Гінекологиня. До кого ходимо і чому?
3670 відповідей у цій темі
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 01 липень 2021 - 15:41
Чтоб найти причину, нужно обойти много специалистов,иногда даже тех,про кого б и не подумал...а один гинеколог всех проблем не решит,даже ,если как нам кажется это в его компетенции.
Вона і не намагалася щось вирішити і вникнути в мою проблему. І мова іде не про гормони щитовидної залози, щоб іти до ендокринолога.
Р.S Я свої проблеми знаю, до Сови прийшла на плановий огляд, не розраховуючи що вона тут і зараз мені все вирішить. Але на її питання чи мене щось турбує відповіла чесно, вона ж "з,їхала" на дерматолога. Але ж підвищений тестостерон це не тільки висипи на тілі! є багато інших ознак, якими вона не поцікавилася. і що - з одними ознаками іти до одного спеціаліста, а з другими - до іншого? Ні, треба лікувати причину.
larwww
-
Місто:Полтава, сады-1
-
Ім'я:Лариса
Опубліковано 01 липень 2021 - 16:01
Как то не понимаю почему столько негатива или споров в ее сторону... есть гинеколог- эндокринолог+ еще кто то в одном лице,это прекрасно,тогда нужно искать...да,человек может знать и скорее должен знать многое,НО,она допустим специалист по одним проблемам и в них хорошо разбирается,а в другом ,да,лучше пусть отправляет к другим,даст совет и отправит,чем начнет лечить.
Чтоб найти причину, нужно обойти много специалистов,иногда даже тех,про кого б и не подумал...а один гинеколог всех проблем не решит,даже ,если как нам кажется это в его компетенции.
Я абсолютно без негатива и претензий писала) ))
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 01 липень 2021 - 19:08
Я абсолютно без негатива и претензий писала) ))
Я ж не к вам ,а вообще,как пару человек написало и поехало.
Лілі
Немовля
-
-
Новачки
-
-
1 повідомлення
Опубліковано 06 липень 2021 - 08:33
Оникиенко
Я у неё была пару раз, всем довольна осталась. Но выводы в целом как о специалисте пока думаю рано делать)
Принимает очень долго) с одной стороны хорошо, внимания достаточно уделяется пациенту, всё подробно рассказывает, но в очереди сидеть можно очень долго
Добрый день, подскажите пожалуйста, на какой улице участковый врач Оникиенко?
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 06 липень 2021 - 10:56
Дівчата, до гінеколога направлення потрібно?Чи можна просто записатись в реєстратурі?Скарг не має , просто на огляд хочу сходити.
Опубліковано 06 липень 2021 - 11:30
Дівчата, до гінеколога направлення потрібно?Чи можна просто записатись в реєстратурі?Скарг не має , просто на огляд хочу сходити.
При мне семейній доктор отвечала пациентке, что они не дают направлений к гинекологу, только в паре случаев с подозрением на несколько болячек.
svexa
-
-
Опубліковано 06 липень 2021 - 12:41
При мне семейній доктор отвечала пациентке, что они не дают направлений к гинекологу, только в паре случаев с подозрением на несколько болячек.
Зрозуміла...Зателефоную в поліклініку.
Опубліковано 06 липень 2021 - 12:51
Через хелсі без направлення можна записатись.
svexa
-
-
Опубліковано 06 липень 2021 - 13:49
Намагалась ...не знаходить мого лікаря.
Опубліковано 06 липень 2021 - 14:21
Намагалась ...не знаходить мого лікаря.
Хто лікар? Якщо не секрет.
Vika Koliada 7077
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
Опубліковано 07 липень 2021 - 19:47
Кто был у Покотило Натальи? Не нашла отзывов
Нинзя
-
Місто:Полтава - Сады 1
-
Ім'я:Нина
Опубліковано 07 липень 2021 - 22:07
Кто был у Покотило Натальи? Не нашла отзывов
Я у нее стояла на учете больше 3 лет назад. Очень приятная как человек и адекватная, как врач, на мой взгляд. Ничего лишнего не назначала, ничем не пугала, смотрит аккуратно
**KaTe**
Немовля
-
-
Новачки
-
-
1 повідомлення
Опубліковано 08 липень 2021 - 09:47
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, к кому лучше обратиться по вопросам лечения миомы?
svexa
-
-
Опубліковано 08 липень 2021 - 12:46
Хто лікар? Якщо не секрет.
Сівакова...може вона вже в 4 не працює.
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 08 липень 2021 - 12:59
Сівакова...може вона вже в 4 не працює.
Работает. И ещё в Евромеде.
Відредаговано nadin, 08 липень 2021 - 12:59.
svexa
-
-
Опубліковано 08 липень 2021 - 14:10
Работает. И ещё в Евромеде.
Дякую...Про Євромед знаю...Не бачу її щоб записатись в 4 поліклініці.
Опубліковано 08 липень 2021 - 14:50
у нас в 2 поліклініці не можна, на сайті пишуть, що запис через реєстратуру
Vika Koliada 7077
Немовля
-
-
Новачки
-
-
2 повідомлення
Опубліковано 08 липень 2021 - 15:05
Я у нее стояла на учете больше 3 лет назад. Очень приятная как человек и адекватная, как врач, на мой взгляд. Ничего лишнего не назначала, ничем не пугала, смотрит аккуратно
Спасибо
Опубліковано 08 липень 2021 - 18:06
Вона точно працює в 4 поліклініці. Я в кінці березня народила і хоча на обліку в неї не стояла, знаю як вона виглядає і її точно не раз бачила. Можливо зараз період відпусток і тому Ви не можете до неї записатись. Якщо дуже не горить попробуйте подивитись на Helsy через пару тижнів
Опубліковано 08 липень 2021 - 20:22
Сівакова у відпустці, у вівторок я була в жк і чула.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|