Гінекологиня. До кого ходимо і чому?
3670 відповідей у цій темі
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 09 липень 2021 - 06:14
Сівакова у відпустці, у вівторок я була в жк і чула.
Дякую!!!
Вона точно працює в 4 поліклініці. Я в кінці березня народила і хоча на обліку в неї не стояла, знаю як вона виглядає і її точно не раз бачила. Можливо зараз період відпусток і тому Ви не можете до неї записатись. Якщо дуже не горить попробуйте подивитись на Helsy через пару тижнів
Дякую...мені не пече ..почекаю.
викуська
-
Місто:Полтава Боженко
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 09 липень 2021 - 15:08
Оце почитала хотіла до Сови,так у мене ж 46 кг одні кістки ,чи йти тепер...
Відредаговано викуська, 09 липень 2021 - 15:08.
Опубліковано 09 липень 2021 - 15:10
Иди ))
Опубліковано 09 липень 2021 - 18:07
Намагалась ...не знаходить мого лікаря.
Можна записатись по телефону в реєстратура після 11 години, направлення від сімейного не пртрібно
Опубліковано 09 липень 2021 - 18:42
якщо таки сходите (а я раджу), відпишіться про сервіс)
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 09 липень 2021 - 21:23
Можна записатись по телефону в реєстратура після 11 години, направлення від сімейного не пртрібно
Дякую!!!
Опубліковано 19 липень 2021 - 09:39
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка, в кого яка думка, у мене наступна ситуація. Зовсім недавно я була на огляді в лікаря в якої стояла на обліку. Була в приватній клініці, оскільки вона і там працює, і мені треба прийти до неї через декілька місяців, вона мені сказала записатися через Helsi і можна прийти в 4-ту поліклініку. В мене таке питання, якщо я не відношусь до її дільниці, я маю щось заплатити? Я просто реально не дуже вмію давати оці всі «вдячності», подачки і т.д
Опубліковано 19 липень 2021 - 12:05
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, к кому лучше обратиться по вопросам лечения миомы?
Спробуйте до Поляніної в "Фоліну". Все залежить від розміру та місця розташування. Міоми великих розмірів не піддаються лікуванню, але треба проконсультуватися з лікарем. Якщо піде питання про видалення, напишіть мені в приватні.
Опубліковано 19 липень 2021 - 19:42
Де зараз приймає Рослякова?
Опубліковано 19 липень 2021 - 20:18
Де зараз приймає Рослякова?
В "Клиника Грищенка" на ул. Пушкина
Доминика
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 29 липень 2021 - 12:10
кто участковая гинеколог по адресу Героев Сталинграда?
Опубліковано 17 серпень 2021 - 02:13
Кто знает, где сейчас принимает Кононенко Наталья Андреевна? И посоветуйте пожалуйста хорошего гинеколога в 4-й поликлинике возле автовокзала
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 17 серпень 2021 - 09:11
Кто знает, где сейчас принимает Кононенко Наталья Андреевна? И посоветуйте пожалуйста хорошего гинеколога в 4-й поликлинике возле автовокзала
Семейная клиника на Фурманова, на повороте на Мотель.
Опубліковано 17 серпень 2021 - 11:27
Семейная клиника на Фурманова, на повороте на Мотель.
Спасибо
Luise Buffon
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 17 серпень 2021 - 12:32
Подскажите, возможно кто знает Потипко Валентина Григорьевна из 2-й ЖК принимает ли где-то в частном порядке?
Опубліковано 17 серпень 2021 - 23:27
Их много хороших: Николенко, Петрова В.Я, Мизикова,Черкасская, Шиян. Как говориться на вкус и цвет. Все достаточно разные, своё мнение только в лс.
Freezelight
-
-
Ім'я:Freezelight
Опубліковано 21 серпень 2021 - 13:09
На обліку стояла в третій жк.Раніше там був Остроушко...Тепер там замість нього Левченко Наталія Юріївна.Як людина вона нічого так....і порадить і поговорити можна..але як лікар не уважна..не зібрана.Не один раз губились аналізи,кардіограмма.А на в кінці,коли я вже народила,вона подзвонила спитати як в мене там справи,то здивовано перепитала мене чому в мене було кс. Хоча ця людина вела мене всю вагітність і знала що перша дитина в мене була через кс..і друга це заплановане кс. Дуже дивує таке відношення і не уважність..тож ті хто буде ставати до неї на облік - будьте уважні,бо щось наші лікарі іноді таке видають що аж смішно...і грішно..
Опубліковано 25 серпень 2021 - 01:47
Их много хороших: Николенко, Петрова В.Я, Мизикова,Черкасская, Шиян. Как говориться на вкус и цвет. Все достаточно разные, своё мнение только в лс.
Спасибо. Про Шиян тоже слышала много хороших отзывов. Если есть желание, то напишите в ЛС) Интересно)
bonya
-
Місто:Полтава-Левада
-
Ім'я:Яна
Опубліковано 06 вересень 2021 - 11:20
Девочки, может кто знает как попасть на приём к Масальской Елене Сергеевне, заведующей гинекологии в областной?
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 06 вересень 2021 - 11:37
Девочки, может кто знает как попасть на приём к Масальской Елене Сергеевне, заведующей гинекологии в областной?
Подойти в отделение. Можно позвонить ее и договорится
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|