Да ну 9 туров история не знает. Трехтуровые обычно. Это же что надо сделать, как провернуть, чтобы целых девять втюхать? Я не представляю.
думаю, что не одному ребёнку девять вакцин, а девять туров подразумевает под собой охватить не охваченных и ещё ведь детки рождаются постоянно, так что пристроят эту вакцину как пить дать...
Девочки, кто не прививает( или частично прививает) своих деток- расскажите поделитесь- болели ли ваши детки теми заболеваниями, от которых обычно прививают- корь, ветрянка-в частности. И если болели- как все протекало-правда ли что очень очень тяжко?
Мы не привитые. У меня старшая дочь болела ветрянкой.
Почему у непривитых болезнь должна протекать тяжко? Кто такое сказал?
У нее пару прищиков выскочило, ни температуры, ни каких-либо других отягчающих симптомов. Выздоровели быстро и даже не чесалась.
не привитым совсем или только от полио в этот тур?
Девочки, есть ли такие кто сделал 4 акдс и отказался от ОПВ и ходят в сад как обычно?
Месяц просидели дома, думаем выходить, а все равно страшновато
А чего Вам страшно-то? У Вас же есть уже имунитет на полио,в АКДС же входили ИПВ. Если б у моего ребенка было хотя бы 2 ИПВ,то я б водила в садик,а так сидим дома...
У нас 2 ипв 1 опв Россия и последняя ипв в комплексе инфанрикс.
Сидим потому что педиатр сказала что не может вручаться что иммунитет сформирован полностью
А чего Вам страшно-то? У Вас же есть уже имунитет на полио,в АКДС же входили ИПВ. Если б у моего ребенка было хотя бы 2 ИПВ,то я б водила в садик,а так сидим дома...
Нам с двумя не разрешили посещать сад, сказали сделать третью, только потом.
Ветрянка сейчас у нас в саду как раз. Приезжайте,прям по базарчику дети в зеленке ходят
і у нас зараз вітрянка. Захворіло 2 дитини одночасно і все, залишився тиждень карантину.
Завтра роблять другий тур поліо, але я відмовилась. Після минулого разу, коли лікар в садку "оглянула" дітей і зробила всим, і з кашлями і з червоними горлами, зараз я не впевнена що ми здорові на 100%. Тим більше нема гарантії, що ми за останній тиждень вітрянкою так і не захворіємо
Іра, наша сусідка захворіла вітрянкою, а ми і ще кілька діток не тільки гуляємо разом, а і ходимо в одну групу в садок. То лікар нашому другові радила не робити поліомієліт, бо був контакт і можливість захворіти. Вони вичікували, а потім робили іпв ( у них не було четвертого планового щеплення) Ми взагалі відмовилися від турової вакцинації. Так що вам дійсно краще не робити опв, якщо в групі вітрянка.
Іра, наша сусідка захворіла вітрянкою, а ми і ще кілька діток не тільки гуляємо разом, а і ходимо в одну групу в садок. То лікар нашому другові радила не робити поліомієліт, бо був контакт і можливість захворіти. Вони вичікували, а потім робили іпв ( у них не було четвертого планового щеплення) Ми взагалі відмовилися від турової вакцинації. Так що вам дійсно краще не робити опв, якщо в групі вітрянка.
мені цікаво як в групі з карантином вітряночним роблять поліомієліт всим? Невже це нормально? Важко тиждень почекати
Так як і взагалі ці щеплення. Вас же і минулого разу не дуже дивилися чи діти здорові. За здоров'я наших дітей відповідаємо тільки ми, нажаль.
Сину в школі зробили кпк і не записали в медкарту, на наступний рік хотіли знову вакцинувати. Довелося дві години скандалити і доводити, що щеплення є. Намагались мені довести, що йому тоді нічого не зробили, а місце укола мені приснилося. А потім знайшли записи, де у нього перевіряли реакцію на щеплення, тоді визнали, що якась роззява не записала.... звісно не вони і взагалі вона у школі більше не працює.... отаке...