Перехід до вмісту

Фотографія

Ми хворіємо - 3

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
8234 відповідей у цій темі

#3421 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 31 жовтень 2015 - 23:18

Ленуха, згадала, що коли нам було 7 місяців і пили сироп від кашлю, то трохи почав турбувати живіт малого. Наша лікар порадила заварити дитячий желудочний чай (пакетований із ромашкою та м'ятою, купувала в аптеці). Ми також погано пили тоді воду, компот тільки ввели і пили малими ще дозами, і на мою радість чай пішов на ура. Там по інструкції 1 стакан на день - ми випивали. Коли сам, коли періодично заливала шприцем від нурофену, але випивали. Ну а воду тільки шприцем і заливала, старалася за день хоч стакан залити.

#3422 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 31 жовтень 2015 - 23:22

Не-а. Раз в 3-4 часа. И то с боями, еда с ложки - наше все - аж трясется, когда мисочку видит. А грудь хорошо идет с 4 до 6 утра, потом так - поиграться, пообщаться, немного почмокать для порядка и все. Уже и количество прикорма уменьшала, а он все равно сосет минуты 2-3 и не требует около 3 часов. Тыкала сиську каждый час - эффект нулевой, чмокнет, тут же улыбнется во весь рот, часть молока вытечет, он садится и "беседует". Так что ГВ у нас сейчас не еда, а десерт.

Воду тоже не хочет. С бутылки пьет - сразу кривится и отворачивается. С ложки - все выплевывает. Любит компоты и ромашку, но ее давать сейчас боюсь.

Обидва мої синочки сісю брали кожні 3-4 години, а із введенням прикорму сіся почала відходити. Чим більша порція, тим менше сісі. В 10 місяців - чотиразове харчування (прикорм), а сіся лише перед денним і нічним сном. Ну вночі звичайно сіся рідна  :-), а зранку особливо, також десь з 4 і до підйому  :-) Мужики!  :-)

Ленуха, а випаювати як кажуть то треба, раз кашляє! успіху вам у боротьбі з хворобою! поправляйтесь!

Відредаговано mitera, 31 жовтень 2015 - 23:25.

#3423 natalia0311

natalia0311

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 208 повідомлення
  • Ім'я:Наталия

Нагороди

Опубліковано 02 листопад 2015 - 18:21

насморк, второй день капаю лафаробион а на ночь називин но начинает подхрипывать что-то давать или ничего не надо. опыта в таких делах нету. ещё и температуру сейчас намерала 37.5. я в шоке

Відредаговано natalia0311, 02 листопад 2015 - 18:27.

• mitera це подобається

#3424 Tanesk

Tanesk

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 872 повідомлення
  • Місто:Левада
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 02 листопад 2015 - 18:47

насморк, второй день капаю лафаробион а на ночь називин но начинает подхрипывать что-то давать или ничего не надо. опыта в таких делах нету. ещё и температуру сейчас намерала 37.5. я в шоке

я в таких случаях еще каждые 30 мин. закапываю физраствором, проветриваю постоянно и повышаю влажность - кругом развешаны мокрые полотенца, простыни. Сосудосуживающие даю, только на сон, перед этим хорошо прочистив нос.  

#3425 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 02 листопад 2015 - 21:22

похрипывает от соплей скорее всего, они стекают по задней стенке. 

в таком случае полезно поплакать (отходит мокрота) и на протяжении дня старайтесь малявку почаще потрухивать, переворачивать верх ногами, чтоб эти сопли не пошли ниже и не начался кашель. 

#3426 Ленуха

Ленуха

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 989 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Лена

Нагороди

2    2            

Опубліковано 03 листопад 2015 - 21:43

Не удалось нам антибиотика избежать(((. Еще и зубы, похоже, лезут.

#3427 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 листопад 2015 - 22:20

Ми теж хворієм((( В середу капнули прививку, в неділю ввечері почав покашлювать трохи зовсім. В понеділок темп. 37,7 лікар видивилась червоне горло. Нежитю нема. Сьогодні темп. до 39 добігала. Збила. Почався уже мокрий кашель, при чому як кашляє дуже плаче, думаю горло болить. Даю хлорофіліпт, видно не дуже допомагає. Що може допомогти швидше?
Блін, начиталась тему про прививки, тепер місця собі не знаходжу.
  • mitera це подобається

#3428 bagira119

bagira119

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 281 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 03 листопад 2015 - 22:35

Мы болеем, кашель и насморк, теперь лицо прыщиками, но не красное, просто прыщики! Только на определенных участках лица красные пятна и шелушится, думала реакция на сироп пектолван ц, перестала давать, реназолин тоже не капаю, то проходит, то опять появляется! Может кто сталкивался?

Намазали кремом с череды и ромашки покраснение спало, или может надо скорую вызвать? Темп. Нет! Может ли сопли сушить кожу?

Відредаговано bagira119, 03 листопад 2015 - 22:45.

#3429 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 листопад 2015 - 22:54

Мы болеем, кашель и насморк, теперь лицо прыщиками, но не красное, просто прыщики! Только на определенных участках лица красные пятна и шелушится, думала реакция на сироп пектолван ц, перестала давать, реназолин тоже не капаю, то проходит, то опять появляется! Может кто сталкивался?

Намазали кремом с череды и ромашки покраснение спало, или может надо скорую вызвать? Темп. Нет! Может ли сопли сушить кожу?

Якщо після останнього призначення з'явились нові симптоми, то треба знов іти до лікаря.
  • Tanesk це подобається

#3430 Ленуха

Ленуха

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 989 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

2    2            

Опубліковано 03 листопад 2015 - 23:00

Ми теж хворієм((( В середу капнули прививку, в неділю ввечері почав покашлювать трохи зовсім. В понеділок темп. 37,7 лікар видивилась червоне горло. Нежитю нема. Сьогодні темп. до 39 добігала. Збила. Почався уже мокрий кашель, при чому як кашляє дуже плаче, думаю горло болить. Даю хлорофіліпт, видно не дуже допомагає. Що може допомогти швидше?

У Тимошки тоже горлышко недавно болело, да так, что кушал с трудом и плакал. К моему удивлению, помог старый добрый септефрил. Таблетку я измельчала в порошок, делила на 5 частей и в течении дня мокала в этот порошочек пустышку и давала малому пооблизывать. Ну и частое теплое питье.

Но с такой температурой я бы завтра врача вызвала - очень высокая, может быть ангина.

#3431 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 03 листопад 2015 - 23:45

приєднуюсь до поради с септефрилом, також ділила, роздавлювала в ложці і мокала туди пустушку (якщо ви без соски, то просто засипати в рот). Нам радила це лікар із швидкої допомоги, а потім і наша педіатр це підтвердила.

Не удалось нам антибиотика избежать(((. Еще и зубы, похоже, лезут.

:-( не уже ли бронхит?

#3432 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 листопад 2015 - 11:48

У Тимошки тоже горлышко недавно болело, да так, что кушал с трудом и плакал. К моему удивлению, помог старый добрый септефрил. Таблетку я измельчала в порошок, делила на 5 частей и в течении дня мокала в этот порошочек пустышку и давала малому пооблизывать. Ну и частое теплое питье.

Но с такой температурой я бы завтра врача вызвала - очень высокая, может быть ангина.

Дякую за  поради. Сьогодні ходили до лікаря, нічка жахлива була. Температура висока, кашель сильний і плаче, і так всю ніч, майже не спали всі(( Дала нові призначення, АБ уникнути не вдалось(( Будемо лікуватись

#3433 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 листопад 2015 - 15:15

Ночью поднялась температура до 37,7 и кашлянул "звенящим" кашлем; когда спал не сказал б что дыхание тяжелое. Температуру сбила нурофеном, утром подышали лазолваном и дала гербион подорожника. За весь день кашлянул раз, откашлялся, но кашель звонкий, температуры нет. Чем продолжать дышать, т.к. врач если и будет, то завтра?

#3434 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 04 листопад 2015 - 15:47

Ночью поднялась температура до 37,7 и кашлянул "звенящим" кашлем; когда спал не сказал б что дыхание тяжелое. Температуру сбила нурофеном, утром подышали лазолваном и дала гербион подорожника. За весь день кашлянул раз, откашлялся, но кашель звонкий, температуры нет. Чем продолжать дышать, т.к. врач если и будет, то завтра?

Тань, син тільки таким перехворів. Температура теж була 1 ніч, далі тільки кашель. Я б поки лазолван не давала, дихайте боржомі, можна з декасаном. Я ще давала інспірон тричі в день по чайній ложці.

#3435 bimo4ka03

bimo4ka03

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 978 повідомлення
  • Місто:Полтава Океан
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

Опубліковано 04 листопад 2015 - 16:16

Мы тоже на больничном :( С прошлого больничного прошел ровно месяц... 

#3436 Tanyshka

Tanyshka

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 856 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 04 листопад 2015 - 17:23

У нас тоже все затянулось, температура высокая ушла...Но под вечер может подняться до 37,5, вчера после небулайзера с декасаном кашляла весь вечер. Под конец и ночью при малейшем кашле (сильном и неочень) плакать начинала.  Сегодня даже не знаю делать ингалацию или нет? :cry-2:

#3437 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 листопад 2015 - 17:23

Перерва між нурофеном 8 год по інсткукції. Якщо темп піднімається в ці 8 год,то можна ж шось дати на парацетамолі? Другий день уже під 39(((

#3438 Tanyshka

Tanyshka

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 856 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 04 листопад 2015 - 17:24

Перерва між нурофеном 8 год по інсткукції. Якщо темп піднімається в ці 8 год,то можна ж шось дати на парацетамолі? Другий день уже під 39(((

Мы три дня сидели на нурофене, давала каждые 6 часов.

#3439 bimo4ka03

bimo4ka03

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 978 повідомлення
  • Місто:Полтава Океан
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

Опубліковано 04 листопад 2015 - 17:25

Можно, как у нас была под 40, то мы чередовали. 

#3440 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 листопад 2015 - 17:42

Тань, син тільки таким перехворів. Температура теж була 1 ніч, далі тільки кашель. Я б поки лазолван не давала, дихайте боржомі, можна з декасаном. Я ще давала інспірон тричі в день по чайній ложці.

Катюша, можна ж боржомі замінити на фізрозчин, бо вже нікуди не вийду?

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама