Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 05 вересень 2022 - 13:56
а ми вже кілька років вірні рюкзакам bagland, і дитячі, і дорослі, різних об'ємів. У моїх хлопчиків рюкзаки наче і дитячі, але стриманих кольорів, там взагалі симпатичні поєднання кольорів, є з чого вибрати як на мене.
Якщо хтось надумає купляти, то тільки через сайт - ціни нижчі за ті, що я бачила в наших магазинах і ринку, приємні бонуси і безплатна доставка від якоїсь невеликої суми.
Опубліковано 06 вересень 2022 - 08:55
а ми вже кілька років вірні рюкзакам bagland, і дитячі, і дорослі, різних об'ємів. У моїх хлопчиків рюкзаки наче і дитячі, але стриманих кольорів, там взагалі симпатичні поєднання кольорів, є з чого вибрати як на мене.
Якщо хтось надумає купляти, то тільки через сайт - ціни нижчі за ті, що я бачила в наших магазинах і ринку, приємні бонуси і безплатна доставка від якоїсь невеликої суми.
Я теж люблю bagland- дуже хороша якість і принти в них. Дівчатка, потрібно задати зовсім невеличке питання нотаріусу. Відгукніться, будь ласка.
Опубліковано 06 вересень 2022 - 09:16
я в грудні валізу в епіцентрі купувала дешевше, ніж на їх сайті, спеціально порівнювала ціни
Мрія
-
-
Опубліковано 06 вересень 2022 - 09:32
я в грудні валізу в епіцентрі купувала дешевше, ніж на їх сайті, спеціально порівнювала ціни
Он як...
Опубліковано 07 вересень 2022 - 05:50
Всім привіт!
Можливо в когось лишилися атласи 9 клас з історії України та всесвітньої (видавництво Інститут передових технологій) та географії (видавництво Картографія)? Куплю
Опубліковано 07 вересень 2022 - 08:01
Всім привіт!
Можливо в когось лишилися атласи 9 клас з історії України та всесвітньої (видавництво Інститут передових технологій) та географії (видавництво Картографія)? Куплю
Привіт, у нас є, майже ними не користувались, по 30грн.
Географія, на жаль, видавництво Інститут передових технологій
Опубліковано 07 вересень 2022 - 10:47
Привіт, у нас є, майже ними не користувались, по 30грн.
Географія, на жаль, видавництво Інститут передових технологій
Привіт
Дякую
Іду у вайбер
Відредаговано mitera, 07 вересень 2022 - 10:49.
Опубліковано 07 вересень 2022 - 16:49
Віддам атласи 7 клас
По історії - Інститут передових технологій
По географії - Картографія
Опубліковано 07 вересень 2022 - 22:11
Віддам атласи 7 клас
По історії - Інститут передових технологій
По географії - Картографія
А 6 клас географія є? Не дуже зрозуміла чи він потрібен, бо написали потрібен тим, хто онлайн вчиться і якось здивувалася
Опубліковано 08 вересень 2022 - 07:46
Мрія
-
-
Опубліковано 08 вересень 2022 - 08:54
Дівчата, як ви чистите пральну машину?
У ФБ трапилася реклама диво-таблетки, від якої машинка стає як нова, усі деталі блистять, усі трубки очиститилися і т.д.
Розумію, що реклама вона така, тим більше коментарі схожі на замовні, але все таки якийсь "свій" засіб знайти хочеться.
Пробувала лимонну кислоту, прочитала, що магазинні засоби на її основі, тому немає сенсу їх купувати, але якогось помітного ефекту не побачила. А, можливо, його й не повинно бути видно, всередину ж не заглянеш.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 08 вересень 2022 - 17:20
30 прання проганяю пусту машину на чистці барабана (90 градусів) із половинним завантаженням порошку - так рекомендують в інструкції користувача до машини
Відредаговано Kalinna, 08 вересень 2022 - 17:21.
Опубліковано 08 вересень 2022 - 17:50
30 прання проганяю пусту машину на чистці барабана (90 градусів) із половинним завантаженням порошку - так рекомендують в інструкції користувача до машини
і я так, але не рахую прання, на око)
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 08 вересень 2022 - 18:25
і я так, але не рахую прання, на око)
Я теж орієнтовно)))
Опубліковано 08 вересень 2022 - 21:29
кто подавав рекламу на фейсбук,поясніть будь ласка,як правильно все заповнити?нічого не зрозуміло((((
Опубліковано 08 вересень 2022 - 23:19
кто подавав рекламу на фейсбук,поясніть будь ласка,як правильно все заповнити?нічого не зрозуміло((((
В двох словах не поясниш. Знайдіть гайд або задайте конкретне питання.
Опубліковано 09 вересень 2022 - 09:03
Дівчата, підкажіть якісний догляд за обличчям для підлітків- умивалку та тонік.
Опубліковано 10 вересень 2022 - 17:39
В двох словах не поясниш. Знайдіть гайд або задайте конкретне питання.
Може інструкція якась є? Чи блогер,який внятно пояснює?
Відредаговано Феникс, 10 вересень 2022 - 17:40.
svetlana
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Svetlana
Опубліковано 10 вересень 2022 - 19:11
Де в Полтаві можна подивитися генератори?Батьки задумалися над покупкою,чи є сенс його купляти? Бо задоволення не дешеве...
Опубліковано 11 вересень 2022 - 06:28
Дівчата, підкажіть якісний догляд за обличчям для підлітків- умивалку та тонік.
Беру Ла рош позей ефаклар (підлітку і сама інколи вмиваюсь).
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|