Перехід до вмісту

Фотографія

Домашние роды

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
347 відповідей у цій темі

#341 Eleshka

Eleshka

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 19 повідомлення

Опубліковано 07 лютий 2018 - 18:57

не поняла, что вы имеете в виду. Что там дорого? Все покрывает страховка.

#342 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 07 лютий 2018 - 23:30

Приезжим? И получается не дорого?

#343 Милочка

Милочка

Мурррличний настрій!Помріємо?

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення
  • Місто:м.Львів
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2            

Опубліковано 08 лютий 2018 - 08:54

Все? Ха і ще раз ха!!!!

Страховка коштує немаленьких грошей. Це навіть для грромадян країни. І не все в неї входить. От в мене однокласниця.Щою зробити операцію на серці її вдочерив дід-німець. Заплатили страховку(на яку потім працювали два роки, щоб віддати гроші).Так операція була безкоштовна, палата нормальна надавалась, але подальша реабілітація за свої гроші. Ви говорите покриває? Ні, не все. А чому тоді не пишите, що вона коштує доволі немалих грошей і її потрібно час від часу поновляти? Де загубилась ця сторона? І це все в розвинутій країні, а наші середньостатистичні зарплати інколи не дозволяють за квартиру заплатити, не то що ще й за страховку.Що тоді робити?

Відредаговано Милочка, 08 лютий 2018 - 08:56.

#344 Эвер

Эвер

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 643 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 08 лютий 2018 - 09:20

Все? Ха і ще раз ха!!!!
Страховка коштує немаленьких грошей. Це навіть для грромадян країни. І не все в неї входить. От в мене однокласниця.Щою зробити операцію на серці її вдочерив дід-німець. Заплатили страховку(на яку потім працювали два роки, щоб віддати гроші).Так операція була безкоштовна, палата нормальна надавалась, але подальша реабілітація за свої гроші. Ви говорите покриває? Ні, не все. А чому тоді не пишите, що вона коштує доволі немалих грошей і її потрібно час від часу поновляти? Де загубилась ця сторона? І це все в розвинутій країні, а наші середньостатистичні зарплати інколи не дозволяють за квартиру заплатити, не то що ще й за страховку.Що тоді робити?

Нашей родственнице во Франции пол года назад сделали экстренную операцию на сердце, то и операция и реабилитация несколько месяцев за счёт страховки. И даже домаработницу страховая ей на 2 недели прислала, что бы не не напрягатся после такой операции. Так что бывает по разному.
4 года назад ей делали КС, тоже не платила. В этой же теме речь идёт о родах, я так понимаю.
Но конечно это все касается граждан или резидентов, а не приезжих.

#345 Милочка

Милочка

Мурррличний настрій!Помріємо?

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення
  • Місто:м.Львів
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2            

Опубліковано 08 лютий 2018 - 09:23

Нашей родственнице во Франции пол года назад сделали экстренную операцию на сердце, то и операция и реабилитация несколько месяцев за счёт страховки. И даже домаработницу страховая ей на 2 недели прислала, что бы не не напрягатся после такой операции. Так что бывает по разному.
4 года назад ей делали КС, тоже не платила. В этой же теме речь идёт о родах, я так понимаю.

Там же ще й залежить від важкості операції. В неї реабілітація була майже пів року. Медикаментозне більше

#346 Эвер

Эвер

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 643 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 08 лютий 2018 - 09:40

Там же ще й залежить від важкості операції. В неї реабілітація була майже пів року. Медикаментозне більше

По-моему замена клапана сердца и операция с вскрытием грудной клетки это тоже не мелочи.

#347 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 08 лютий 2018 - 10:12

так было ж написано "когда будет у нас, что бы не ездить заграницу". Это как раз таки о приезжих.
  • Kalinna це подобається

#348 Sofi23

Sofi23

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 21 повідомлення
  • Місто:Полтава-Киев
  • Ім'я:Сонечка

Опубліковано 07 березень 2018 - 23:21

Рожать дома, по-моему, это по крайней мере безответственно. Моя соседка двоих так родила. Панически боится больниц. С первым пронесло, а вот с дочерью госпитализировали с кровотечением. И это хорошо, что скорая вовремя подоспела. Хотя рожала с "квалифицированной" повитухой. Да ни в жизнь! Я хоть и не хотела ехать никуда, мне бы полежать в теплой кроватке, но мое чувство ответственности за ребеночка не позволило мне разлеживать на диване.

• mitera це подобається

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама