Гінекологиня. До кого ходимо і чому?
Розпочатий з Мама Лена, 02 лис 2009 18:35
3670 відповідей у цій темі
#3541Опубліковано 15 серпень 2022 - 11:28
Дівчата я теж зтикалася з тим що в 4 поліклініці таке як про реформу ніхто не чув в реєстратурі так точно, питають адресу і згідно того відправляють до певного лікаря, і тобі як завжди не везе і твій дільничий, це просто страх господній,але я думаю що якщо йти в регістратуру з цим листочком, і прямо говорити, що я можу вибирати того лікаря якого хочу, то вони не відвертяться.
#3542Опубліковано 15 серпень 2022 - 16:00
Років 5 я у Поляніної з Фоліни. По першим симптомам сказала зробити тільки один аналіз, щоб ніби виключити його, але виявились якраз по ньому підвищення. Призначає лікування на рослинній основі. Прийом гормонів для неї крайній випадок, хоча більшість лікарів призначає саме їх, в ситуації схожій як у мене.
#3543Опубліковано 15 серпень 2022 - 17:17 Дякую! Теж думала про неї, проблеми після перших пологів вона у мене лікувала. Враження позитивні залишились. #3544Опубліковано 15 серпень 2022 - 17:35
Була раз у Поляніної, враження абсолютно негативні. По-перше, прихожу вчасно, в приймальній нікого, через певний час вона вийшла з підсобки, дожовуючи якусь котлету, і запах відповідний стояв в приміщенні. Я навіть не зразу зрозуміла, що це лікар. По-друге, я прийшла на профогляд, після візуального огляду, навіть без кольпоскопії, без пап-тесту вона діагностувала ерозію (неіснуючий діагноз) і запропонувала "прижечь", хоч і завтра. Звісно, ніхто з гінекологів в подальшому не діагностував змін, що потребують якогось втручання.
До речі, до Сови у мене досі немає претензій. Жодних зайвих аналізів і призначень від неї не було. Ковальчук теж справила нормальне враження. #3545Опубліковано 15 серпень 2022 - 18:04 Я до Поляніної роки 4 ходила, до перших пологів. Враження тільки позитивні. Але дороговартісні консультації змусили перестати до неї ходити. Відредаговано mitera, 15 серпень 2022 - 18:04. #3546Опубліковано 15 серпень 2022 - 18:35
У Поляніної я була перед першою вагітністю. Призначила Дюфастон) від прийому лишився присмак державної лікарні і не бажання більше до неї звертатись.
На даний момент, мій вибір Петрук. Дійти б до нього тільки)
#3547Опубліковано 15 серпень 2022 - 23:26
Петрук - це він чи вона? В якій лікарні приймає? #3550Опубліковано 16 серпень 2022 - 10:39
Мене лікування травками б відлякало. #3551Опубліковано 16 серпень 2022 - 15:15
нагадаю свій відгук про гінеколога Сову
за неї ще тоді й заступилися форумчанки. от нащо мені знати, хто з відомих жінок міста робив пластику інтимної області та в кого яке було, а яке стало. я не злорадствую, мовляв "а я ж говорила вам". але не поспішайте ставити під сумнів слова жінки, яка була свідком некоректної поведінки гінекологині, базуючись на тому, що з вами такого не траплялося. це я не до @mitera, а до всіх захисників Сови. #3552Опубліковано 16 серпень 2022 - 15:38
Я не писала про "ромашку в пакетику від гінекологічних захворювань", я про адекватність назначеного лікування (на рослинній основі) від меншого супротиву, а не відразу гормони, як це робить більшість. Висновки роблю по результатам протягом 5 років.
П.С. не всі відразу п*ють АБ при болях в горлі, часто лікуються тими ж травками) Щось у них таки є) #3553Опубліковано 16 серпень 2022 - 17:44 Я все таки за гормони і АБ, коли вони прямо показані діагнозом і адекватним лікарем. А препарати на рослинній основі мають недоведену ефективність. Не вчу, здоров'я ваше) #3554Опубліковано 16 серпень 2022 - 21:22 Мені у третій поліклініці в реєстратурі сказали що можна йти до будь-якого лікаря. По місцю проживання у мене гінеколог Берека, в принципі нічого поганого сказати не можу, але і проблем у мене ніяких і не було. Ходила в основному на планові прийоми та вела обидві мої вагітності. Останній рік ходжу до Яценко. Повністю задоволена.
#3555Опубліковано 19 серпень 2022 - 12:02 Якого ж гінеколога обрати? Була в Сови зі скаргами на болючу овуляцію,вона сказала,це твоя особливість,нічого лікувати не треба. #3556Опубліковано 19 серпень 2022 - 12:45
Я до родов терпела болезненные КД,ношпа иногда и все...а после, другое началось,то овуляция как у вас,то еще что то всплывает.Критичного ничего нет, дискомфорт. Так что она права не всегда лечение выход из сложившейся ситуации. Понятие болезненности относительное,не всегда показатель проблемы серьезной. За время хождений до узистов,гинекологов,такое узнала, вернее много чего интересного,и поняла что может все быть ,но не всегда это повод искать проблемы .
#3557Опубліковано 21 серпень 2022 - 06:20 Для мене гінеколог Сова - то самий безпардонний навіть язик не поветрається сказати спеціаліст. Враження, наче прийшла до не зовсім вихованої подружки, а вона тобі з порогу "А ти погладшала," "А заміж вийшла?", "А от Люська вийшла". #3558Опубліковано 21 серпень 2022 - 20:20
Не знаю, дівчата, ваші відгуки як про іншого лікаря. Саме Сова вчасно помітила кістки на яєчнику, вона ж рекомендувала операцію, в Харкові, там все пройшло добре, в Полтаві так би не зробили. І аналізи вона призначає не часто і тільки ті що треба. Раз на рік пайп тест узі гінеколог+ молочні залози
#3559Опубліковано 21 серпень 2022 - 21:52
Мне приходилось к ней ходить ,когда она еще в 1ЖК работала ,и при беременности ходила ...На разговоры о жизни времени у ней просто не было ,вечно очереди в ее кабинет были...А еще я обращалась бересъменной с просьбами к ней,но не совсем по ее профили,не отказывала...Просто было с чем сравнивать,поэтому был в жизни момент,когда бежала к ней,потому что несколько врачей,не могли установить внематочную,а был тяжелый случай,она работала уже в Медионе, так она немедля в отделение отправила при 1 ЖК на скорой,жаль и там не шевелились,но к счастью успели...Так что доказывать ,что она лучшая нет смысла, у каждого разные ситуации,и когда есть с чем сравнить...но и она тоже может изменится,частная практика это другое,тут есть и время ,чтоб пообщаться,конечно,главное,чтоб общение было продуктивным,а не о погоде,но мало ли ...В частном кабинете любого врача все по другому,в отличии от гос... Поэтому платно,по идеи должно быть пусть относительно,но лучше,а иногда человека как подменили ,и захочется пойти пусть в гос.,но чтоб надежнее,и без трепни..Мне очень часто доводилось ходить к врачам ,когда они работали и в гос и в частном кабинете,даже одновременно.,в плане день там,день там. И разница есть...Выбор врача сейчас в любом случае есть,а гинеколог это такой врач,что мнение еще одного никогда лишним не будет #3560Опубліковано 22 серпень 2022 - 07:35 Слухайте, я розумію, що наше місто - духовна столиця тільки на словах, але обговорювати, що ти діагностувала оноколгію у дружини місцевого депутата - то дно дна. А потім "а що такого, то вже в новинах є". А може хто не читає новини? А якщо в когось ХПСШ, то можна одразу тікати з міста, бо всі будуть знати, що у тої хламідіоз,а у тої трихомоніаз. Я розумію, що поняття норми для кожного своє, але мені навіть близькі подруги не розповідають якихось жахливих подробиць своїх болячок, навіщо мені той негатив знаходити у взагалі лівої тітки? Щоб що? Я не люблю плітки.
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |