Обо всем 76
Розпочатий з nadin, 25 кві 2020 20:17
1986 відповідей у цій темі
Опубліковано 06 травень 2020 - 07:52
Поки дійшла з роботи додому, то людей без масок більше ніж у масках.
А зачем маска на улице? Я тоже всегда без маски хожу. Одеваю только когда в магазин иду.
Мені так подобається, що деякі вважають, що носять маски для когось. Прям уміляюсь щодня. Як каже соціальна реклама, важко дихати в масці? Ні, важко дихати з ШВЛ.
Как раз маску носят для других. Чтоб не заразить. А для человека, который её носит она даже опасна.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 06 травень 2020 - 08:19
Відкрию велику таємницю - вони років зо 20 скрізь, примусово нікого не лікують
Ін я не про примусовість...я про те що припадати хіміотерапії (а це саме так,)повинні прийматися під наглядом, щоб швидко можна було зреагувати на ,,попобочку,,,.Щоб дійсно хворі могли лікуватись і достойно харчуватись (я не про себе..я і вдома можу їсти 6 разів,але не всим це доступно).
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 06 травень 2020 - 08:22
Ін я не про примусовість...я про те що припадати хіміотерапії (а це саме так,)повинні прийматися під наглядом, щоб швидко можна було зреагувати на ,,попобочку,,,.Щоб дійсно хворі могли лікуватись і достойно харчуватись (я не про себе..я і вдома можу їсти 6 разів,але не всим це доступно).
Зніми рожеві окуляри: їм не надавали 6 разове харчування, максимум триразове, як і у будь-якому іншому відділенні
В_олошка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 06 травень 2020 - 08:53
Де можна купити розсаду черрі помідорів? Бажано контакти, ти хто вирощує
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 06 травень 2020 - 09:28
Девочки подскажите где в полтаве можно отремонтировать игрушку поезд
"Berliner TT Bahnen" 1:120 , , там что то с двигателем , может есть в Полтаве кудесники которые возьмутся за такую работу ....
Опубліковано 06 травень 2020 - 10:50
В Злато місто есть (был) магазин с прикольной посудой, по типу этой
Подскажите название магазина, пожалуйста. Знаю, что них еще и сайт есть...
Опубліковано 06 травень 2020 - 10:55
В Злато місто есть (был) магазин с прикольной посудой, по типу этой
Подскажите название магазина, пожалуйста. Знаю, что них еще и сайт есть...
dreamcraft
в Эпицентре тоже были такие чашки/тарелки
Відредаговано Yrinka, 06 травень 2020 - 10:56.
Опубліковано 06 травень 2020 - 11:38
А зачем маска на улице? Я тоже всегда без маски хожу. Одеваю только когда в магазин иду.
Как раз маску носят для других. Чтоб не заразить. А для человека, который её носит она даже опасна.
я вже все пояснила, нижче того мого коментаря, почитайте.
Опубліковано 06 травень 2020 - 12:48
Де можна купити розсаду черрі помідорів? Бажано контакти, ти хто вирощує
Я сегодня купила на центральном рынке. Черики были у 2 человек: у одной красные и желтые, а у второй , наверное, красные коктейльные.
Kalinna
-
-
Опубліковано 06 травень 2020 - 13:22
У зв'язку з карантином 30 денний термін заяви на отримання паспорта в 14 років, чи вклеювання фото по досягненню віку не діє чи це є виключеними випадками?
https://dmsu.gov.ua/news/dms/7022.html
Звертатись у ЦНАП чи територіальний паспортний стіл?
PS: Коли дотримуєшся карантину відвідувати паспортний стіл не найважливіша справа. ІМХО
Відредаговано Kalinna, 06 травень 2020 - 13:22.
Sailor Moon
-
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 06 травень 2020 - 13:29
Звертатись у ЦНАП чи територіальний паспортний стіл?
По карантину не підкажу, а так звертатися в територіальній паспортний стіл. Тільки раніше потрібно було записуватися, як тепер це відбувається не знаю.
Kalinna
-
-
Опубліковано 06 травень 2020 - 13:34
По карантину не підкажу, а так звертатися в територіальній паспортний стіл. Тільки раніше потрібно було записуватися, як тепер це відбувається не знаю.
Це на Садах 1, де і раніше був? Бо я там років 10 точно не була. Дочекаюсь закінчення карантину і піду на розвідку.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 06 травень 2020 - 13:52
Я сегодня купила на центральном рынке. Черики были у 2 человек: у одной красные и желтые, а у второй , наверное, красные коктейльные.
почём капуста.не знаете?
Опубліковано 06 травень 2020 - 14:17
Девочки,скажите пожалуйста в Глухомань погулять на животных посмотреть бесплатно или платно ( сколько).Спасибо
Sailor Moon
-
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 06 травень 2020 - 14:56
Це на Садах 1, де і раніше був? Бо я там років 10 точно не була. Дочекаюсь закінчення карантину і піду на розвідку.
Да.
Опубліковано 06 травень 2020 - 15:09
Девочки,скажите пожалуйста в Глухомань погулять на животных посмотреть бесплатно или платно ( сколько).Спасибо
По территории погулять , посмотреть и покормить животных бесплатно.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 06 травень 2020 - 15:11
Ін знаючи Сади і ЦНАП то в другому краще.Все культурно ,швидко і толково.Може і в паспортному змінилося щось.?Ми прописуватись ходили 2 раз в ЦНАП, то талон взяли і через 2 хвилини зайшли.
Kalinna
-
-
Опубліковано 06 травень 2020 - 15:21
Ін знаючи Сади і ЦНАП то в другому краще.Все культурно ,швидко і толково.Може і в паспортному змінилося щось.?Ми прописуватись ходили 2 раз в ЦНАП, то талон взяли і через 2 хвилини зайшли.
Так, але вперше отримувати паспорт написано, що у територіальному відділі.
Опубліковано 06 травень 2020 - 15:30
Так, але вперше отримувати паспорт написано, що у територіальному відділі.
та нормально все і на Садах, ми 2 роки тому паспорти закордонні отримували, все чітко по часу. Спробуй глянути на сайті дмс, раніше можна було онлайн і на перший паспорт талончик отримати.
Відредаговано Alice_88, 06 травень 2020 - 15:31.
Опубліковано 06 травень 2020 - 15:31
[quote name="Kalinna" post="1700215" timestamp="1588771263"] Так, але вперше отримувати паспорт написано, що у територіальному відділі.[/quote .
Відредаговано Ромашулик, 06 травень 2020 - 15:32.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|