Перехід до вмісту

Фотографія

Гінекологиня. До кого ходимо і чому?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
3670 відповідей у цій темі

#3561 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 876 повідомлення
  • Ім'я:Антуанетта

Нагороди

Опубліковано 22 серпень 2022 - 07:43

Або обговорювати особливості моєї статури. Ну то я ще переживу, бо змалечку чула, що я худа, шкіра та кістки і т.д. в мене на таких людей фільтр спрацьовує. Коли ти лікар, обговорювати проблеми інших людей з тими, кому це нецікаво - це моральний злочин.

Може вона й дома чоловікові розповідає це?

Я була на УЗД у Белей Олександри, то хоч і старша жінка, але дуже коректна, найкращі враження, а Сова відносно молода, то наче базарна баба. Ще й в "Медіоні" з їх цінамм можна було провести якийсь тренінг чи що, щоб люди мали розуміння, що ти не в державній поліклініці, де можна безнаказано так себе поводити.

#3562 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 22 серпень 2022 - 08:58

Або обговорювати особливості моєї статури. Ну то я ще переживу, бо змалечку чула, що я худа, шкіра та кістки і т.д. в мене на таких людей фільтр спрацьовує. Коли ти лікар, обговорювати проблеми інших людей з тими, кому це нецікаво - це моральний злочин.

Може вона й дома чоловікові розповідає це?

Я була на УЗД у Белей Олександри, то хоч і старша жінка, але дуже коректна, найкращі враження, а Сова відносно молода, то наче базарна баба. Ще й в "Медіоні" з їх цінамм можна було провести якийсь тренінг чи що, щоб люди мали розуміння, що ти не в державній поліклініці, де можна безнаказано так себе поводити.

Вам просто не повезло значит,просто лично мне никогда таких врачей не приходилось встречать ,я не знала ,что врачи еще что то или кого то обсуждают.  :strah:

#3563 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 22 серпень 2022 - 14:58

У меня очень давно была не приятная ситуация .подруга мамы посоветовала супер клинику .я не помню как она называлась .пошли мы с мужем .нам впарили компьютерную диагностику.и гинеколога я прошла .пошла мама в гости к подруги .их там много было подруг . подруга говорит у твоей дочки все порядке .вот у моей невестки все плохо .и давай рассказывать все диагнозы .больше мы в этот центр не обращались
Так не приятно было .хотя я потом прочитала про этого гинеколога,что она любит обсудить пациентов .она ещё в гос поликлиники работала
Пишу не про Сову

#3564 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 876 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 22 серпень 2022 - 15:01

У меня очень давно была не приятная ситуация .подруга мамы посоветовала супер клинику .я не помню как она называлась .пошли мы с мужем .нам впарили компьютерную диагностику.и гинеколога я прошла .пошла мама в гости к подруги .их там много было подруг . подруга говорит у твоей дочки все порядке .вот у моей невестки все плохо .и давай рассказывать все диагнозы .больше мы в этот центр не обращались
Так не приятно было .хотя я потом прочитала про этого гинеколога,что она любит обсудить пациентов .она ещё в гос поликлиники работала
Пишу не про Сову

Вони напевно в одному закладі навчалися))

• svexa це подобається

#3565 Juliett

Juliett

♥ люблю Женюльку ♥

• Завсідники
  • 4 227 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 22 серпень 2022 - 21:11

До Сови ходять і мої знайомі, і вона знає що вони мої знайомі, ні разу не обговорювались діагнози
Також не було розповідей про других людей
3 чи 4 роки жодного обговорення чужих людей

Не знаю чому з вами вона їх обговорювала

Відредаговано Juliett, 22 серпень 2022 - 21:12.

#3566 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 876 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 23 серпень 2022 - 06:46

До Сови ходять і мої знайомі, і вона знає що вони мої знайомі, ні разу не обговорювались діагнози

Вище троє людей написали, що таке було, вы продовжуєте це спростовувати. Ох, дивитися,як ваші болячки будуть обговорювати всі в Полтаві, що скажете(((.
  • Ann_23 це подобається

#3567 Juliett

Juliett

♥ люблю Женюльку ♥

• Завсідники
  • 4 227 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 24 серпень 2022 - 19:45

Що саме я спростовую? Що зі мною це не обговорюється? Так це не спростування, а відсутність даної ситуації.

#3568 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення
  • Ім'я:Анн

Нагороди

3       2      

Опубліковано 25 серпень 2022 - 05:16

то я щиро бажаю вам опинитися на місці тих, кого вона обговорювала. від душі)).

#3569 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення

Нагороди

3       2      

Опубліковано 25 серпень 2022 - 05:19

*не опинитися

#3570 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 876 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 25 серпень 2022 - 08:03

Що саме я спростовую? Що зі мною це не обговорюється? Так це не спростування, а відсутність даної ситуації.

Тобто жертви Сови самі винні, що з ними таке сталося?

А ви знаєте, що вагітних не можна ображати навіть опосередковано? Потім дивуєтесь, звідки у вас купа болячок... 

#3571 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 25 серпень 2022 - 11:44

Тобто жертви Сови самі винні, що з ними таке сталося?

А ви знаєте, що вагітних не можна ображати навіть опосередковано? Потім дивуєтесь, звідки у вас купа болячок... 

а де людина про це написала, що жертви самі винні? 

я в Сови була неодноразово і жодного разу вона не обговорювала зі мною когось іншого і не коментувала мою зовнішність. але я ж не кажу цим, що ваші ситуації нереальні і нічого тут про них писати. я просто пишу про те, що зі мною такого не було, і мені, як і багатьом іншим, дивно таке чути про цього лікаря.

#3572 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 876 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 25 серпень 2022 - 12:09

а де людина про це написала, що жертви самі винні?

я в Сови була неодноразово і жодного разу вона не обговорювала зі мною когось іншого і не коментувала мою зовнішність. але я ж не кажу цим, що ваші ситуації нереальні і нічого тут про них писати. я просто пишу про те, що зі мною такого не було, і мені, як і багатьом іншим, дивно таке чути про цього лікаря.

"Людина" обезцінює досвід тих інших, яким гінекологиня говорила, що "у подруги все гаразд/негаразд".

Хизуватися своєю чудовою зовнішністю та красивою вульвою, адже там писали вище про це теж, що вона говорила, це як приосанюватись на фоні інших. Ніби прийти у відділення, де лежать люди з якимись вадами і хвалитися своєю досконалістю.

Емпатичні люди зазвичай пишуть щось на кшталт "мені шкода, що з вами таке трапилося". А не "а я красуня і мені вона такого не говорила".

Дивно таку мізогінію з боку жінок бачити.

#3573 Juliett

Juliett

♥ люблю Женюльку ♥

• Завсідники
  • 4 227 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 25 серпень 2022 - 15:55

Можливо тому що я красуня і мені вона такого не говорила?))

#3574 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 25 серпень 2022 - 16:32

Я до Сови ходила багато років поспіль, і в першу, і в Медіон, і на Павленки. Перестала, бо зовсім не зручно добиратись. Приємний лікар, без зайвих розмов про життя чи ще щось. Робила в неї електрокоагуляцію, лікувала папіломавірус, претензій не маю. Чесно кажучи, здивована негативними відгуками про неї, Наталія Андріївна для мене інтелігентний та компетентний лікар.

Відредаговано Orille, 25 серпень 2022 - 16:32.

#3575 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 25 серпень 2022 - 16:58

Я до Сови ходила багато років поспіль, і в першу, і в Медіон, і на Павленки. Перестала, бо зовсім не зручно добиратись. Приємний лікар, без зайвих розмов про життя чи ще щось. Робила в неї електрокоагуляцію, лікувала папіломавірус, претензій не маю. Чесно кажучи, здивована негативними відгуками про неї, Наталія Андріївна для мене інтелігентний та компетентний лікар.

папіломавірус не лікують, протягом 4-24 місяців організм сам його поборює) специфічного лікування немає, противірусні недоказові, максимум видаляють папіломи, якщо вони заважають. Онкогенні типи - спостерігають шийку матки і пап-тест.

#3576 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення

Нагороди

3       2      

Опубліковано 26 серпень 2022 - 08:31

папіломавірус не лікують, протягом 4-24 місяців організм сам його поборює) специфічного лікування немає, противірусні недоказові, максимум видаляють папіломи, якщо вони заважають. Онкогенні типи - спостерігають шийку матки і пап-тест.

люди не мають претензій, бо багато хто далекий від доказової медицини).

#3577 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення

Нагороди

3       2      

Опубліковано 26 серпень 2022 - 08:35

Можливо тому що я красуня і мені вона такого не говорила?))

ох, не зарікайтесь. я теж ніколи не думала, з чим доведеться стикнутися. при тому, що пофіг на твої добрі справи, на все інше, ніколи не знаєш, як воно так трапляється, що сьогодні все гаразд, завтра вже ні. добре, що я не фаталістка та не думала *за що мені це* та не обізлилася. але я й до того не була зухвалою та не вважала себе красунею і супер-допомагатором. але реально хвороби забирають навіть святих...

#3578 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення

Нагороди

3       2      

Опубліковано 26 серпень 2022 - 08:42

"Людина" обезцінює досвід тих інших, яким гінекологиня говорила, що "у подруги все гаразд/негаразд".

Хизуватися своєю чудовою зовнішністю та красивою вульвою, адже там писали вище про це теж, що вона говорила, це як приосанюватись на фоні інших. Ніби прийти у відділення, де лежать люди з якимись вадами і хвалитися своєю досконалістю.

Емпатичні люди зазвичай пишуть щось на кшталт "мені шкода, що з вами таке трапилося". А не "а я красуня і мені вона такого не говорила".

Дивно таку мізогінію з боку жінок бачити.

подайте на неї до суду.

до речі, в мене є аудиозапис. я не знала, що вона буде маячню говорити, я банально на стресі не запам'ятовую, що мені говорять. вирішила зробити, потім переслухати. але я з ним не буду нічого робити, бо в мене купа справ і без того. я вважаю, що ми самі заслуговуємо на таких сов, раз нічого не змінюємо в цьому житті.
і в медіоні камери зі звуком теж. на випадок, якщо хтось скаже, що це некоректно записувати розмову на телефон. але вони дають лише диск с дослідженнями, саму розмову я можу від нервів не запам'ятати. я б і забула це, якби вдома не переслухала запис прийому(((.

#3579 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 26 серпень 2022 - 15:09

Ви думаєте, що мій лікар цього не знав? Я ж не писала подробиць. Моє повідомлення було про те, що я особисто до Сови претензій не маю ні як до лікаря, ні як до людини.
  • Yadik це подобається

#3580 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 26 серпень 2022 - 19:52

Ви думаєте, що мій лікар цього не знав? Я ж не писала подробиць. Моє повідомлення було про те, що я особисто до Сови претензій не маю ні як до лікаря, ні як до людини.

Ви написали «лікувала папіломавірус». Мій коментар стосовно цього. Мені вона теж багато чого лікувати збиралась, що, о диво, не потребувало лікування, а тим паче такого термоядерного. Тому я і прокоментувала.
  • mitera це подобається

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама