Ленуха, згадала, що коли нам було 7 місяців і пили сироп від кашлю, то трохи почав турбувати живіт малого. Наша лікар порадила заварити дитячий желудочний чай (пакетований із ромашкою та м'ятою, купувала в аптеці). Ми також погано пили тоді воду, компот тільки ввели і пили малими ще дозами, і на мою радість чай пішов на ура. Там по інструкції 1 стакан на день - ми випивали. Коли сам, коли періодично заливала шприцем від нурофену, але випивали. Ну а воду тільки шприцем і заливала, старалася за день хоч стакан залити.
Ми хворіємо - 3
Розпочатий з NatalkaP, 11 лют 2014 20:52
8234 відповідей у цій темі
#3422Опубліковано 31 жовтень 2015 - 23:22
Обидва мої синочки сісю брали кожні 3-4 години, а із введенням прикорму сіся почала відходити. Чим більша порція, тим менше сісі. В 10 місяців - чотиразове харчування (прикорм), а сіся лише перед денним і нічним сном. Ну вночі звичайно сіся рідна :-), а зранку особливо, також десь з 4 і до підйому :-) Мужики! :-) Ленуха, а випаювати як кажуть то треба, раз кашляє! успіху вам у боротьбі з хворобою! поправляйтесь! Відредаговано mitera, 31 жовтень 2015 - 23:25.
#3423Опубліковано 02 листопад 2015 - 18:21
насморк, второй день капаю лафаробион а на ночь називин но начинает подхрипывать что-то давать или ничего не надо. опыта в таких делах нету. ещё и температуру сейчас намерала 37.5. я в шоке
Відредаговано natalia0311, 02 листопад 2015 - 18:27.
#3424Опубліковано 02 листопад 2015 - 18:47
я в таких случаях еще каждые 30 мин. закапываю физраствором, проветриваю постоянно и повышаю влажность - кругом развешаны мокрые полотенца, простыни. Сосудосуживающие даю, только на сон, перед этим хорошо прочистив нос.
#3425Опубліковано 02 листопад 2015 - 21:22
похрипывает от соплей скорее всего, они стекают по задней стенке. в таком случае полезно поплакать (отходит мокрота) и на протяжении дня старайтесь малявку почаще потрухивать, переворачивать верх ногами, чтоб эти сопли не пошли ниже и не начался кашель. #3427Опубліковано 03 листопад 2015 - 22:20
Ми теж хворієм((( В середу капнули прививку, в неділю ввечері почав покашлювать трохи зовсім. В понеділок темп. 37,7 лікар видивилась червоне горло. Нежитю нема. Сьогодні темп. до 39 добігала. Збила. Почався уже мокрий кашель, при чому як кашляє дуже плаче, думаю горло болить. Даю хлорофіліпт, видно не дуже допомагає. Що може допомогти швидше?
Блін, начиталась тему про прививки, тепер місця собі не знаходжу.
#3428Опубліковано 03 листопад 2015 - 22:35
Мы болеем, кашель и насморк, теперь лицо прыщиками, но не красное, просто прыщики! Только на определенных участках лица красные пятна и шелушится, думала реакция на сироп пектолван ц, перестала давать, реназолин тоже не капаю, то проходит, то опять появляется! Может кто сталкивался?
Намазали кремом с череды и ромашки покраснение спало, или может надо скорую вызвать? Темп. Нет! Может ли сопли сушить кожу? Відредаговано bagira119, 03 листопад 2015 - 22:45. #3429Опубліковано 03 листопад 2015 - 22:54 Якщо після останнього призначення з'явились нові симптоми, то треба знов іти до лікаря.
#3430Опубліковано 03 листопад 2015 - 23:00
У Тимошки тоже горлышко недавно болело, да так, что кушал с трудом и плакал. К моему удивлению, помог старый добрый септефрил. Таблетку я измельчала в порошок, делила на 5 частей и в течении дня мокала в этот порошочек пустышку и давала малому пооблизывать. Ну и частое теплое питье. Но с такой температурой я бы завтра врача вызвала - очень высокая, может быть ангина. #3431Опубліковано 03 листопад 2015 - 23:45
приєднуюсь до поради с септефрилом, також ділила, роздавлювала в ложці і мокала туди пустушку (якщо ви без соски, то просто засипати в рот). Нам радила це лікар із швидкої допомоги, а потім і наша педіатр це підтвердила.
:-( не уже ли бронхит?
#3432Опубліковано 04 листопад 2015 - 11:48
Дякую за поради. Сьогодні ходили до лікаря, нічка жахлива була. Температура висока, кашель сильний і плаче, і так всю ніч, майже не спали всі(( Дала нові призначення, АБ уникнути не вдалось(( Будемо лікуватись #3433Опубліковано 04 листопад 2015 - 15:15 Ночью поднялась температура до 37,7 и кашлянул "звенящим" кашлем; когда спал не сказал б что дыхание тяжелое. Температуру сбила нурофеном, утром подышали лазолваном и дала гербион подорожника. За весь день кашлянул раз, откашлялся, но кашель звонкий, температуры нет. Чем продолжать дышать, т.к. врач если и будет, то завтра? #3434Опубліковано 04 листопад 2015 - 15:47
Тань, син тільки таким перехворів. Температура теж була 1 ніч, далі тільки кашель. Я б поки лазолван не давала, дихайте боржомі, можна з декасаном. Я ще давала інспірон тричі в день по чайній ложці. #3435Опубліковано 04 листопад 2015 - 16:16 Мы тоже на больничном С прошлого больничного прошел ровно месяц... #3436Опубліковано 04 листопад 2015 - 17:23 У нас тоже все затянулось, температура высокая ушла...Но под вечер может подняться до 37,5, вчера после небулайзера с декасаном кашляла весь вечер. Под конец и ночью при малейшем кашле (сильном и неочень) плакать начинала. Сегодня даже не знаю делать ингалацию или нет?
#3440Опубліковано 04 листопад 2015 - 17:42 Катюша, можна ж боржомі замінити на фізрозчин, бо вже нікуди не вийду? 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |