Львів
Розпочатий з Jilly, 06 вер 2015 18:56
416 відповідей у цій темі
Опубліковано 05 липень 2019 - 13:21
Дівчата, підкажіть хто часто їздить- поїзд Бахмут дуже страшний? Їхати до Львова 21 годину, хто поділиться враженнями?
Ох,. я оцінила потяг Константинівка-Івано-Франківськ. Це просто кайф.В 23.48 виїхав і вже в 10.21 на місці.За ціну: в вихідний день 901,в будній 768.Їхати ним в Львів з дітьми найідеальніше. Ужгородський не набагато дешевший,але і їде він довше. А тут новесенькі вагони і так швидко.Я залишилась в захваті Туди їхали на Кременчук потягом,то за 701 грн їхати трішки більше 16 годин
Опубліковано 05 липень 2019 - 13:53
Ну да, і нові вагони, і купе, і постіль норм. Виспався, чай, кава і Львів)
Опубліковано 08 липень 2019 - 21:58
Ну да, і нові вагони, і купе, і постіль норм. Виспався, чай, кава і Львів)
Діти в шоці були."Ми що вже приїхали?Так швидко?". Малу навіть будити прийшлось
Опубліковано 13 липень 2019 - 12:30
Підкажіть куди можна зі Львова поїхати щоб подивитися природу (водоспади, гори), щоб не далеко і якимось прямим рейсом туди і назад?
Опубліковано 13 липень 2019 - 15:15
Підкажіть куди можна зі Львова поїхати щоб подивитися природу (водоспади, гори), щоб не далеко і якимось прямим рейсом туди і назад?
Скільки часу маєш?
jabka
-
Місто:Харків-Полтава
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 13 липень 2019 - 15:57
Є одноденні екскурсії зі Львова. Ми так їздили на Синевір, по дорозі - водоспад Шипіт і піднімалися на гору Гембу.
Нам з погодою не дуже пощастило - періщив дощ, змерзли. Але мені в Карпатах завжди не щастить
Опубліковано 13 липень 2019 - 17:13
Скільки часу маєш?
один день, можна вранці виїхати увечері повернутися
Опубліковано 13 липень 2019 - 23:17
один день, можна вранці виїхати увечері повернутися
тоді так як Юля написала.Це повинна бути організована екскурсія.Самі навряд що побачите. Дууууже обмаль часу
Опубліковано 15 липень 2019 - 13:07
тоді так як Юля написала.Це повинна бути організована екскурсія.Самі навряд що побачите. Дууууже обмаль часу
Дякую вже знайшла сайт з одноденними екскурсіями, тепер вибираємо що більше хочеться побачити водоспади з горами чи замки)))
natochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 15 липень 2019 - 14:21
Дівчата, хочемо своєю машиною кілька днів у Львові погуляти, а потім десь далі поїхати. Може є у кого перевірені контакти де пожити у Львові двом сім'ям з дітьми? А ще може хто порадить куди краще поїхати потім, щоб і щось подивитися і рибу половити, може на конях покататися?
Опубліковано 15 липень 2019 - 15:32
Дівчата, хочемо своєю машиною кілька днів у Львові погуляти, а потім десь далі поїхати. Може є у кого перевірені контакти де пожити у Львові двом сім'ям з дітьми? А ще може хто порадить куди краще поїхати потім, щоб і щось подивитися і рибу половити, може на конях покататися?
Наташ, одна квартира на дві сім'ї влаштує? Якщо так, дам контакти чоловіка, в якого ми знімали. І постараюсь на добово знайти її, щоб фото змогла подивитись
natochka
-
-
Опубліковано 15 липень 2019 - 17:54
Наташ, одна квартира на дві сім'ї влаштує? Якщо так, дам контакти чоловіка, в якого ми знімали. І постараюсь на добово знайти її, щоб фото змогла подивитись
Так, дякую
Опубліковано 15 липень 2019 - 21:41
Можу порадити вілла Річка, години 3 від Львова машиною. Гарні хазяї, доглянута територія, будинок. Зручне місцезнаходження, відносно недалеко до Синевіра, Пілипця. Можна в Хуст поїхати, Берегово.
Бронювали на букінкгу, там багато відгуків і фото.
Опубліковано 28 серпень 2019 - 17:15
Нужны контакты хорошего экскурсовода по Львову
Опубліковано 03 вересень 2019 - 15:37
Дякую вже знайшла сайт з одноденними екскурсіями, тепер вибираємо що більше хочеться побачити водоспади з горами чи замки)))
Іра, а можна посилання на сайт? або може хтось порадить тур фірми з одноденними чи дводенними екскурсіями зі Львова в Карпати.
Якщо можна, напишіть за скільки ви знімали квартиру?
Опубліковано 03 вересень 2019 - 15:44
Іра, а можна посилання на сайт? або може хтось порадить тур фірми з одноденними чи дводенними екскурсіями зі Львова в Карпати.
Це було на травневі свята в 2018 році. Здається, за 1500
natochka
-
-
Опубліковано 04 вересень 2019 - 08:19
Ми знімали 2-хкімнатну у липні за 650 грн на Лесі Українки (центр) через сайт "Подобово". Коли повернулися, на сайті вона вже була 1500.
Шукаючи через різні сайти зрозуміла, що ціна постійно змінюється і потрібно спіймати вигідно
jabka
-
Місто:Харків-Полтава
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 04 вересень 2019 - 09:22
Я вчора шукала через airbnb, то прямо на площі Ринок є за 30 доларів пречудові варіанти. За 17 доларів - віддає радянським союзом. За 20-25 теж нормально. airbnb довіряю, бо користуюся давно і в різних країнах.
Опубліковано 04 вересень 2019 - 11:56
Ми були після дня міста 6 травня. То міні однушка напроти ресторації Кумпель (поряд з центром) 600грн.
Опубліковано 04 вересень 2019 - 18:49
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|