Перехід до вмісту

Фотографія

Гінекологиня. До кого ходимо і чому?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
3670 відповідей у цій темі

#3361 manuna

manuna

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Опубліковано 11 травень 2021 - 14:28

Всем добрый день!Подскажите,пжл,Муковоз сейчас принимает в онкодиспансере?Надо ли заранее с ней договариваться,или можно к ней в кабинет в порядке очереди,прием платный или нет?...

#3362 nadin

nadin

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 717 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 11 травень 2021 - 17:06

Всем добрый день!Подскажите,пжл,Муковоз сейчас принимает в онкодиспансере?Надо ли заранее с ней договариваться,или можно к ней в кабинет в порядке очереди,прием платный или нет?...

Добрый день. Принимает. Но не каждый день. Позвоните ей и запишитесь

#3363 Юлька Тима

Юлька Тима

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 21 повідомлення
  • Ім'я:Юля

Опубліковано 13 травень 2021 - 15:21

Добрый день. Подскажите, пожалуйста, родила чуть больше месяца назад, хочу записаться к врачу в которого была на учёте. Не по прописке не по проживанию к её участку не отношусь, helsi пользоваться впринципе умею, вот только мне не очень понятно, как обстоят дела с талонами? По больницам до беременности не ходила, но слышала, что без талонов врач в твою сторону и не посмотрит. Как сейчас поступать? Интересует в первую очередь 4 поликлиника.

#3364 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 13 травень 2021 - 15:41

Добрый день. Подскажите, пожалуйста, родила чуть больше месяца назад, хочу записаться к врачу в которого была на учёте. Не по прописке не по проживанию к её участку не отношусь, helsi пользоваться впринципе умею, вот только мне не очень понятно, как обстоят дела с талонами? По больницам до беременности не ходила, но слышала, что без талонов врач в твою сторону и не посмотрит. Как сейчас поступать? Интересует в первую очередь 4 поликлиника.

через хелсі можна записатись, це той самий талон. За новою реформою гінеколог не по прописці і без направлення, тому просто записуєтесь через хелсі (якщо там лікар є, бо не всі є і не до всіх записує) і йдете.

#3365 Милла

Милла

Остановись Земля.....

• Завсідники
  • 2 569 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 травень 2021 - 21:41

Странно, а в 3й мне сказали, что все по участкам разбито (как и до реформы) и Хелси им до фени.

Я записывалась по Хелси к кому хотела и пришла на прийом, не захотела осмотреть, отвела "типа по прописке" к врачу.

Відредаговано Милла, 13 травень 2021 - 21:43.

#3366 Юлька Тима

Юлька Тима

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 21 повідомлення
  • Ім'я:Юля

Опубліковано 14 травень 2021 - 07:31

Я как раз этого и боюсь. Может, кому то на этом форуме, удалось попасть к тому врачу, куда хотелось.

Відредаговано Юля Гайтан, 14 травень 2021 - 07:32.

#3367 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 14 травень 2021 - 08:01

Я как раз этого и боюсь. Может, кому то на этом форуме, удалось попасть к тому врачу, куда хотелось.

Знаю раніше заяву писала...Жила на Леваді, а лікар була в 4 поліклініці, писала заяву що хочу саме до неї.

#3368 Милла

Милла

Остановись Земля.....

• Завсідники
  • 2 569 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 травень 2021 - 09:31

Я иду в частную к кому хочу и без геморроя.

#3369 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 14 травень 2021 - 12:03

Странно, а в 3й мне сказали, что все по участкам разбито (как и до реформы) и Хелси им до фени.

Я записывалась по Хелси к кому хотела и пришла на прийом, не захотела осмотреть, отвела "типа по прописке" к врачу.

ну якщо можна записатись, то повинні і прийняти. Можна поскаржитись в НЗСУ, але яке тоді лікування буде... складне питання. Але по закону точно з 1 квітня можна до будь-якого гінеколога.

#3370 Ann_23

Ann_23

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 85 повідомлення
  • Ім'я:Ann

Опубліковано 19 травень 2021 - 17:46

Девочки , порекомендуйте , гинеколога из 3-й поликлиники   или  частного .
 СПКЯ ,эрозия , дисплазия Cin 2, ановуляция , гиперандрогения , кровотечения по месяцу, нарушение цикла.
Может кто-то есть с такими же проблемами на форуме  как у меня  и Вы довольны своим врачем отзовитесь, пожалуйста .
Я была  у Дикой , Самболи Н.И, Петровой В.Я. лечение не помогло. Мы пробовали различные КОК, растит. препараты, гормоны по схеме .
Виктория Ярославна дала понять, что не знает , что  делать и порекомендовала обратиться к профессорам . Претензий нет    к этим врачам, просто не помогло лечение и  потеряно время .

#3371 nadin

nadin

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 8 717 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 19 травень 2021 - 19:20

Девочки , порекомендуйте , гинеколога из 3-й поликлиники или частного .
СПКЯ ,эрозия , дисплазия Cin 2, ановуляция , гиперандрогения , кровотечения по месяцу, нарушение цикла.
Может кто-то есть с такими же проблемами на форуме как у меня и Вы довольны своим врачем отзовитесь, пожалуйста .
Я была у Дикой , Самболи Н.И, Петровой В.Я. лечение не помогло. Мы пробовали различные КОК, растит. препараты, гормоны по схеме .
Виктория Ярославна дала понять, что не знает , что делать и порекомендовала обратиться к профессорам . Претензий нет к этим врачам, просто не помогло лечение и потеряно время .

Яценко Наталья Петровна в 3-й

#3372 Ann_23

Ann_23

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 85 повідомлення
  • Ім'я:Ann

Опубліковано 19 травень 2021 - 19:48

Яценко Наталья Петровна в 3-й

Спасибо  ! Записалась через хелси .
Буду надеяться , что  не откажет  в приёме .

• nadin це подобається

#3373 larwww

larwww

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 611 повідомлення
  • Місто:Полтава, сады-1
  • Ім'я:Лариса

Нагороди

2       2    2      

Опубліковано 03 червень 2021 - 13:13

Девочки, может кто знает в ЛДЦ громова кто сейчас узд делает?

#3374 Ириша

Ириша

Любимая мамочка

• Довгожителі
  • 6 447 повідомлення
  • Місто:Полтава-Центр
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

2       2    2    3   

Опубліковано 23 червень 2021 - 21:44

https://www.facebook...68299550477414/
Умерла Лариса Надымкович(

#3375 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 23 червень 2021 - 22:39

Царство небесне і вічна пам'ять!

PS: Ридаю, як за рідною, якби не вона - мене б давно не було( Менший син лише завдяки Ларисі Леонідівні...

#3376 Ириша

Ириша

Любимая мамочка

• Довгожителі
  • 6 447 повідомлення
  • Місто:Полтава-Центр
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

2       2    2    3   

Опубліковано 23 червень 2021 - 23:20

Царство небесне і вічна пам'ять!

PS: Ридаю, як за рідною, якби не вона - мене б давно не було( Менший син лише завдяки Ларисі Леонідівні...

Я тебя и вспомнила...

#3377 Marina2602

Marina2602

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 194 повідомлення
  • Місто:Полтава, центр
  • Ім'я:Марина

Опубліковано 24 червень 2021 - 12:38

Девочки, посоветуйте пожалуйста, где лучше сделать УЗИ органов малого таза девочке-подростку, 14 лет? Может, кто сталкивался?

#3378 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 24 червень 2021 - 12:45

Девочки, посоветуйте пожалуйста, где лучше сделать УЗИ органов малого таза девочке-подростку, 14 лет? Может, кто сталкивался?

В медионе у Котюх Натальи Ивановны.

#3379 Marina2602

Marina2602

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 194 повідомлення
  • Місто:Полтава, центр
  • Ім'я:Марина

Опубліковано 24 червень 2021 - 12:51

В медионе у Котюх Натальи Ивановны.

Благодарю!

#3380 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 27 червень 2021 - 09:09

Нарешті можу лишити свій відгук про Сову. Відразу скажу, що для планового огляду вона цілком нормальний лікар і досить приємна як людина. А от з більш складним запитом особисто в мене не справилась(
Почну з того, що в 2019 році в мене була завмерла вагітність, після неї чистка і довге відновлення, а також паралельно пошук лікаря, який би зміг сказати, чи це цьому причина і скерувати в нову вагітність. В червні минулого року почалась в середині циклу кровотеча, діагностували поліп, видалили його - і звичайно призначили КОК на півроку, типу щоб не виріс знову. Так довго чекати і пити КОК я не хотіла, тому вирішила звернутись вперше до Сови, щоб проконсультуватись, чи можна їх не пити, і як підготуватись до вагітності. І тут почалось - вона сказала, що треба зробити обстеження, узд в різних фазах, потім щось її смутило на узд, сказала треба робити Пайпель аспірацію у неї ж, бо таке як запалення якесь. Пайпель зробили, він прийшов нормальний, але це її не спинило, сказала, що той діагноз, який вона підозрює, взагалі нічим не підтвердиш (питання навіщо тоді було купа узд і знову ж таки втручання в матку?), тому незважаючи на хороший аналіз треба терміново лікуватись, бо там запалення ппц. Мене взагалі нічого не турбувало, ніякої мазні між циклами, болей і тд. І от від цього діагнозу, на який вона «налаштувалась» вже, знаючи, що я хочу планувати вагітність (зараз не можна, ви її не виносите, це через чистку запалення, ага, через рік), призначає на А4 листок лікування! З купою препаратів з недоведеною ефективністю, два антибіотики, один з яких вагінально (що теж заборонено давно доказовими лікарями), причому якісь такі антибіотики, що сказала, можуть бути побочки і якщо зможу перенести, то допити, а ні, то змінить потім. Це при тому що за місяць до візиту після видалення поліпу я проходила курс антибіотиків («нічого, то мало»). І найголовніше - після цього списку ліків вона призначає мені препарат для штучного клімаксу (!), нагадую, я звернулась з тим, що не пити КОК, а тут на тобі. Цей препарат призначає на 3 міс, причому заперечує, що він вводить у клімакс, хоча чорним по білому описана дія в інструкції. На мої слова, що він мені розлагодить всю систему, як я буду потім вагітніти, якщо і так не все гладко було, Сова псіхонула і каже «ну розлагодить, будем тоді лікувать і відновлювать»о_О
Прийшла я додому, подивилась на той список ліків, які я мала пити невідомо від чого, підрахувала скільки я витратила на дослідження з нею, які навіть не підтвердили діагноз - і вирішила шукати ще лікаря.
Щоб довго не розписувати, звернулась я до Петрука, він подивився всі аналізи і узд і сказав «досить дурнею маятись, хочеш вагітніти - вагітній, нічого там страшного немає». Прописав один рослинний препарат, двічі зробили узд в наступний циклах, там все було ок - і я завагітніла і виносила доню) а так би досі з клімаксу виходила та відновлювалась би після убойних антибіотиків.
Тому мій дизлайк Сові і величезний рекомендасьон Петруку. І порада всім піддавати критиці призначення навіть хвалених лікарів і шукати ще думок, якщо щось бентежить.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама