Прививки: робити чи ні?
Розпочатий з чубаська, 26 бер 2009 19:51
9534 відповідей у цій темі
Опубліковано 30 листопад 2015 - 11:55
Так як і взагалі ці щеплення. Вас же і минулого разу не дуже дивилися чи діти здорові. За здоров'я наших дітей відповідаємо тільки ми, нажаль.
Сину в школі зробили кпк і не записали в медкарту, на наступний рік хотіли знову вакцинувати. Довелося дві години скандалити і доводити, що щеплення є. Намагались мені довести, що йому тоді нічого не зробили, а місце укола мені приснилося. А потім знайшли записи, де у нього перевіряли реакцію на щеплення, тоді визнали, що якась роззява не записала.... звісно не вони і взагалі вона у школі більше не працює.... отаке...
от після минулого разу я тепер і не довіряю лікарю в садку.
Опубліковано 30 листопад 2015 - 13:08
мені цікаво як в групі з карантином вітряночним роблять поліомієліт всим? Невже це нормально? Важко тиждень почекати
В нас також був карантин по вітрянці, коли першу дозу капали, то нікого це не зупинило)
Опубліковано 30 листопад 2015 - 14:16
А в нашей групе за последний месяц 3 случая рвоты было, несколько раз детей отправляли домой из-за проблем с животами (дети жаловались на сильную боль). Не хочу ни с чем связывать, но раньше такого не было(((
Элисона
-
Місто:Левада
-
Ім'я:Элисона
Опубліковано 30 листопад 2015 - 14:45
У нас тоже после ОПВ перекачало пол-группы( понос).
Опубліковано 30 листопад 2015 - 15:41
У нас тоже после ОПВ перекачало пол-группы( понос).
а у нас температура у багатьох піднімалась
LinaNik
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Лина, ко мне на "Ты"
Опубліковано 30 листопад 2015 - 15:58
а у нас температура у багатьох піднімалась
После ОПВ никаких изменений не наблюдала, но мы и в садик пока не ходим. На ОПВ только сходили и все.
У нас и без ОПВ как только сходим в садик температура на второй день, и так каждый раз. А то что деткам кашляющим и с соплями делают прививки в садику - это конечно не правильно. Но таких там большинство...
Опубліковано 30 листопад 2015 - 16:01
не привитым совсем или только от полио в этот тур?
Девочки, есть ли такие кто сделал 4 акдс и отказался от ОПВ и ходят в сад как обычно?
Месяц просидели дома, думаем выходить, а все равно страшновато
у нас 4-е есть, сейчас отказалась, ходим с перерывами на орз. в среду будут капать в группе, пару дней дома побудем. я считаю иммунитет есть, а иначе зачем они тогда вообще.
Опубліковано 30 листопад 2015 - 16:16
Если лезет зуб но температура нормальная можно ли делать прививку?
Опубліковано 30 листопад 2015 - 16:39
После ОПВ никаких изменений не наблюдала, но мы и в садик пока не ходим. На ОПВ только сходили и все.
У нас и без ОПВ как только сходим в садик температура на второй день, и так каждый раз. А то что деткам кашляющим и с соплями делают прививки в садику - это конечно не правильно. Но таких там большинство...
в поліклініку ми коли ходили на прививки, то навіть при моїй впевненості що дитина здорова бувало, що виявлялось червоне горло і відправляли на пару тижнів почекати
Опубліковано 30 листопад 2015 - 18:06
Опубліковано 30 листопад 2015 - 19:03
На нтн о смерти мальчика от полио
Опубліковано 30 листопад 2015 - 20:16
Как и следовало ожидать. Геноцид. Самый настоящий. Неприкрытый цинизм. Как им спится по ночам? Детскими смертями покупают себе цацки и своим деткам обучение за граничкой. Уроды.
http://censor.net.ua..._uveryayut_chto
Не для впечатлительных о погибшем мальчике. Сюжет на Новом канале.
http://abzats.novy.t...ats-30-11-2015/
Відредаговано pupkina-marfa, 30 листопад 2015 - 20:25.
Опубліковано 30 листопад 2015 - 20:36
А що ви пишете у відмові? А то в мене не прийняли сьогодні. Сказали або не водити, бо дитина хвора раз я не хочу робити вакцину, або з довідкою від педіатра, що здорова, але тоді це не причина не робити
І +21 день карантину вітрянки, вчора захворів наш найкращий друг
Опубліковано 30 листопад 2015 - 20:38
ничего, просто отказ от прививок.
Опубліковано 30 листопад 2015 - 20:40
ничего, просто отказ от прививок.
тобто причину я можу не вказувати?
Опубліковано 30 листопад 2015 - 20:41
Я ничего не писала - просто галочку ставила "не згодна", причину объясняла на словах. Воспитатели меня понимали. Насильно не заставляли делать. Так мы пропустили первый тур. Завтра второй тур, а мы и первого не делали. Ответа на вопрос: "Будет у нас два тура, или потом дополнительно третий" никто не дал - никто ничего не знает. Да и у нас тоже ветрянка, уже больше месяца - в неделю по одному ребенку заболивает. Первый тур это не остановило. Но вот врач хорошо смотрел детей - нам не сделали, потому что врач насмотрел красноватое горло, хотя я давала согласие и на мой взгляд ребенок был здоров.
Опубліковано 30 листопад 2015 - 20:42
у меня не требовали, но пока заполняла форму, пытались "воспитать".
Опубліковано 30 листопад 2015 - 20:44
Я в поликлиникек отказалась от капель, нас никто не заставлял
Опубліковано 30 листопад 2015 - 20:51
Я сказала, что дети болеют, а медсестра при мне написала "по собственным убеждениям"
Опубліковано 30 листопад 2015 - 21:10
Девочки, вы манту деткам делаете? что-то мне не хочется... в прошлом году написала отказ..
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|