Наші домашні рослини
Розпочатий з ллла, 21 чер 2010 15:49
3520 відповідей у цій темі
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 03 липень 2021 - 09:49
Памагите! Что делать с драценой? Что это у нее с листьями? Я цветовод ещё тот,она просто растет и растет сама по себе ,всегда красавица была ,а это катастрофа какая-то ,как ее спасать?
Это не нижние листья,которые желтеют и отмирают постепенно,это посредине ,и все листья кроме самых верхних в жёлтую точечку
Відредаговано мягкопушистая мама, 03 липень 2021 - 09:50.
vivita
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Вікторія
Опубліковано 03 липень 2021 - 20:20
Памагите! Что делать с драценой? Что это у нее с листьями? Я цветовод ещё тот,она просто растет и растет сама по себе ,всегда красавица была ,а это катастрофа какая-то ,как ее спасать?
Это не нижние листья,которые желтеют и отмирают постепенно,это посредине ,и все листья кроме самых верхних в жёлтую точечку
Однозначно проблемы с корнями, может, перестарались с поливом? Сквозняк? Листья берутся пятнами и от попадания прямых солнечных лучей, желтые точечки могут быть погрызами клещика.
Я бы посмотрела корни, гнилые убрала, присыпала щедро порошком "Корневин", пересадила в свежую землю. Потом обработать Фитовермом, он не помешает, лучше вечером, одеть пакет на макушку, утром снять. Ампулу Фитоверма развести в 250 мл воды, 3 обработки, 3 дня интервал между обработками. Осторожнее с поливом, просох грунт на глубину пальца, тогда следующий полив слегка теплой водой.
vivita
-
-
Опубліковано 05 липень 2021 - 14:29
Зацвела и моя малышка - Диффенбахия, выпустила кукурузину
Опубліковано 05 липень 2021 - 17:59
Нічого собі, яка красуня!!! Супер!!! У мене не склалися відносини з квіткою чомусь... А так подобається!
Опубліковано 09 липень 2021 - 12:49
І у мене краса! Це привіт з минулого місця роботи!) Вкрадена гілочка прекрасно себе почуває
Опубліковано 09 липень 2021 - 13:01
У меня фото не грузится. Скажу на словах. Вижу результат применения химии на примере петунии. Купила у молодой пары на рынке в стаканчике один росточек. Сейчас это у меня подопытный кролик для фармы. Это куст 70 см в диаметре и 50 см высотой. Такой себе зефирный шарик.
ZirkA-83
-
Місто:Полтава. Левада
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 09 липень 2021 - 16:13
Девочки, очень хочется посадить в квартире калачики ( пеларгонии?), Но чтоб они не были на все окно высотой... может у кого то есть низкорослые и может поделиться черенками, или сказать где такие купить?
Опубліковано 09 липень 2021 - 17:56
Девочки, очень хочется посадить в квартире калачики ( пеларгонии?), Но чтоб они не были на все окно высотой... может у кого то есть низкорослые и может поделиться черенками, или сказать где такие купить?
Такі?)
Якщо так, то поділюся. Тільки коли? І як їх правильно розсадити? Мені подарували, квітне ціле літо. Тільки зранку обрізала купу зонтиків) нові теж уже бачу, квітнутиме і далі)
Опубліковано 09 липень 2021 - 18:06
Ось моя диффенбафія
Їй рік, була велика, кущем, дуже зелена. Зараз стан такий. Нові листочки відразу жовтіють Викинути не піднімається рука. Пересаджувала, міняла освітлення. Результату немає (
Можливо хтось підкаже що зробити, щоб реанімувати???
Відредаговано Викусик, 09 липень 2021 - 18:06.
vivita
-
-
Опубліковано 09 липень 2021 - 20:20
А якого вона походження? Купували в магазині - голландську чи з рук "домашню"?
У мене була голландська Дифенбахія, і не одна, толку не було, на жаль. Одного разу колега принесла мені черенок з дому, у неї ці рослини ростуть давно, і, нарешті, мене вона радує уже років так з шість
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 09 липень 2021 - 20:37
Треба купувати зональну пеларгонію, але кущ все рівно трішки формувати потрібно, якраз буде можливість розсадити ;-)
Зональні у вигляді рослин продають від 50 до 200 грн. і вище в залежності від сорту... Найдорожчі - розебудні і тюльпановидні))
Я вперше посіяла голандське насіння пеларгоній і глоксіній (вдруге)- чекаю результат, якщо все складеться восени будуть зайві рослини таких сортів:
Відредаговано Kalinna, 10 липень 2021 - 10:17.
ZirkA-83
-
Місто:Полтава. Левада
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 09 липень 2021 - 21:16
Потрібно купувати зональну пеларгонію, але кущ все рівно трішки формувати потрібно, якраз буде можливість розсадити ;-)
Зональні у вигляді рослин продають від 50 до 200 грн. і вище в залежності від сорту... Найдорожчі - розебудні і тюльпановидні))
Я вперше посіяла голандське насіння пеларгоній і глоксіній (вдруге)- чекаю результат, якщо все складеться восени будуть зайві рослини таких сортів:
В каком магазине брали семена?
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 09 липень 2021 - 22:23
Sailor Moon
-
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 10 липень 2021 - 09:43
Підскажіть назву квітки і чи можливо її зараз пересадити?
Опубліковано 10 липень 2021 - 10:06
Підскажіть назву квітки і чи можливо її зараз пересадити?
Это сансевиерия. Их много сортов. Ваша, кажется, Ханни. Я свою пересаживала когда мне захочется. Но так делать не надо))).
vivita
-
-
Опубліковано 28 липень 2021 - 13:59
Мои любимые Бугенвиллии
Впервые увидела Бугенвиллии в ихней среде обитания, огромные кусты, растущие на улице, очень красиво!
В Турции увидела многие растения, которые у меня растут как комнатные. Фикусы, Бугенвиллии, Олеандры, Гибискусы у меня сидят в горшках, ну а там - это деревья или кусты
Опубліковано 28 липень 2021 - 14:16
Гибискус
Опубліковано 28 липень 2021 - 15:57
А якого вона походження? Купували в магазині - голландську чи з рук "домашню"?
У мене була голландська Дифенбахія, і не одна, толку не було, на жаль. Одного разу колега принесла мені черенок з дому, у неї ці рослини ростуть давно, і, нарешті, мене вона радує уже років так з шість
Купувала в Епіцентрі, була дуже зелена і величезна, кущем прямо. До 10 окремих в купі було
vivita
-
-
Опубліковано 28 липень 2021 - 18:03
Купувала в Епіцентрі, була дуже зелена і величезна, кущем прямо. До 10 окремих в купі було
Якщо в Епіцентрі, то голландська. Можна спробувати біостимулятор Корневін, раз в тиждень ним проливати рослину, через місяць буде видно, чи реагує Дифенбахія.
Опубліковано 29 липень 2021 - 08:25
Якщо в Епіцентрі, то голландська. Можна спробувати біостимулятор Корневін, раз в тиждень ним проливати рослину, через місяць буде видно, чи реагує Дифенбахія.
Дякую! Спробую.
3 користувачів читають цю тему
0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|