Ні, виїхала з країни.А Ковальчук зараз приймає? Обидва телефони не відповідають
Гінекологиня. До кого ходимо і чому?
Розпочатий з Мама Лена, 02 лис 2009 18:35
3670 відповідей у цій темі
#3522Опубліковано 30 травень 2022 - 19:52
А Сова приймає?
#3525Опубліковано 01 червень 2022 - 13:35
В Медіоні хороший гінеколог, Федорова Ольга Володимирівна, в неї в кабінеті і УЗД можна зробити.
#3526Опубліковано 08 червень 2022 - 12:57
А Суліма приймає зараз? І поділіться будь ласка номером телефону.
#3528Опубліковано 13 серпень 2022 - 07:59
Пройшов час і хочу лишити відгуки за гінекологів, наразі за Сову.
Отже, якщо це не плановий огляд і немає ніяких проблем, і головне є кошти, то Сова чудовий лікар. Багато приділяє уваги, акуратно дивиться, багато говорить, дає гарну широку виписку. Перше враження чудове, але з проблемами до неї не раджу однозначно! Зауважу, що гінекологів пройшла чимало і порівняти можу. Пішла з подругою на плановий огляд (все ще перебуваю в пошуках свого гінеколога, планувала плановий огляд, але за декілька тижнів до візиту в мене сталися різкі дуже сильні болі у лівому боці) Коротко: 1) на мої скарги в лівому боку і при її огляді також (і я на цьому наголосила і перепитала після огляду) відповідь "то овуляція". (Насправді зараз через 3 місяці візиту до неї, я прооперована на лівому яєчнику. Я не знала на той момент, через пару тижнів все остаточно вияснилося) 2) на узд направляє, апарату в неї не було на той момент, відправляє до конкретного лікаря і аж через пару тижнів. На мої зауваження, що інші моменти по матці вже два роки веде Дорошенко, він бачив динаміку, давайте сходжу до нього хоч завтра і принесу результати, почула масу аргументів про те, що вона радить того, кому довіряє і т.п. 3) купа аналізів, обстежень і все на тему матки і моїх сильних КД. На мої аргументи, що я прийшла не з цим, щодо КД в мене було маса обстежень і МРТ в тому числі пройшла (принесла до неї, все було на руках) і що всі відповіді є, і що порівняно із КД 10 річної давнини в мене не сильно і легко, але вона запевняла, що це все одно сильно і велика кровотеча. Вона мала намір шукати відповіді про КД за мої кошти. Шалений список обстежень. І повторний візит (до речі в неї що перший 300, що повторно 300). Особливо вбило призначення обстеження пайпель-біопсії на першому обстеженні, коли свіжого УЗД немає, звичайної кальпоскопії не було на руках, але в списку майбутніх обстежень вже й пайпель. Але при цьому на УЗД можна не поспішати, сходити через 2-3 тижні. 4) після мене на огляд пішла подруга, ми приїхали вдвох. І от коли подруга на моє питання "ну що?" Відповіла, що гінеколог сказала "у вас все однаково, як і у вашої подруги, все те ж саме" я зрозуміла, що більше до цього лікаря не повернуся. Нам обом за 40. Тільки я на лікарняному, а з подругою слава Богу все ок. Навіщо обговорювати одного пацієнта з іншим?... Тим паче де було написано, що ми подруги. Наостанок, на УЗД я все одно пішла до Дорошенка. Він побачив те, чого раніше в яєчниках не було. Відправив на лікування. Через два тижні ще обстеження. І результат після лікування показав, що саме в мене і що з цим робити. Отже, поки я б чекала візиту на УЗД до подруги-гінеколога Сови, я встигла пройти обстеження у Дорошенка, пролікуватися, ще раз обстежитися і почати підготовку до операції. Пізніше напишу ще відгуки. Тепер їх маю нових чимало. Відредаговано mitera, 13 серпень 2022 - 08:11. #3529Опубліковано 13 серпень 2022 - 09:36 про гроші і купу обстежень - прямо моя думка. На жаль, я на все це повелась. І на пайпель. Вона мені так і казала «ви в мене не одна, я всіх так лікую». Фу, як згадаю- аж нудити починає. Як мене Бог відвів від неї, бо досі б ще невідомо що лікувала. #3534Опубліковано 13 серпень 2022 - 22:49
Продовжу писати свої нові враження
Можливо комусь це буде принагоді Перш за все, хочу поділитися інформацією про реформу в гінекології. Вона ще не до кінця працює, не все відлажено, але працює. Я тепер точно знаю (рада, що про це мені розповіла мій сімейний лікар). Суть в тому, що жінка, у якої укладена декларація із сімейним лікарем, може звернутися безкоштовно в будь-яку жіночу консультацію незалежно від місця реєстрації. І от наприклад, коли огляд, стандартний мазок з цервікального каналу в приватній клініці коштує в середньому близько 500 грн, то в жіночій консультації безкоштовно. Ну і саме головне - консультації у разі потреби роблять і інші дослідження за електронними направленнями і це безкоштовно. Головне, щоб у цієї консультації був заключений договір з НСЗУ. Я зібрала чимало останніх відгуків своїх близьких та знайомих і склала наступний рейтинг: -у районці Покотило - у жіночій консультації при першому пологовому Єрохін В першої була, до другого не попала. Отже про Покотило - чудовий уважний лікар, акуратно проводить огляд, все чітко і по поличкам пояснювала і обговорювала. Єдине зауваження - не дала виписку на руки. Але тут неправильно зробила я, як потім виявилося - треба завести картку і тоді вона записує туди, я цього не зробила. Мазок взяла. Через деякий час прийшла за ним (до речі без черги), по результатам все обговорили. Зауважу, що я до неї пішла вже після УЗД (як я писала вище мене роками вів Дорошенко і я сама пішла до нього). Дорошенко порадив пройти курс лікування, терміново, і після нього на повторне обстеження, щоб остаточно поставити діагноз за результатами реакції на лікування. Покотило чітко все пояснила, що і як, які сумніви у лікаря УЗД і для чого лікування, призначила адекватне лікування, після якого я зробила повторне УЗД і все стало зрозуміло. Єдиний момент - вона хотіла спробувати мене лікувати (при ймовірності лікування лише 5%, про які сама і озвучила), але на мої згадки про супутні хвороби і пропозицію зважити ризики і результати, порадила подумати над операцією. Отже, як лікаря-гінеколога порадити можу, тим паче безкоштовно. Прийом в порядку черги, але вона не страшенна і, мабуть, найменша, яку я бачила по жіночим консультаціям Відредаговано mitera, 14 серпень 2022 - 10:01. #3535Опубліковано 13 серпень 2022 - 23:00
В жіночій консультації при першому пологовому я потрапила до Лелюк (Єрохіна не було). Тут я одразу завела картку в реєстратурі і пішла.
Саме тут ми почали підготовку до операції (мною було прийнято рішення оперуватися там, і відверто я вже йшла налаштована саме на операцію там). Лелюк - молода лікарка, чудово акуратно веде огляд. В неї робила кольпоскопію (до речі безкоштовно за електронним направленням там же в консультації), також дуже уважно і акуратно. Ми з нею обговорили результати моїх попередніх досліджень і вона підтвердила, що вірніше зробити операцію і не ризикувати. Список обстежень для планової госпіталізації шалений. Але на більшу частину мені в консультації виписали електронні направлення, серед них загальний аналіз крові, сечі, біохімія, група крові, ЕКГ, кольпоскопія. Окремі аналізи в них здати не можна було (бо в них немає цієї можливості і не передбачено по договору з НСЗУ), тому дещо здавала в приватних лабораторіях (до речі, навіть онкомаркери в онкодиспансері безкоштовно не робили на той момент, а платно там по цінам було як і в приватній лабораторії, але в останній без шалених черг). Тому все інше, що не в консультації, здала в приватній лабораторії. З Лелюк планую проходити і відновлення після операції. Думаю тоді складеться остаточне враження. Сподіваюся все буде добре. В цілому жіноча консультація мені дуже сподобалася, все дуже охайне і сучасне. Багато сучасного обладнання, уважний персонал. Тому як консультацію для планового огляду впевнено раджу. Не бачу сенсу платити приватним клінікам за послуги, які вже достойно надаються в державних жіночих консультаціях. Відредаговано mitera, 14 серпень 2022 - 10:03. #3537Опубліковано 14 серпень 2022 - 21:40 Так. Це їхня "отсебятина" Ти маєш право піти до будь-якого лікаря на власний розсуд ... Відредаговано mitera, 14 серпень 2022 - 21:40. #3539Опубліковано 14 серпень 2022 - 22:28 А в мене якраз навпаки. Саме Дорошенко ледь не вбив мого синочка, наполягаючи на штучних пологах в 20 тижнів і лякаючи несумісним з нормальним життям діагнозом. Тому за те, що у мене є мій хлопчик, я вдячна Белей, яка змогла нормально розгледіти всі особливості моєї вагітності.
#3540Опубліковано 15 серпень 2022 - 11:19 Спеціально сфотографувала для інформування щодо реформи Важливе підкреслила та обвела Ну і потрібні номери, якщо десь не так виконують умови співпраці з НСЗУ Відредаговано mitera, 15 серпень 2022 - 11:24. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |