Гінекологиня. До кого ходимо і чому?
Розпочатий з Мама Лена, 02 лис 2009 18:35
3670 відповідей у цій темі
#3561Опубліковано 22 серпень 2022 - 07:43
Або обговорювати особливості моєї статури. Ну то я ще переживу, бо змалечку чула, що я худа, шкіра та кістки і т.д. в мене на таких людей фільтр спрацьовує. Коли ти лікар, обговорювати проблеми інших людей з тими, кому це нецікаво - це моральний злочин.
Може вона й дома чоловікові розповідає це? Я була на УЗД у Белей Олександри, то хоч і старша жінка, але дуже коректна, найкращі враження, а Сова відносно молода, то наче базарна баба. Ще й в "Медіоні" з їх цінамм можна було провести якийсь тренінг чи що, щоб люди мали розуміння, що ти не в державній поліклініці, де можна безнаказано так себе поводити. #3562Опубліковано 22 серпень 2022 - 08:58
Вам просто не повезло значит,просто лично мне никогда таких врачей не приходилось встречать ,я не знала ,что врачи еще что то или кого то обсуждают.
#3563Опубліковано 22 серпень 2022 - 14:58
У меня очень давно была не приятная ситуация .подруга мамы посоветовала супер клинику .я не помню как она называлась .пошли мы с мужем .нам впарили компьютерную диагностику.и гинеколога я прошла .пошла мама в гости к подруги .их там много было подруг . подруга говорит у твоей дочки все порядке .вот у моей невестки все плохо .и давай рассказывать все диагнозы .больше мы в этот центр не обращались
Так не приятно было .хотя я потом прочитала про этого гинеколога,что она любит обсудить пациентов .она ещё в гос поликлиники работала Пишу не про Сову
#3564Опубліковано 22 серпень 2022 - 15:01
Вони напевно в одному закладі навчалися))
#3565Опубліковано 22 серпень 2022 - 21:11
До Сови ходять і мої знайомі, і вона знає що вони мої знайомі, ні разу не обговорювались діагнози
Також не було розповідей про других людей 3 чи 4 роки жодного обговорення чужих людей Не знаю чому з вами вона їх обговорювала Відредаговано Juliett, 22 серпень 2022 - 21:12.
#3566Опубліковано 23 серпень 2022 - 06:46 Вище троє людей написали, що таке було, вы продовжуєте це спростовувати. Ох, дивитися,як ваші болячки будуть обговорювати всі в Полтаві, що скажете(((.
#3567Опубліковано 24 серпень 2022 - 19:45
Що саме я спростовую? Що зі мною це не обговорюється? Так це не спростування, а відсутність даної ситуації.
#3568Опубліковано 25 серпень 2022 - 05:16 то я щиро бажаю вам опинитися на місці тих, кого вона обговорювала. від душі)). #3569Опубліковано 25 серпень 2022 - 05:19
*не опинитися
#3570Опубліковано 25 серпень 2022 - 08:03
Тобто жертви Сови самі винні, що з ними таке сталося?
А ви знаєте, що вагітних не можна ображати навіть опосередковано? Потім дивуєтесь, звідки у вас купа болячок... #3571Опубліковано 25 серпень 2022 - 11:44
а де людина про це написала, що жертви самі винні?
я в Сови була неодноразово і жодного разу вона не обговорювала зі мною когось іншого і не коментувала мою зовнішність. але я ж не кажу цим, що ваші ситуації нереальні і нічого тут про них писати. я просто пишу про те, що зі мною такого не було, і мені, як і багатьом іншим, дивно таке чути про цього лікаря.
#3572Опубліковано 25 серпень 2022 - 12:09 "Людина" обезцінює досвід тих інших, яким гінекологиня говорила, що "у подруги все гаразд/негаразд". Хизуватися своєю чудовою зовнішністю та красивою вульвою, адже там писали вище про це теж, що вона говорила, це як приосанюватись на фоні інших. Ніби прийти у відділення, де лежать люди з якимись вадами і хвалитися своєю досконалістю. Емпатичні люди зазвичай пишуть щось на кшталт "мені шкода, що з вами таке трапилося". А не "а я красуня і мені вона такого не говорила". Дивно таку мізогінію з боку жінок бачити. #3573Опубліковано 25 серпень 2022 - 15:55
Можливо тому що я красуня і мені вона такого не говорила?))
#3574Опубліковано 25 серпень 2022 - 16:32 Я до Сови ходила багато років поспіль, і в першу, і в Медіон, і на Павленки. Перестала, бо зовсім не зручно добиратись. Приємний лікар, без зайвих розмов про життя чи ще щось. Робила в неї електрокоагуляцію, лікувала папіломавірус, претензій не маю. Чесно кажучи, здивована негативними відгуками про неї, Наталія Андріївна для мене інтелігентний та компетентний лікар. Відредаговано Orille, 25 серпень 2022 - 16:32.
#3575Опубліковано 25 серпень 2022 - 16:58 папіломавірус не лікують, протягом 4-24 місяців організм сам його поборює) специфічного лікування немає, противірусні недоказові, максимум видаляють папіломи, якщо вони заважають. Онкогенні типи - спостерігають шийку матки і пап-тест.
#3576Опубліковано 26 серпень 2022 - 08:31 люди не мають претензій, бо багато хто далекий від доказової медицини).
#3577Опубліковано 26 серпень 2022 - 08:35 ох, не зарікайтесь. я теж ніколи не думала, з чим доведеться стикнутися. при тому, що пофіг на твої добрі справи, на все інше, ніколи не знаєш, як воно так трапляється, що сьогодні все гаразд, завтра вже ні. добре, що я не фаталістка та не думала *за що мені це* та не обізлилася. але я й до того не була зухвалою та не вважала себе красунею і супер-допомагатором. але реально хвороби забирають навіть святих... #3578Опубліковано 26 серпень 2022 - 08:42 подайте на неї до суду. до речі, в мене є аудиозапис. я не знала, що вона буде маячню говорити, я банально на стресі не запам'ятовую, що мені говорять. вирішила зробити, потім переслухати. але я з ним не буду нічого робити, бо в мене купа справ і без того. я вважаю, що ми самі заслуговуємо на таких сов, раз нічого не змінюємо в цьому житті. і в медіоні камери зі звуком теж. на випадок, якщо хтось скаже, що це некоректно записувати розмову на телефон. але вони дають лише диск с дослідженнями, саму розмову я можу від нервів не запам'ятати. я б і забула це, якби вдома не переслухала запис прийому(((. #3579Опубліковано 26 серпень 2022 - 15:09 Ви думаєте, що мій лікар цього не знав? Я ж не писала подробиць. Моє повідомлення було про те, що я особисто до Сови претензій не маю ні як до лікаря, ні як до людини.
#3580Опубліковано 26 серпень 2022 - 19:52 Ви написали «лікувала папіломавірус». Мій коментар стосовно цього. Мені вона теж багато чого лікувати збиралась, що, о диво, не потребувало лікування, а тим паче такого термоядерного. Тому я і прокоментувала.
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |