Перехід до вмісту

Фотографія

Гінекологиня. До кого ходимо і чому?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
3670 відповідей у цій темі

#3641 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 22 липень 2023 - 22:44

Взагалі не розумію негативних відгуків про Сову. Зверталась до неї неодноразово. Завжди було адекватне обстеження та призначене лікування.
Останній раз під час УЗД знайшла у мене поліп. Порадила на вибір до кого можна звернутись з приводу видалення. Інші лікарі підтвердили поставлений нею діагноз. Тому я особисто до неї буду і надалі звертатись. Ввічливий та адекватний лікар

У кожного свій лікар... А негативні відгуки від негативного досвіду звернення до цього лікаря... Що тут не зрозуміло?... Тим паче, якщо погортати тему чи скористатися пошуком легко можна знайти історії з подробицями візитів до Сови і чому негативні відгуки...

Відредаговано mitera, 22 липень 2023 - 22:44.

#3642 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 22 липень 2023 - 22:47

те, що ви не розумієте, не значить, що вони неправдиві. У мене такий досвід і у Мирослави. Діагноз зовсім невірний був, лікування дуже серйозне призначено теж неправильно. Звичайно, що «помогло б»якби лікувалась, бо лікувати було нічого. Але які наслідки мали б ті ліки, причому абсолютно не доказові призначення на лист а4- це вже інше питання. Як вона мені сама сказала - «що ви так переживаєте? Ну розладить всю гормональну систему, то будем тоді лікувати це». Дуже дальновидно з точки зору наявності пацієнтів)

Щодо призначень з метою забезпечення себе пацієнтами повністю підтримую.... Аналогічне враження... Призначення на непотрібні обстеження і звичайно в неї...

#3643 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 876 повідомлення
  • Ім'я:Антуанетта

Нагороди

Опубліковано 23 липень 2023 - 14:16

Ввічливий та адекватний лікар

В кожного свої поняття меж дозволеного, але говорити пацієнту про його "недоліки" як фізичні вади - необ'єктивно та непрофесійно. І обговорювати інших пацієнтів з відвідувачами. Ти паче в Полтаві все це швидко розлітається.
  • mitera це подобається

#3644 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 23 липень 2023 - 17:36

В кожного свої поняття меж дозволеного, але говорити пацієнту про його "недоліки" як фізичні вади - необ'єктивно та непрофесійно. І обговорювати інших пацієнтів з відвідувачами. Ти паче в Полтаві все це швидко розлітається.

Підтримую...
З моєю колегою обговорювала мої діагнози і проблеми...
Ми заходили до Сови по черзі...
Я не планувала розповідати колезі, за мене розповіла лікар... То треш....одне з негативних вражень - невміння тримати язик за зубами і дотримуватися лікарської таємниці

Відредаговано mitera, 23 липень 2023 - 17:37.

#3645 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 23 липень 2023 - 22:13

Підтримую...
Я не планувала розповідати колезі, за мене розповіла лікар... То треш....одне з негативних вражень - невміння тримати язик за зубами і дотримуватися лікарської таємниці

оце жесть.
Мене ще дуже порадувало «чого ви хвилюєтесь? Я всіх так лікую!» тобто якісь універсальні схеми чи що. Або коли я читаю чорним по білому в інструкції, що препарат викликає штучний клімакс, а вона заперечує і вішає лапшу на вуха. Або призначає свічки вагінальні робити з антибіотиком, чого категорично не можна робити ніколи і нікому, про що трублять доказові лікарі звідусіль… А інший антибіотик призначає пити, але «від нього буде дуже нудити, як не зможеш пити весь період, то пий скільки зможеш, потім поміняємо». Добре, що в мене мозку вистачило це все не робити.
  • mitera це подобається

#3646 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 24 липень 2023 - 15:31

Підтримую...

Мирославо, якого лікаря вибрала замість Сови, якщо не секрет?

#3647 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 26 липень 2023 - 21:02

Мирославо, якого лікаря вибрала замість Сови, якщо не секрет?

Не обрала на жаль...
Та, до якої збиралася за найбільшою кількістю відгуків серед знайомих, виїхала за кордон :(
Після Сови відвідала ще декілька лікарів, з'ясувала остаточно діагноз (який Сова прогавила, проте збиралася лікувати те, чого немає...)
Лікування у заввідділення гінекології у 1-му пологовому - операція і відновлення протягом року під його супроводом

Зараз знову в пошуку... Сподіваюся таки знайти доказового адекватного лікаря для регулярних відвідувань...

З основних висновків за останні два роки - приватний гінеколог "лікує" так, щоб ти ще не раз до нього прийшла і принесла гроші... В бюджетній клініці - лікує так, щоб не приходила знову... Найкраще лікування буде десь посередині... Шукаю ще...

Відредаговано mitera, 26 липень 2023 - 21:03.

#3648 jabka

jabka

Мама-адмін

• Адміністратори
  • 6 098 повідомлення
  • Місто:Харків-Полтава
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 27 липень 2023 - 12:09

Приїжджайте в Харків. Я нарешті знайшла свою гінекологиню, і дуже задоволена - Прасол Наталя. Вона також рецензентка моєї книги про місячні (бо так сподобалася, що аж погукала співпрацювати :) ).
Ну або ж Киів. Це точно буде дешевше, ніж пошуки того, чого у Полтаві, на жаль, нема

#3649 Феникс

Феникс

Абітурієнтка

• Активістки
  • 341 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 01 серпень 2023 - 17:46

Добрий день.Підкажіть будь ласка толкового гінеколога- саме ендокрінолога.І чи можна здати аналізи на гормони безкоштовно чи тільки платно?

#3650 шопик

шопик

Абітурієнтка

• Активістки
  • 318 повідомлення

Опубліковано 01 серпень 2023 - 18:37

Добрий день.Підкажіть будь ласка толкового гінеколога- саме ендокрінолога.І чи можна здати аналізи на гормони безкоштовно чи тільки платно?

Дика в Лечсанупрі (здається вона єдина в Полтаві), сама не зверталась, але відгуки про неї неоднозначні.

Щодо аналізів на гормони: дитині в пубертатний період назначали ендокринолог і гінеколог (кожен звісно свої) здавати їх, то всі були платні (руки розвели), тому для дорослих думаю мало шансів на безкоштовні(

#3651 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 02 серпень 2023 - 09:47

Дика в Лечсанупрі

краще не треба

наскільки знаю, у Полтаві немає нормального гінеколога-ендокринолога

І чи можна здати аналізи на гормони безкоштовно чи тільки платно?

мені терапевтка казала, що такі аналізи тільки платно

#3652 funia

funia

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 581 повідомлення
  • Місто:Полтава,Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 02 серпень 2023 - 11:14

Лечу сейчас кисту ,гормоны только платно ,и онкомаркеры тоже

#3653 Lana*-*

Lana*-*

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Ім'я:Лана

Опубліковано 24 серпень 2023 - 06:37

Я все таки к нему не пошла. Попала к Калашник в новой 4 поликлинике (503 кабинет). Впечатления от неё ужасные: мало того, что она на меня наорала на ровном месте, так ещё и неуравновешенная дамочка. Передо мной она кричала на девочку, что "я тебя тут не насилую, можешь встать и уйти". И ещё дверь постоянно открыта в кабинет, бутылка из-под минералки валяется на входе (чтобы дверь не закрылась). Пока там голые пациентки одеваются, уролог на УЗИ каких-то мужиков водит. :crazy: У неё в кабинете аппарат УЗИ стоит. А мне всего-то нужно было с официальными документами решить кое-что, но пришлось проходить осмотр. Интересно: она всегда такая агрессивная с пациентками или просто не в настроении была... :sarcastic:

Хочу поделиться ужасами о походе к мамоллогу-гинекологу и садисту Калашник Леонелле Николаевне, которая принимает в 4-й поликлинике по ул. Железной 17.
Пришла с направлением УЗИ груди.
Я не могу назвать это существо врачом.
Я не однократно делала эту процедуру, но чтобы она была похожа на пытку, это уже слишком. Эта садистка так давила мне грудь не только датчиком но и пальцами, что к вечеру я обнаружила синяки на груди. Я говорила ей, что мне очень больно, от болевого шока начали текти слезы. В ответ она только кричала:"Если ты не замолчишь, я не буду делать тебе узи". Это не доктор, это тварь и садистка. Боже упаси Вас попасть к ней на приём.
К стати, позже я слышала не от одной женщины о её истеричности и жестокости на приёмах.

Відредаговано Lana*-*, 24 серпень 2023 - 06:53.

• svexa це подобається

#3654 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 25 серпень 2023 - 12:24

Хочу поделиться ужасами о походе к мамоллогу-гинекологу и садисту Калашник Леонелле Николаевне, которая принимает в 4-й поликлинике по ул. Железной 17.
Пришла с направлением УЗИ груди.
Я не могу назвать это существо врачом.
Я не однократно делала эту процедуру, но чтобы она была похожа на пытку, это уже слишком. Эта садистка так давила мне грудь не только датчиком но и пальцами, что к вечеру я обнаружила синяки на груди. Я говорила ей, что мне очень больно, от болевого шока начали текти слезы. В ответ она только кричала:"Если ты не замолчишь, я не буду делать тебе узи". Это не доктор, это тварь и садистка. Боже упаси Вас попасть к ней на приём.
К стати, позже я слышала не от одной женщины о её истеричности и жестокости на приёмах.

Кожен рік стикаюсь з цією особою ....це п..ь
Спочатку набачила якусь фіброму, зробила УЗІ (за гроші звісно)...на наступний рік знову ,,залишає, про фіброму я їй Та ви ж мені УЗІ робили в минулому році і все ок...
В цьому році піду до іншого гінеколога.
Просто нажаль в 4 новій вона одна, а я комісію на групу проходжу і хочеться все в одній клініці за день.

#3655 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 14 вересень 2023 - 08:15

Дівчата,куди записатись на УЗД малого тазу по направленню?В 4 старій тільки вагітних..в новій Кслашнік до неї ні ногою..мені не терміново ..от тільки куди ще ?

#3656 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 427 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 15 вересень 2023 - 14:24

В фб читала позитивні відгуки про лікаря Ворону, в Медіоне. Хтось у неї був, які відгуки?

#3657 irynka

irynka

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Ірина

Опубліковано 17 вересень 2023 - 11:08

Доброго дня. Обираю між Лелюк Оленою Юріївною та Цибою Валерією Вікторівною. Хтось був у них на прийомі\лікуванні? Які враження?

#3658 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 594 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 17 вересень 2023 - 21:44

Дівчата,куди записатись на УЗД малого тазу по направленню?В 4 старій тільки вагітних..в новій Кслашнік до неї ні ногою..мені не терміново ..от тільки куди ще ?

Лечсанупр, обласна лікарня

#3659 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 17 вересень 2023 - 22:07

В фб читала позитивні відгуки про лікаря Ворону, в Медіоне. Хтось у неї був, які відгуки?

Я була декілька разів. Молода, приємна.

#3660 s_krivoruchko

s_krivoruchko

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 895 повідомлення
  • Ім'я:Светлана

Нагороди

Опубліковано 21 вересень 2023 - 10:55

Доброго дня. Обираю між Лелюк Оленою Юріївною та Цибою Валерією Вікторівною. Хтось був у них на прийомі\лікуванні? Які враження?

Підписана в інстаграмі на Цибу, молода, але скадає враження толкового спеціаліста. Постійно проходить якісь курси, навчання

Відредаговано s_krivoruchko, 21 вересень 2023 - 10:55.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама