Перехід до вмісту

Фотографія

Гінекологиня. До кого ходимо і чому?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
3670 відповідей у цій темі

#3541 Юлька Тима

Юлька Тима

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 21 повідомлення
  • Ім'я:Юля

Опубліковано 15 серпень 2022 - 11:28

Дівчата я теж зтикалася з тим що в 4 поліклініці таке як про реформу ніхто не чув в реєстратурі так точно, питають адресу і згідно того відправляють до певного лікаря, і тобі як завжди не везе і твій дільничий, це просто страх господній,але я думаю що якщо йти в регістратуру з цим листочком, і прямо говорити, що я можу вибирати того лікаря якого хочу, то вони не відвертяться.
  • mitera це подобається

#3542 шопик

шопик

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 318 повідомлення

Опубліковано 15 серпень 2022 - 16:00

Я також зараз в пошуку гінеколога - порекомендуйте!

Років 5 я у Поляніної з Фоліни.
В мене періодично підвищуються деякі показники.

По першим симптомам сказала зробити тільки один аналіз, щоб ніби виключити його, але виявились якраз по ньому підвищення.

Призначає лікування на рослинній основі.

Прийом гормонів для неї крайній випадок, хоча більшість лікарів призначає саме їх, в ситуації схожій як у мене.

• Kalinna це подобається

#3543 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 15 серпень 2022 - 17:17

В мене періодично підвищуються деякі показники.
По першим симптомам сказала зробити тільки один аналіз, щоб ніби виключити його, але виявились якраз по ньому підвищення.
Прийом гормонів для неї крайній випадок, хоча більшість лікарів призначає саме їх, в ситуації схожій як у мене.

Дякую! Теж думала про неї, проблеми після перших пологів вона у мене лікувала.
Враження позитивні залишились.

#3544 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 15 серпень 2022 - 17:35

Була раз у Поляніної, враження абсолютно негативні.

По-перше, прихожу вчасно, в приймальній нікого, через певний час вона вийшла з підсобки, дожовуючи якусь котлету, і запах відповідний стояв в приміщенні. Я навіть не зразу зрозуміла, що це лікар.

По-друге, я прийшла на профогляд, після візуального огляду, навіть без кольпоскопії, без пап-тесту вона діагностувала ерозію (неіснуючий діагноз) і запропонувала "прижечь", хоч і завтра. Звісно, ніхто з гінекологів в подальшому не діагностував змін, що потребують якогось втручання.

До речі, до Сови у мене досі немає претензій. Жодних зайвих аналізів і призначень від неї не було. 

Ковальчук теж справила нормальне враження.

#3545 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 15 серпень 2022 - 18:04

Дякую! Теж думала про неї, проблеми після перших пологів вона у мене лікувала.
Враження позитивні залишились.

Я до Поляніної роки 4 ходила, до перших пологів. Враження тільки позитивні. Але дороговартісні консультації змусили перестати до неї ходити.

Відредаговано mitera, 15 серпень 2022 - 18:04.

#3546 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 15 серпень 2022 - 18:35

У Поляніної я була перед першою вагітністю. Призначила Дюфастон) від прийому лишився присмак державної лікарні і не бажання більше до неї звертатись.

На даний момент, мій вибір Петрук. Дійти б до нього тільки)

#3547 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 15 серпень 2022 - 23:26

У Поляніної я була перед першою вагітністю. Призначила Дюфастон) від прийому лишився присмак державної лікарні і не бажання більше до неї звертатись.

На даний момент, мій вибір Петрук. Дійти б до нього тільки)

Петрук - це він чи вона? В якій лікарні приймає?

#3548 nadin

nadin

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 8 717 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 15 серпень 2022 - 23:33

Він. В 4 старій. Зав консультацією.
Віктор Леонтієвич.

#3549 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 15 серпень 2022 - 23:51

він, приймає в 4 старій і в Центрі здоров‘я.

#3550 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 16 серпень 2022 - 10:39

Мене лікування травками б відлякало.

#3551 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення
  • Ім'я:Анн

Нагороди

3       2      

Опубліковано 16 серпень 2022 - 15:15

4) після мене на огляд пішла подруга, ми приїхали вдвох. І от коли подруга на моє питання "ну що?" Відповіла, що гінеколог сказала "у вас все однаково, як і у вашої подруги, все те ж саме" я зрозуміла, що більше до цього лікаря не повернуся. Нам обом за 40. Тільки я на лікарняному, а з подругою слава Богу все ок. Навіщо обговорювати одного пацієнта з іншим?... Тим паче де було написано, що ми подруги.

Наостанок, на УЗД я все одно пішла до Дорошенка. Він побачив те, чого раніше в яєчниках не було. Відправив на лікування. Через два тижні ще обстеження. І результат після лікування показав, що саме в мене і що з цим робити.
Отже, поки я б чекала візиту на УЗД до подруги-гінеколога Сови, я встигла пройти обстеження у Дорошенка, пролікуватися, ще раз обстежитися і почати підготовку до операції.

Пізніше напишу ще відгуки. Тепер їх маю нових чимало.

нагадаю свій відгук про гінеколога Сову

а то такие приходят, такие приходят после наших ПХ,что смотреть больно".

предполагаю, что она также и меня обсуждала с другими.

если сравнивать с другими, то нормальный вариант, смотрит не больно, но если что-то серьезное, то нет. и если вы не хотите услышать подробности чужих гениталий и груди. осадок неприятный после нее.

за неї ще тоді й заступилися форумчанки. от нащо мені знати, хто з відомих жінок міста робив пластику інтимної області та в кого яке було, а яке стало.

я не злорадствую, мовляв "а я ж говорила вам". але не поспішайте ставити під сумнів слова жінки, яка була свідком некоректної поведінки гінекологині, базуючись на тому, що з вами такого не траплялося.

це я не до @mitera, а до всіх захисників Сови.

#3552 шопик

шопик

Абітурієнтка

• Активістки
  • 318 повідомлення

Опубліковано 16 серпень 2022 - 15:38

Мене лікування травками б відлякало.

Я не писала про "ромашку в пакетику від гінекологічних захворювань", я про адекватність назначеного лікування (на рослинній основі) від меншого супротиву, а не відразу гормони, як це робить більшість.

Висновки роблю по результатам протягом 5 років. 

П.С. не всі відразу п*ють АБ при болях в горлі, часто лікуються  тими ж травками) Щось у них таки є)

#3553 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 16 серпень 2022 - 17:44

Я не писала про "ромашку в пакетику від гінекологічних захворювань", я про адекватність назначеного лікування (на рослинній основі) від меншого супротиву, а не відразу гормони, як це робить більшість.
Висновки роблю по результатам протягом 5 років.

П.С. не всі відразу п*ють АБ при болях в горлі, часто лікуються тими ж травками) Щось у них таки є)

Я все таки за гормони і АБ, коли вони прямо показані діагнозом і адекватним лікарем. А препарати на рослинній основі мають недоведену ефективність.
Не вчу, здоров'я ваше)

#3554 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 16 серпень 2022 - 21:22

Мені у третій поліклініці в реєстратурі сказали що можна йти до будь-якого лікаря. По місцю проживання у мене гінеколог Берека, в принципі нічого поганого сказати не можу, але і проблем у мене ніяких і не було. Ходила в основному на планові прийоми та вела обидві мої вагітності. 

Останній рік ходжу до Яценко. Повністю задоволена.

• Kalinna це подобається

#3555 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 427 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 19 серпень 2022 - 12:02

Якого ж гінеколога обрати? :kez_11:

Була в Сови зі скаргами на болючу овуляцію,вона сказала,це твоя особливість,нічого лікувати не треба.

#3556 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 19 серпень 2022 - 12:45

Якого ж гінеколога обрати? :kez_11:

Була в Сови зі скаргами на болючу овуляцію,вона сказала,це твоя особливість,нічого лікувати не треба.

Я до родов терпела болезненные КД,ношпа иногда и все...а после, другое началось,то овуляция как у вас,то еще что то всплывает.Критичного ничего нет, дискомфорт.

Так что она права не всегда лечение выход из сложившейся ситуации.

Понятие болезненности относительное,не всегда показатель проблемы серьезной.

За время хождений до узистов,гинекологов,такое узнала, вернее много чего интересного,и поняла что может все быть ,но не всегда это повод искать проблемы .

• svexa це подобається

#3557 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 876 повідомлення
  • Ім'я:Антуанетта

Нагороди

Опубліковано 21 серпень 2022 - 06:20

Для мене гінеколог Сова - то самий безпардонний навіть язик не поветрається сказати спеціаліст. Враження, наче прийшла до не зовсім вихованої подружки, а вона тобі з порогу "А ти погладшала," "А заміж вийшла?", "А от Люська вийшла".

#3558 Juliett

Juliett

♥ люблю Женюльку ♥

• Завсідники
  • 4 227 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный

Нагороди

Опубліковано 21 серпень 2022 - 20:20

Не знаю, дівчата, ваші відгуки як про іншого лікаря. Саме Сова вчасно помітила кістки на яєчнику, вона ж рекомендувала операцію, в Харкові, там все пройшло добре, в Полтаві так би не зробили. І аналізи вона призначає не часто і тільки ті що треба. Раз на рік пайп тест узі гінеколог+ молочні залози

#3559 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 21 серпень 2022 - 21:52

Для мене гінеколог Сова - то самий безпардонний навіть язик не поветрається сказати спеціаліст. Враження, наче прийшла до не зовсім вихованої подружки, а вона тобі з порогу "А ти погладшала," "А заміж вийшла?", "А от Люська вийшла".

Не знаю, дівчата, ваші відгуки як про іншого лікаря. Саме Сова вчасно помітила кістки на яєчнику, вона ж рекомендувала операцію, в Харкові, там все пройшло добре, в Полтаві так би не зробили. І аналізи вона призначає не часто і тільки ті що треба. Раз на рік пайп тест узі гінеколог+ молочні залози

Мне приходилось к ней ходить ,когда она еще в 1ЖК работала ,и  при беременности ходила ...На разговоры о жизни времени у ней просто не было ,вечно очереди в ее кабинет были...А еще я обращалась бересъменной с просьбами  к ней,но не совсем по ее профили,не отказывала...Просто было с чем сравнивать,поэтому был в жизни момент,когда бежала к ней,потому что несколько врачей,не могли установить внематочную,а был тяжелый случай,она работала уже в Медионе, так она немедля в отделение отправила при 1 ЖК на скорой,жаль и там не шевелились,но к счастью успели...Так что доказывать ,что она лучшая нет смысла, у каждого разные ситуации,и когда есть с чем сравнить...но и она тоже может изменится,частная практика это другое,тут есть и время ,чтоб пообщаться,конечно,главное,чтоб общение было продуктивным,а не о погоде,но мало ли ...В частном кабинете любого врача все по другому,в отличии от гос... Поэтому платно,по идеи должно быть пусть относительно,но лучше,а иногда человека как подменили ,и захочется пойти пусть в гос.,но чтоб надежнее,и без трепни..Мне очень часто доводилось ходить к врачам ,когда они работали и в гос и в частном кабинете,даже одновременно.,в плане день там,день там. И разница есть...Выбор врача сейчас в любом случае есть,а гинеколог это такой врач,что мнение еще одного никогда лишним не будет :xixixi:

#3560 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 876 повідомлення
  • Ім'я:Антуанетта

Нагороди

Опубліковано 22 серпень 2022 - 07:35

Слухайте, я розумію, що наше місто - духовна столиця тільки на словах, але обговорювати, що ти діагностувала оноколгію у дружини місцевого депутата - то дно дна. А потім "а що такого, то вже в новинах є". А може хто не читає новини?

А якщо в когось ХПСШ, то можна одразу тікати з міста, бо всі будуть знати, що у тої хламідіоз,а у тої трихомоніаз.

Я розумію, що поняття норми для кожного своє, але мені навіть близькі подруги не розповідають якихось жахливих подробиць своїх болячок, навіщо мені той негатив знаходити у взагалі лівої тітки? Щоб що? Я не люблю плітки.
  • svexa це подобається

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама