Обо всем 75
Розпочатий з nadin, 21 бер 2020 18:01
1983 відповідей у цій темі
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:20
https://www.facebook...79800422047860/
Про походы на рентгены и то, как я с санитаркой 70ти лет везла неходячего мужа в другое здание на е.....й совдеповской каталке, я тоже могу рассказать... Хотя на территории этой же больницы год назад в Пульмонологии выдано было все и даже больше...
Но нам же было не так.
Відредаговано Мама Лена, 23 березень 2020 - 21:22.
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:24
Сжечь перед входом домой
Боюсь, заработка не хватит каждые три дня новое покупать.
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:29
Боюсь, заработка не хватит каждые три дня новое покупать.
А можно взять одноразовый плащ-дождевик или плащ-палатку. Первое можно смело выбросить, втрое стоит 400-600 грн в среднем, легко стирать и не жалко испортить.
Моя нозофобия ещё не на той стадии, чтобы в магазин в полиэтиленовой обмотке ходить.
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:30
Народ, назрел вопрос. Маски, перчатки, паника в глазах и шараханье в очередях - это отлично.
Как быть с одеждой, обувью, сумками после магазинов и улицы?)
Я тоже думала. Наверное как потеплеет немного, будем на крыльце раздеваться /разуваться, куртки на солнышко вешать )
В квартире не знаю, может тоже перед дверью снять, в пакет и на балкон вынести например?
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:31
Народ, назрел вопрос. Маски, перчатки, паника в глазах и шараханье в очередях - это отлично.
на 1й хоть условия ок. Мы там лежали перед НГ.
Чуть выше давала ссылку на девушку из Китая, которая очень подробно об этом рассказывает - https://www.youtube....are&app=desktop
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:31
Я тоже думала. Наверное как потеплеет немного, будем на крыльце раздеваться /разуваться, куртки на солнышко вешать )
В квартире не знаю, может тоже перед дверью снять, в пакет и на балкон вынести например?
У меня балкон сделан под кабинет. Рабочий. Нас 4ро+собака. Её куда выносить?)
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:32
В этом видео есть о верхней одежде и обуви.
https://mama.pl.ua/i...35672&p=1693610
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:33
В трьох лікарнях Полтави можна зробити безкоштовно флюрографію https://kolo.news/ca...y/zdorove/18535
На Леваді з літа ремонтують апарат....(
Розмовляли сьогодні з родичами, що живуть в Чехиї то казала, що можна купити ь тест на короновірус за 5тис Корн( приблизно 6 тис грн), масок , антисептиків теж нема - розкупили. Люди бояться голоду то " розгребли як дурні" всі макарони,залишились лише ті ,що подорожче. Всі сидять на карантині з 10березня, то школи мабуть до осені не відкриють. Але в них налажене дистанційне навчання і щоденники електронні(з завданнями і оцінками)
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:33
Можливо, все ж таки перевіритися?
Меньший, майже 2 роки, був абсолютно здоровим, бігав, скакав, кашляв одну ніч, наполягла на рентгені-двобічна пневмонія( четвертий тиждень доліковуємо(
Педіатр не радила зараз ходити в поліклініку. Буду спостерігати.
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:35
Я снимаю куртку и ботинки в своей кладовке между этажами. Там стоят сменные кроссы в бахилах))
до квартиры лестничный пролет иду в них
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:41
Одяг верхній та джинси висить окремо, взуття перемивається хлорним розчином.
....
Від хлорки взуття не біліє?
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:42
Чуть выше давала ссылку на девушку из Китая, которая очень подробно об этом рассказывает - https://www.youtube....are&app=desktop
В верхней одежде помыть руки, потом раздеться и еще раз помыть руки. То есть в ванную идти в одежде норм? Или где руки мыть?) или я что-то не поняла?
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:43
Взуття мию як завжди, і фігачу паровою шваброю для спокою )))) я нею і до цих подій, любила все оБдать)))
Одяг на балконі вішаю)
Сумку просто перехрестити можу))))))))
Відредаговано Викусик, 23 березень 2020 - 21:45.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:44
Ми кварцуємо відразу після повернення верхній одяг, взуття, покупки з супермаркету і т. п.
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:48
Хоть бы животных оставили в покое (
Ми кварцуємо відразу після повернення верхній одяг, взуття, покупки з супермаркету і т. п.
ООО, і я кварцую. Одне око тіпатися перестало. Дякую.
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:49
А чем кварцевание делаете?!
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 23 березень 2020 - 21:51
Кварцевою лампою
Опубліковано 23 березень 2020 - 22:05
кварц лампой))
Опубліковано 23 березень 2020 - 22:09
Ми одяг знімаємо у порога, і там лишаємо, ніхто туди не ходить, бо вдома сидим. Вірус сам повзти не вміє, сподіваюсь. Руки і обличчя миємо, приймаємо душ відразу. Пакети викидаємо, екоторби перемо, продукти миємо з милом.
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 23 березень 2020 - 22:15
Кварцевание это ультрафиолетом ?)) Говорят один из лучших способов борьбы с вирусом
Хлорка(по Комаровскому) вирус не убивает.
С верхней одеждой проблема не особо - при входе обработать в самых контактных местах антисептиком, оставить в коридоре. Сумку можно туда же. Ну и все что надо потом потрогать дома - тоже перед этим обработать антисептиком.
Меня больше волнуют продукты. Они ж в магазине на полках лежали. А ПОТОМУ ИХ ЧИХАЮЩАЯ КАССИРША РУКАМИ ТРОГАЛА КАКИМИ ДЕНЬГИ У БОЛЬНЫХ ЛЮДЕЙ БРАЛА. Я не психую, вам показалось
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|