Перехід до вмісту

Фотографія

1-й городской роддом Полтавы

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
3801 відповідей у цій темі

#3521 iriha_ko

iriha_ko

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 058 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Ира

Нагороди

2    2         

Опубліковано 30 січень 2018 - 10:09

Ирочка, поздравляю! Побольше положительных эмоций и поменьше бюрократии в ближайшие месяцы.

Спасибо, Женечка :)

#3522 diduch_galina

diduch_galina

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 126 повідомлення
  • Місто:Полтава, Воронино
  • Ім'я:Gala

Нагороди

Опубліковано 03 лютий 2018 - 01:15

На учете в 4-й старой, спросила у врача как рожать (к кому, куда,сколько) прошлый раз я от нее была направлена  к Добровольской Л.Н. Все прошло отлично, но услышала что к ней уже не стоит идти (может быть занята админ вопросами, потом передает тому кто первый согласится) а отправит учасковая ( если я хочу) "к кому-то тоже не плохому в первый роддом" но давай дождемся УЗИ последнего. Вот теперь  читаю  форум  и жду новой фамилии  или наставивать на Добровольской. Что делать?  Посоветуйте врача в первом или все же просится на перенатальный?

Відредаговано diduch_galina, 03 лютий 2018 - 01:16.

#3523 мама дочек

мама дочек

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 198 повідомлення
  • Ім'я:татьяна

Нагороди

Опубліковано 10 лютий 2018 - 14:06

Сколько сейчас страховка и палаты?

#3524 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 10 лютий 2018 - 14:27

Сколько сейчас страховка и палаты?

700 грн, здається, просять. не хочете, не платіть. до мене раз прийшли, повідомили, що пологи платні :-) і що я винна їм 700 грн  :eyes: . я покивала. другий раз вона прийшла і питає: будете щось платить чи ні?. кажу: ні. вона розвернулась і пішла, я навіть здивувалась, очікувала пресингу як при перших пологах у 2011.)

за оплату палати ніхто нічого не казав.

платить "страховку" чи то "благодійні внески" при тому, що все купуєш на пологи сам - від 12 рулонів рушників до рукавичок і затискача для пуповини, я вважаю занадто. а там вирішуйте самі.

#3525 мама дочек

мама дочек

Дошкільня

• Активістки
  • 198 повідомлення
  • Ім'я:татьяна

Нагороди

Опубліковано 10 лютий 2018 - 15:54

Дякую

#3526 Анн

Анн

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 10 повідомлення
  • Ім'я:Анна

Опубліковано 21 лютий 2018 - 12:23

Девочки!Дайте ,пожалуйста номер тел.Власенко и Волынец,и кого из них можете посоветовать на плановое КС?Заранее спасибо!

#3527 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 21 лютий 2018 - 12:48

(067) 724 37 70 Власенко Олег Юрьевич
050-304-16-74 Шамота Татьяна Алексеевна. Пц
099-949-67-45 Тарасенко Константин Владимирович
Волынец Людмила Александровна
095 622 4909
Мохначева Лариса Васильевна тел. 0952479876 (пц)?
0667804185Савченко Елена Владимировна
Может кому-то пригодится

Ну ось, всього кілька сторінок тому. Не лінуйтеся почитати тему.

#3528 Анн

Анн

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 10 повідомлення
  • Ім'я:Анна

Опубліковано 21 лютий 2018 - 14:02

Ну ось, всього кілька сторінок тому. Не лінуйтеся почитати тему.

Спасибо огромное!!!

Спасибо огромное!!!А кого из них можете посоветовать на плановое КС?

• smska це подобається

#3529 Alina&L

Alina&L

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Ім'я:Алина

Опубліковано 22 лютий 2018 - 18:51

Девочки!Дайте ,пожалуйста номер тел.Власенко и Волынец,и кого из них можете посоветовать на плановое КС?Заранее спасибо!

Я иду на плановое КС к Волынец! И только к ней. Она очень ответственный человек и хороший спец. Мы с ней на связи в любое время суток практически. Идите к ней.

#3530 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 22 лютий 2018 - 19:38

Я иду на плановое КС к Волынец! И только к ней. Она очень ответственный человек и хороший спец. Мы с ней на связи в любое время суток практически. Идите к ней.

Почитайте чуть выше, как она не приехала на роды о которых договаривались((

#3531 diduch_galina

diduch_galina

Дітлашня

• Активістки
  • 126 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 березень 2018 - 22:11

Не знаю як складеться, але інформація від дільничих лікарів різниться дуже сильно.  Я вже писала що чекаю знайомства з лікарем з першого але дільнича так нікого і не порадила, бо мовляв  ніхто з лікарів не у "свою зміну" не приходить і підводять дівчат, а загалом всі там лікарі нормальні при нормальному перебігу пологів, а якщо виникають труднощі то автоматично викликаються головний лікар або заввіділення які і лишились на домовленість. Сенсу в домовленості вона не бачить.

Спілкувалася з санітаркою яка присутня на пологах, то та підтвердила дільничу, що сенсу не має, бо приходять позаурочно лише глав та заввідувач, які безпосередньоі участі в процесі не беруть а лише "спостерігають і нас. (Персонал)  штурхають", а при звичаному процесі будь-хто з чергових буде ставитись нормально і ніхто не хоче нашкодити ні мамі ні дитині. 

Хоча сьогодні зустрілась з іншим дільничим лікарем (мама мого студента колишнього, випадково) то та " ти в Украіні, тут все міняється окрім "по домовленості" і вже сьогодні  ввечері мені зателефонувала  з ПІБ ,телефоном датою і часом для "знайомства".  

Просила - ось і на.))))

познайомлюсь  - відпишусь, чи хоч обіцяють приіхати "в невсвою" .  Чи  знов почую : все добре, у нас всі спеціалісти, приіжджайте хтось  прийме)))))

Відредаговано diduch_galina, 01 березень 2018 - 22:13.

#3532 smska

smska

Дошкільня

• Активістки
  • 167 повідомлення
  • Місто:Полтава. Алмазный
  • Ім'я:Марина

Нагороди

Опубліковано 04 березень 2018 - 10:23

Ну все, осилила нарешті всі 174 сторінки. Але ж у нас прийняли мед.реформу недавно. І питання до тих хто народжував недавно: чи помінялося щось кардинально в пологах? На скільки зрозуміла я цю реформу, то пологи залишилися безкоштовні ( якщо це не ПК). Так? Ну з благодійним внеском зрозуміло, залежить від наглості менеджера. А безкоштовних палат вже не має в 1 пологовому? 8 років тому я була в безкоштовній на 1 поверсі. Палата одномісна з туалетом і душем. І щось не пам'ятаю я перебоїв з гарячою водою. В кінці жовтня було тепло, кімнату провітрювала періодично. Просто після всього прочитаного зробила висновок - лотерея, що з лікарями, що з палатами...

#3533 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 04 березень 2018 - 13:11

8 років тому я була в безкоштовній на 1 поверсі. Палата одномісна з туалетом і душем.

6,5 років тому і я в такій палаті була, але, наскільки я знаю, у них потім теж зробили ремонт, так що припускаю, що теж могли зробити платними.

народжувала вдруге 3 міс. тому, за оплату палати ніхто ні слова не сказав, була на 3-му поверсі. але приходила менеджер і просила заплатить за пологи. я відмовилась, вона не наполягала.) 

гаряча вода в листопаді була. 

в серпні 2011 року не було.

Відредаговано smakovska, 04 березень 2018 - 13:14.

#3534 ViktoriaP

ViktoriaP

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 544 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 05 березень 2018 - 07:12

Ну все, осилила нарешті всі 174 сторінки. Але ж у нас прийняли мед.реформу недавно. І питання до тих хто народжував недавно: чи помінялося щось кардинально в пологах? На скільки зрозуміла я цю реформу, то пологи залишилися безкоштовні ( якщо це не ПК). Так? Ну з благодійним внеском зрозуміло, залежить від наглості менеджера. А безкоштовних палат вже не має в 1 пологовому? 8 років тому я була в безкоштовній на 1 поверсі. Палата одномісна з туалетом і душем. І щось не пам'ятаю я перебоїв з гарячою водою. В кінці жовтня було тепло, кімнату провітрювала періодично. Просто після всього прочитаного зробила висновок - лотерея, що з лікарями, що з палатами...

Я рожала в январе. Горячая вода, не знаю круглосуточно ли, но каждый раз, когда заходила в душ, была. В палатах чисто и красиво, если хотите, могу на вайбер скинуть фотки 4 палата 3 этаж и 1 палата родовая.

#3535 diduch_galina

diduch_galina

Дітлашня

• Активістки
  • 126 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 березень 2018 - 15:48

Як выявилось у пологовому  "нещодавно погуляла" прокуратура, тому і ніхто не наполягатиме на оплаті, ні на платній палаті - вам говорять жалісними очима і дещо тиснуть, але якщо вони у вас чують хоч якесь "може пожалітися вище", то одразу замовкають, і з лікарями домовленості про позаурочний виїзд практично було зірвано у багатьох випадках (от вони і морозились - дача, хворію, не брали трубку, бо породілля поображались і якось все вирішилось, а  пару років за службове становище нікому не хотілось ) інформація від медперсоналу полтави, але не роддом, там мовчать всі як риби. Як я тепер розумію, не надовго хватило такого порядку, бо фраза "наче вже все втряслося і скінчилось"  мене трохи піднапружила, але час покаже. Може хоч "благодійність" побуде благодійністю, а не "обязаловкою".

Лікаря відвідала, підтвердив тривогу, що гарантій про виїзд поза зміною він не гарантує , так як дата не є плановою, а про "процеси у установі на час пологів йому не відомо", але  і суму не став обговорювати - "давайте народимо", розмова прошла в режимі лікар-пацієнт - сроки, особливості, перестороги і т.д., хоча наступний огляд назначив до себе))

#3536 bil4enya

bil4enya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 988 повідомлення
  • Місто:Полтава - Левада
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2            

Опубліковано 07 березень 2018 - 16:46

Про прокуратуру не знаю, але вчора від працівників пологового чула, що головний лікар заборонила приїжджати не в свою зміну. Тому домовлятись раніше сенсу немає. Не приїдуть.

#3537 Tash

Tash

Мавка була революціонерка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення
  • Ім'я:наТаша

Нагороди

2    2    2      

Опубліковано 25 квітень 2018 - 20:48

Кто что слышал про корь в РД?