Перехід до вмісту

Фотографія

В детсад без прививок. Как? Куда?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
351 відповідей у цій темі

#341 Melachka

Melachka

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 42 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Опубліковано 15 грудень 2018 - 16:11

У знакомой в 60 саду тоже даже не спросили о привычках, но она хорошую благодарность давала. А в других садах и от благодарности отказывались, когла узнавали, что не все привывки сделаны.

Якщо батьки знають свої законні права та можуть їх відстояти - проблем з прийомом немає. Нападають зазвичай на необізнаних в цьому питанні.

#342 nana

nana

мама Наташа, мамуличка, а иногда, просто - Туся)

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 634 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

3             3   

Опубліковано 15 грудень 2018 - 16:12

Моя кума , місяць тому, разом з донькою захворіли на кір-обоє привиті, з ними в палаті лежало дві дитини-хлопчик 3 клас без прививки і маленька дівчинка-тільки но після прививки. Симптоми однакові,перебіг хвороби однаковий, лікування однакове.

#343 Melachka

Melachka

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 42 повідомлення

Опубліковано 15 грудень 2018 - 16:14

Та ну ти шо. Хто б там захворів. У них буде працювати природній імунітет.
Це ж ми, дурні, травимо своїх дітей.))

Ось бачте, вам нічого навіть пояснювати не треба. Все ви про себе знаєте.

#344 alladinka

alladinka

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 231 повідомлення
  • Місто:Полтава Алмазный
  • Ім'я:Вика

Нагороди

Опубліковано 15 грудень 2018 - 17:02

60 садок. 2 дітей, обоє без щеплень. Проблем немає. У вересні 2019 року старший іде в 1 клас у 29 школу, подивимося що там мені заспівають.

мы тоже в 60 ходим, но пока у нас домашний режим, нам звонили и сказали что без прививки запрещено посещать, только когда будет.

#345 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 15 грудень 2018 - 18:37

У моєї куми малий (також нещеплений), ходить у садок на Фурманова (номер садка не знаю). Там пару місяців назад був зафіксований випадок кору (захворіла щеплена дівчинка). Нещеплені в садок продовжували ходити (під особисту відповідальність). А те що ви пишите - сейчас болеют корью как раз первоклашки (непривитые или с куплеными справками) - повна нісенітниця. Хворіють як щеплені так і нещеплені, щоб ви знали. І поважайте будь-ласка вибір інших батьків, хоч їхня думка і відрізняється від вашої.

А ви його поважаєте? Вибір інших?

В інших цивілізованих країнах у вас би просто забрали дитину і впаяли штраф.

мы тоже в 60 ходим, но пока у нас домашний режим, нам звонили и сказали что без прививки запрещено посещать, только когда будет.

Наверное у нас в городе два 60 садика)

#346 Natalina

Natalina

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 262 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 15 грудень 2018 - 19:40

Хворіють як щеплені так і нещеплені, щоб ви знали. І поважайте будь-ласка вибір інших батьків, хоч їхня думка і відрізняється від вашої.

Если есть реальные (!) Мед показания не делать -да. Если это "прихоть" родителей, то извините.

#347 Melachka

Melachka

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 42 повідомлення

Опубліковано 15 грудень 2018 - 22:21

Нещеплені діти (повністю чи частково) відвідують 60 садок без перешкод. З багатьма знайома особисто. Те, що ви не відстоюєте свою позицію - вже інше питання.

#348 Melachka

Melachka

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 42 повідомлення

Опубліковано 15 грудень 2018 - 22:31

А ви його поважаєте? Вибір інших?

В інших цивілізованих країнах у вас би просто забрали дитину і впаяли штраф.

Наверное у нас в городе два 60 садика)

Про "В інших цивілізованих країнах у вас би просто забрали дитину і впаяли штраф" - не пишіть маячню. Окрім телевізора і поліклінічних агіток, вивчайте й інші джерела інформування.

На думку провакцинально настроєних батьків мені начхати, чесно кажучи. Здоров"я і життя моїх дітей мені важливіше, я і тільки я за це відповідаю.

Продовжувати дискусію в подібному тоні не маю ні часу, ні бажання. Не хворійте!

Кому цікаво чим апелювати по закону, якщо права вашої дитини у відвідуванні навчальних закладів порушуються - пишіть в особисте повідомлення.

#349 alladinka

alladinka

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 231 повідомлення
  • Місто:Полтава Алмазный
  • Ім'я:Вика

Нагороди

Опубліковано 15 грудень 2018 - 22:48

Нещеплені діти (повністю чи частково) відвідують 60 садок без перешкод. З багатьма знайома особисто. Те, що ви не відстоюєте свою позицію - вже інше питання.

мы не ходим и меня это не беспокоит,а так у нас медотвод.

#350 Зеленоглазка

Зеленоглазка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 420 повідомлення
  • Ім'я:Счастливая мама

Нагороди

Опубліковано 16 грудень 2018 - 01:26

А что в 60 саду есть карантин? Или я неправильно понял по поводу запрета посещения на время.
Вот одноклассница говорила, что в саду на Токарном сейчас карантин по кори. Есть случай болезни уже.
Обидно, что в детишек праздник на носу и испорченное настроение. Теперь не ко всем придёт Дед Мороз в саду.

Відредаговано Зеленоглазка, 16 грудень 2018 - 01:27.

#351 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 16 грудень 2018 - 01:42

Моя кума , місяць тому, разом з донькою захворіли на кір-обоє привиті, з ними в палаті лежало дві дитини-хлопчик 3 клас без прививки і маленька дівчинка-тільки но після прививки. Симптоми однакові,перебіг хвороби однаковий, лікування однакове.

Осложнения могут быть разные :(
В этом вся опасность.

И да, прививка - это не гарантия. Но в большинстве случаев привитые легче переносят корь.
Когда я лежала с сыном в инфекционке в ноябре, то двое детей в реанимации с корью были непривитые :(
Привитые дети были в боксах, а не в реанимации, с гораздо меньшими температурами. Были и непривитые в боксах, но в большинстве с температурами выше.
у непривитых это больше лотарея, сильнее иммунитет оказался и легче течение болезни.
Имхо

Відредаговано mitera, 16 грудень 2018 - 01:45.

• Tash це подобається

#352 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 16 грудень 2018 - 01:49

А что в 60 саду есть карантин? Или я неправильно понял по поводу запрета посещения на время.
Вот одноклассница говорила, что в саду на Токарном сейчас карантин по кори. Есть случай болезни уже.
Обидно, что в детишек праздник на носу и испорченное настроение. Теперь не ко всем придёт Дед Мороз в саду.

С момента зафиксированного случая кори считают 21 день - инкубационный период.
Кто в тот момент не ходил в сад, им рекомендуют не приходить пока этот период. Ну и деткам без прививок рекомендуют поберечься.
А решать беречься или нет - право каждого.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама