Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
Sailor Moon
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 22 серпень 2022 - 13:42
Нам про довідки для школи почали нагадувати ще в червні. Тоді і пішли зробили. Діти і не ходять в школу, а довідку принеси.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 22 серпень 2022 - 14:50
Розкажу про свої враження.
Учора ми з чоловіком провели весь день в мандрах, давно була ідея вийти вранці з дому і гуляти Полтавою до вечора, побувати в місцях, де ще не були чи які хотіли б краще роздивитися. Одним з таких місць була об'їзна дорога з Розсошенців до траси Київ-Харків, це та дорога, що відносно недавно зроблена, нова, сучасна. Для пішоходів вона не призначена, але зараз закрита для проїзду, тому ходити по ній - вау! 5-6 кілометрів (не звернула увагу на точну довжину) з вражаючими краєвидами - зелень, поля, церква, баронівські ставки, міст висотою метрів 20 і жодної людини чи машини, чи взагалі стороннього звуку. І зовсім поряд цивілізація - Полтава, Розсошенці, але тиша неймовірна.
Тому рекомендую скористатися моментом, можна походити, побігати, покататися на велосипедах...
Ну і вже інша історія, як ми дійшли до виїзду на Київ, чоловік мене підбивав пройти кілька сот метрів по трасі, а потім перелізти через відбійники і зайти в Полтаву з боку Половок, але тут я не авантюристка, побоялася екстріму на жвавій дорозі, де ніхто не очікує пішохода і ми повернули трохи назад. Вилізли на міст з Говтвянчика, пройшли з нього до зупинки на трасі і якимось автобусом поїхали в Полтаву, там уже гуляли до вечора як і планували.
Опубліковано 22 серпень 2022 - 16:36
Дівчата, хто вже пройшов медогляд в школу, рідкажіть де одним махом хірурга і ортопеда можна проскочити? На Леваді хірург на 22.09.22, а у ортопеда ще навіть графіка нема...
Раніше дзвонила записатися, то в реєстратурі сказали "а ви що впевнені, що школа буде?! ".
А тепер школа пише з трьома !!!, що довідка до 1 вересня має бути...
мені сьогодні сказали в порядку живої черги на Юрченко хірург, але з 02.09 йде у відпустку. Стоматолог теж жива черга, до ортопеда взагалі не знаю куди дзвонити, бо на Юрченко не хо. Це пройти трьох спеціалістів треба витратити 3 дні
Опубліковано 22 серпень 2022 - 16:49
В усіх містах масові заходи відмінили, а десь навіть комендантська година .. і тільки в нас Мамай дитячі концерти проводить 24.08. Невже не можна в інший день хоча б? (
Опубліковано 22 серпень 2022 - 17:09
Так Лунін же написав, що ніяких масових заходів! І уникати скупчень людей.
Опубліковано 22 серпень 2022 - 17:54
В усіх містах масові заходи відмінили, а десь навіть комендантська година .. і тільки в нас Мамай дитячі концерти проводить 24.08. Невже не можна в інший день хоча б? (
І Мамай написав, що ніяких зборів масових не буде
Опубліковано 22 серпень 2022 - 18:26
І Мамай написав, що ніяких зборів масових не буде
Щойно повідомили, що таки відмінили
Опубліковано 22 серпень 2022 - 20:53
Дівчата, хто вже пройшов медогляд в школу, рідкажіть де одним махом хірурга і ортопеда можна проскочити? На Леваді хірург на 22.09.22, а у ортопеда ще навіть графіка нема...
Раніше дзвонила записатися, то в реєстратурі сказали "а ви що впевнені, що школа буде?! ".
Навіть у минулому році не вимагали довідку до 1 вересня. Чого хоч у цьому голову морочать? Я ще взагалі не починала епопею з медоглядом. Усе встигнеться.
Опубліковано 22 серпень 2022 - 22:01
До речі, довідку в школу видали відразу, а медогляд спеціалістів сказали, що можна до кінця року пройти
Luise Buffon
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 22 серпень 2022 - 22:15
До речі, довідку в школу видали відразу, а медогляд спеціалістів сказали, що можна до кінця року пройти
а де довідку брали? Нам педіатр дала направлення на окуліста, невропатолога, хірурга і ортопеда.
Опубліковано 22 серпень 2022 - 22:52
а де довідку брали? Нам педіатр дала направлення на окуліста, невропатолога, хірурга і ортопеда.
Педіатр видає
Це залежить від віку, на кожний вік свої вимоги до медогляду і свій перелік фахівців (то малий, то великий)
Я колись ділилася нормативкою щодо цього
Не звертай уваги. Зробиш, коли зробиш
Це залежить від вчителя - один наганяє паніку і вимагає, інший спокійно говорить, що потрібно принести до кінця вересня.
До кінця вересня встигнеш точно
Відредаговано mitera, 22 серпень 2022 - 22:50.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 23 серпень 2022 - 07:19
Медогляд пройшли в обласній за один день.
Тільки коли записувалась так і просила, підстроювались під ортопеда.До інших там без проблем.
Опубліковано 23 серпень 2022 - 09:45
Дівчата, порадьте порядного ріелтора.
Хтось мав досвід дистанційного продажу будинку?
Артем Зубарев
Опубліковано 23 серпень 2022 - 10:40
Розкажу про свої враження.
Учора ми з чоловіком провели весь день в мандрах, давно була ідея вийти вранці з дому і гуляти Полтавою до вечора, побувати в місцях, де ще не були чи які хотіли б краще роздивитися. Одним з таких місць була об'їзна дорога з Розсошенців до траси Київ-Харків, це та дорога, що відносно недавно зроблена, нова, сучасна. Для пішоходів вона не призначена, але зараз закрита для проїзду, тому ходити по ній - вау! 5-6 кілометрів (не звернула увагу на точну довжину) з вражаючими краєвидами - зелень, поля, церква, баронівські ставки, міст висотою метрів 20 і жодної людини чи машини, чи взагалі стороннього звуку. І зовсім поряд цивілізація - Полтава, Розсошенці, але тиша неймовірна.
Тому рекомендую скористатися моментом, можна походити, побігати, покататися на велосипедах...
Ну і вже інша історія, як ми дійшли до виїзду на Київ, чоловік мене підбивав пройти кілька сот метрів по трасі, а потім перелізти через відбійники і зайти в Полтаву з боку Половок, але тут я не авантюристка, побоялася екстріму на жвавій дорозі, де ніхто не очікує пішохода і ми повернули трохи назад. Вилізли на міст з Говтвянчика, пройшли з нього до зупинки на трасі і якимось автобусом поїхали в Полтаву, там уже гуляли до вечора як і планували.
А чому міст закритий?Будували-будували і закритий?
Опубліковано 23 серпень 2022 - 10:44
Підкажіть будь ласка,якщо перший раз ідемо оформляти паспорт по досягненні 14 років,ідентифікаційний код уже повинен бути?Чи вони разом і оформлять?
Відредаговано Феникс, 23 серпень 2022 - 10:44.
Luise Buffon
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 23 серпень 2022 - 10:48
Тільки коли записувалась так і просила, підстроювались під ортопеда.До інших там без проблем.
Можна з Е-направленням звернутись в обласну і пройти лікарів? Я вірно розумію?
Опубліковано 23 серпень 2022 - 10:51
обласна дитяча? Не підкажете номер телефону реєстратури? Там записатись можна?
Мрія
-
-
Опубліковано 23 серпень 2022 - 10:58
А чому міст закритий?Будували-будували і закритий?
це щось з міркувань безпеки, закрили в перші дні війни, до цього дорога була користуванні.
Дівчата, порадьте порядного ріелтора.
Хтось мав досвід дистанційного продажу будинку?
Дистанційний - це ви про підготовку документів чи вже фактичне підписання договору купівлі-продажу у нотаріуса? Зараз, під час воєнного стану, є нюанси в цьому.
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 23 серпень 2022 - 12:21
Скажи, а де це обласна дитяча? і що можно так просто прийти і без направлень пройти лікарів? Якийсь графік є? дай номер реєстратури
Мені залишилось старшому проти окуліста, записалась на Леваді на 12.09 і меньшому хірург, дзвонила на тому тижні казали, що на вересень ще запису немає. З тими новинами, що кажуть про школу і перший клас вже опустила руки і думаю, що може і не треба та довідка.
Відредаговано YR-Ma, 23 серпень 2022 - 12:23.
Мрія
-
-
Опубліковано 23 серпень 2022 - 12:37
Підкажіть будь ласка,якщо перший раз ідемо оформляти паспорт по досягненні 14 років,ідентифікаційний код уже повинен бути?Чи вони разом і оформлять?
так паспорт і код різні ж установи видають, одне з іншим не пов,язано
1 користувачів читають цю тему
1 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|