто нажаль в 4 новій вона одна, а я комісію на групу проходжу і хочеться все в одній клініці за день.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 14 вересень 2023 - 08:15
Дівчата,куди записатись на УЗД малого тазу по направленню?В 4 старій тільки вагітних..в новій Кслашнік до неї ні ногою..мені не терміново ..от тільки куди ще ?
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 15 вересень 2023 - 14:24
В фб читала позитивні відгуки про лікаря Ворону, в Медіоне. Хтось у неї був, які відгуки?
irynka
Немовля
-
-
Новачки
-
-
1 повідомлення
Опубліковано 17 вересень 2023 - 11:08
Доброго дня. Обираю між Лелюк Оленою Юріївною та Цибою Валерією Вікторівною. Хтось був у них на прийомі\лікуванні? Які враження?
Опубліковано 17 вересень 2023 - 21:44
Дівчата,куди записатись на УЗД малого тазу по направленню?В 4 старій тільки вагітних..в новій Кслашнік до неї ні ногою..мені не терміново ..от тільки куди ще ?
Лечсанупр, обласна лікарня
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 17 вересень 2023 - 22:07
В фб читала позитивні відгуки про лікаря Ворону, в Медіоне. Хтось у неї був, які відгуки?
Я була декілька разів. Молода, приємна.
s_krivoruchko
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 21 вересень 2023 - 10:55
Доброго дня. Обираю між Лелюк Оленою Юріївною та Цибою Валерією Вікторівною. Хтось був у них на прийомі\лікуванні? Які враження?
Підписана в інстаграмі на Цибу, молода, але скадає враження толкового спеціаліста. Постійно проходить якісь курси, навчання
Відредаговано s_krivoruchko, 21 вересень 2023 - 10:55.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|