Чи задоволені ви своїм педіатром?
Розпочатий з Joli, 14 лип 2009 22:51
3835 відповідей у цій темі
Опубліковано 03 серпень 2018 - 04:12
Сегодня хотела вызвать врача на дом - температура у одного из двойни.
Дозвонилась, заявку приняли, но что-то начали рассказывать про медреформу.
В итоге, часов около 12 дня позвонила участковая (Ионина) с вопросом «что случилось?». Сказала, что с 1 апреля они не ходят по адресам ..(, дала рекомендации по телефону и ждёт на приём.
Печалька (((, время было уже позднее для того чтобы сдать анализы даже в частной клинике
Так і є тепер... :-( Хоча ми давно вже через ізолятор ходимо, коли у малого температура - проживаємо в іншому мікрорайоні.
Бажаю вам якнайшвидше видужати! Ще ж попереду цілий місяць літа - скільки всього цікавого (на ваш розсуд) треба ще зробити :-)
Відредаговано Lyubasha_89, 03 серпень 2018 - 04:15.
ViktoriaP
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 03 серпень 2018 - 05:09
А как теперь? Если температура, то кому звонить?
Пы.сы. договор ещё не заключили
Опубліковано 03 серпень 2018 - 05:28
Без договора не знаю як, я заключила. Але мені пояснили так - дзвоните в реєстратуру, вона записує, а потім лікар передзвонює вам особисто і вже з ним вирішуєте, що робити. Якщо ситуація критична - лікар приїде, якщо ні - йдете в ізолятор. Забігала в поліклініку нещодавно - тихо і спокійно. Можливо запис зробив своє діло, от аби ще й по телефону записували, хоча я не уточнювала - може й записують.
svetlana
-
-
Ім'я:Svetlana
Опубліковано 03 серпень 2018 - 06:41
Без договора не знаю як, я заключила. Але мені пояснили так - дзвоните в реєстратуру, вона записує, а потім лікар передзвонює вам особисто і вже з ним вирішуєте, що робити. Якщо ситуація критична - лікар приїде, якщо ні - йдете в ізолятор. Забігала в поліклініку нещодавно - тихо і спокійно. Можливо запис зробив своє діло, от аби ще й по телефону записували, хоча я не уточнювала - може й записують.
Я видела возле окошка регистратуры написан телефон для записи на прием,наверное записывают
Опубліковано 03 серпень 2018 - 08:49
Вчера утром у дочки была темп 37,5.позвонила в регистратуру, сказали что вызова на дом нет и наша врач в отпуске,мялись,жались и попросили прийти к ним в изолятор. Мы живем не далеко, своим ходом добрались, медсестра из регистратуры вызвонила нам педиатра и мы поднялись к ней в кабинет. Подождали пока там осмотрят малыша и потом зашли.
Опубліковано 03 серпень 2018 - 09:23
на Юрченко записывают по телефону
Опубліковано 03 серпень 2018 - 10:11
Вчера утром у дочки была темп 37,5.позвонила в регистратуру, сказали что вызова на дом нет и наша врач в отпуске,мялись,жались и попросили прийти к ним в изолятор. Мы живем не далеко, своим ходом добрались, медсестра из регистратуры вызвонила нам педиатра и мы поднялись к ней в кабинет. Подождали пока там осмотрят малыша и потом зашли.
попросили прийти в ізолятор і в результаті прийняли в кабінеті
Опубліковано 03 серпень 2018 - 10:18
попросили прийти в ізолятор і в результаті прийняли в кабінеті
Як і передбачалось у свій час: усіх без розбору - і здорових, і хворих... :-(
Опубліковано 03 серпень 2018 - 10:36
Може поскаржитися кудись? Скільки не були в ізоляторі, то лікаря чекали тільки там, по кабінетах не ходили. Виходить, що лікарю ліньки сходить в ізолятор, куди простіше позаражати всіх. Ще добре, якщо просто застуда, а може бути і щось інфекційне...
Опубліковано 03 серпень 2018 - 13:17
А что теперь нужно записываться на приём?
А чт* такое «изолятор» , это куда идти и кто там смотрит (не участковая)?
Опубліковано 03 серпень 2018 - 13:40
ну у нас в амбулаторії вже потрібно записуватись. Дуже гарно, що можна по телефону.
Ізолятор - окрема кімната, де приймають дітей з температурою, висипом... Якщо Ваш лікар в цей час на прийомі, то викликають його.
Опубліковано 03 серпень 2018 - 13:59
Оля, ви ж на Нікітченка?
Коли тільки заходите в поліклініку перший кабінет зліва, перед аптекою. Підходите в реєстратуру і говорите, щоб вам викликали лікаря в ізолятор і там чекаєте. Якщо ваш лікар на прийомі, то викличуть його.
Опубліковано 03 серпень 2018 - 14:32
Оля, ви ж на Нікітченка?
Коли тільки заходите в поліклініку перший кабінет зліва, перед аптекою. Підходите в реєстратуру і говорите, щоб вам викликали лікаря в ізолятор і там чекаєте. Якщо ваш лікар на прийомі, то викличуть його.
Ми навіть до реєстратури не підходимо - відразу направляюсь в ізолятор і кажу, що у малого температура. Зазвичай медсестра реагує спокійно, видає термометр і телефонує (або йде кличе) моєму педіатру. Якщо він у відпустці, то тому, хто є зараз на прийомі.
Якщо ж ізолятор закритий (а таке теж буває), то тоді вже підходила до реєстратури і просила відчинити та покликати лікаря.
Відредаговано Lyubasha_89, 03 серпень 2018 - 14:35.
Опубліковано 03 серпень 2018 - 14:34
На Юрченка, щоб потрапити до педіатра, треба талончик.Його можна отримати або по факту, або по телефону.
Опубліковано 03 серпень 2018 - 16:42
А на Нікітченка є запис? Бо я з місяць тому питала в реєстратурі чи можна записатись, то на мене подивились наче я з космосу)))
Опубліковано 03 серпень 2018 - 17:04
А на Нікітченка є запис? Бо я з місяць тому питала в реєстратурі чи можна записатись, то на мене подивились наче я з космосу)))
К педиатру нет, с узким специалистам какие-то папочки лежат на стойке в регистратуре,но что в них я не заглядывала. Мы проходили комиссию в садик по живой очереди и никто не говорил что по записи.
vicf
-
-
Опубліковано 04 серпень 2018 - 16:16
С 1,07 прием у педиатров только по записи. Изолятор - отдельный кабинет, на Никитченко это там, где сдают мазок на 1 эт. Если участковая на приеме, вызовут ее, если ее нет - вызовут другого педиатра.
Опубліковано 06 серпень 2018 - 23:05
ну у нас в амбулаторії вже потрібно записуватись. Дуже гарно, що можна по телефону.
Ізолятор - окрема кімната, де приймають дітей з температурою, висипом... Якщо Ваш лікар в цей час на прийомі, то викликають його.
Оля, ви ж на Нікітченка?
Ми навіть до реєстратури не підходимо - відразу направляюсь в ізолятор і кажу, що у малого температура. Зазвичай медсестра реагує спокійно, видає термометр і телефонує (або йде кличе) моєму педіатру. Якщо він у відпустці, то тому, хто є зараз на прийомі.
Якщо ж ізолятор закритий (а таке теж буває), то тоді вже підходила до реєстратури і просила відчинити та покликати лікаря.
Поняла, спасибо - теперь буду знать )
Да, на Никитченко.
Опубліковано 07 серпень 2018 - 08:51
Доброго дня. Нам на днях буде 1 місяць і перший похід на прийом до педіатра. Підкажіть будь ласка як все відбувається і коли проходить інших спеціалістів?
ViktoriaP
-
-
Опубліковано 07 серпень 2018 - 09:53
Доброго дня. Нам на днях буде 1 місяць і перший похід на прийом до педіатра. Підкажіть будь ласка як все відбувається і коли проходить інших спеціалістів?
Не переживайте, там делов на 15 мин. Приходите к кабинету педиатра (во время патранажа должны были сказать). Детки до годика без очереди, но лучше приходить в день здорового ребёнка (на Никитченка вторник). Заходите в кабинет, ребёнка взвешивают, меряют окружность головы, грудной клетки, рост. Разводят ножки жабкой- проверяют на дисплазию. Слушают сердечко, лёгкие. Если нет жалоб и ничего педиатра не насторожило- отпускают, нет, тогда направляют к специалистам и на сдачу анализов.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|