надо верить.У меня чаще всего так же.Купила сегодня себе эхинацею, может поможет
Сила самовнушения)
Ми хворіємо - 3
Розпочатий з NatalkaP, 11 лют 2014 20:52
8234 відповідей у цій темі
#3282Опубліковано 11 жовтень 2015 - 13:23
Вчера купила болтушку от стоматита, темпа к вечеру сама упала, а сегодня и горло намного лушче стало, малая говорит, что глотать уже не больно. Короче, можно и к врачу завтра не идти. правда, у младшей сегодня на утро такая же картина во рту
#3283Опубліковано 11 жовтень 2015 - 15:39
нам же ее прописали именно меньшему. нам 1 год.3 мес. - ему по 0,5 ч.л. давала 3 раза в день. старшему по 1 ч.л. (ему 7 лет)
#3285Опубліковано 11 жовтень 2015 - 22:24
Просто заливала в рот (так сказала наша врач) #3289Опубліковано 12 жовтень 2015 - 13:19
А який в неї склад? Вона ж з новокаїном здається? В житті б не подумала, що її можна внутрішньо застосовувати, та ще й такій малій дитині.
#3290Опубліковано 12 жовтень 2015 - 13:42 А який в неї склад? Вона ж з новокаїном здається? В житті б не подумала, що її можна внутрішньо застосовувати, та ще й такій малій дитині.А яка різниця між змочуванням тампона в протирання ротової порожнини та просто дати дитині 0,5 ч. л. цієї болтушки?
#3291Опубліковано 12 жовтень 2015 - 13:48 Ну я думаю если просто давать то ребенок проглотит и все. А смысл же в том чтоб обработать ранки #3292Опубліковано 12 жовтень 2015 - 14:14
Девочки, подсаажите изофра- это антибиотик или нет? Доктор сказала, что противомикробное, а фармацевт в аптеке, что антибиотик. Не хочу давать антибиотик, только неделю побыли без АБ после острого бронхита, теперь поймали аденовирусную инфекцию..прописали изофру, инфлюцид и ингаляции через небулайзер
#3293Опубліковано 12 жовтень 2015 - 14:18
Ну в мене питання, чи взагалі можна її ковтати... #3294Опубліковано 12 жовтень 2015 - 14:23
антибиотик местный. мы от аденовируса никак не вылечимся... но изофру не приписывали - я и не даю.
#3295Опубліковано 12 жовтень 2015 - 14:31
Оля в нас таке ж було. Поставиили діагноз Герпесна ангіна((( Температура висока була 2 дні, в крайньому випадку збивала аналгіном (0,5 т.)
#3297Опубліковано 12 жовтень 2015 - 15:33
Ранки були по всій поверхні навколо миндалин і на задній стінці гортані. Обробити їх повноцінно малій дитині не можливо, та і великій теж. Рідина на обліпіховій олії, то так просто ні менший, ні старший її одразу ковтнути не могли. Тим паче заливала по троху так, щоб по всій ротовій порожнині пройшлася рідина. У меншого з його 0,5 ч.л. дуже багато поверталося назад на губи і на сосці. #3298Опубліковано 12 жовтень 2015 - 15:41
Спокійно давала своїм дітям, т.я. в компетентності приватного педіатра не сумніваюся ні на долю секунди, і результат побачила реально миттєвий.
P.s. маючи хронічний тонзиліт, стільки пересмоктала і перпепшикала в своє горло і бачила який завгодно склад, особливо із знеболюючими компонентами! І все воно ж ковтається, і новакаїн це не самий страшний компонент. Склад дентолу чи дентиноксу як на мене страшніший! але в нас так боліло горло (2 доби дитина не могла пити навіть воду), то взяла і дентол, мазала на корінь язику (бо глибше реально не можливо долізти) і дитина заспокоювалася хоч на деякий час. имхо #3300Опубліковано 12 жовтень 2015 - 17:21
Лаферобион,в глазки офтальмодек (потом ципрофарм),имупрет, промываем нос. Глаза вроди прошли теперь обратно слезятся. Здали кровь, посмотрим что покажет, если что буду просить антибиотик. Сопли не проходят 2неделю.до этого еще пили пектолван плющ и септефрил был.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |