Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
Опубліковано 04 серпень 2022 - 08:30
Я там колись електронну книгу "ремонтувала" більше туди ні ногою. По телефону та як приймали для діагностики казали одне, видзвонювала щоб забрати місяць, а потім ще і сумму заломили за діагностику (більшу ніж казали спочатку) і не відремонтували.
Декілька разів зверталася в ремонт техніки "А-сотел", в районі Мотеля, все ок. Номер телефону зможу ввечері написати якщо потрібно.
Відредаговано Филя, 04 серпень 2022 - 08:33.
Опубліковано 04 серпень 2022 - 08:49
Дівчатка, а фен реально відремонтувати десь?
marink@
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 04 серпень 2022 - 08:59
Дівчатка, а фен реально відремонтувати десь?
Є майстер на Д. Коряка 3, не пам'ятаю яка кімната +380 95 395 9415 Денис, займається ремонтом перукарського обладнання
Опубліковано 04 серпень 2022 - 09:19
Дівчатка, порекомендуйте толкового електрика. Дякую.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 04 серпень 2022 - 10:21
Я там колись електронну книгу "ремонтувала" більше туди ні ногою. По телефону та як приймали для діагностики казали одне, видзвонювала щоб забрати місяць, а потім ще і сумму заломили за діагностику (більшу ніж казали спочатку) і не відремонтували.
Наушники не все сервисы берутся ремонтировать как оказалось,и ,согоасна , читали отзывы за сервис,что не все так хорошо там ремонтируют,но выбора особо нет,посмотрим как справятся. Нам испортили ноут в самом хорошем сервисе,скажем одно исправили,появилось другое,то получается, что бывает всякое...
Опубліковано 04 серпень 2022 - 12:59
Декілька разів зверталася в ремонт техніки "А-сотел", в районі Мотеля, все ок. Номер телефону зможу ввечері написати якщо потрібно.
Дякую.
Опубліковано 04 серпень 2022 - 15:57
Є майстер на Д. Коряка 3, не пам'ятаю яка кімната +380 95 395 9415 Денис, займається ремонтом перукарського обладнання
Дуже дякую
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 04 серпень 2022 - 20:39
Дівчата, підкажіть будь ласка, можливо хтось знає де в місті ремонтують навушники?
Я коли випрала навушники сина - відремонтували у Соті на ринку 23 вересня, але не дуже хотіли братись
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 05 серпень 2022 - 09:57
Дуже дякую https://perukar-serv.../услуги-ремонта это Денис он переехал .
Відредаговано funia, 05 серпень 2022 - 09:57.
Опубліковано 05 серпень 2022 - 12:19
Опубліковано 05 серпень 2022 - 12:28
Я коли випрала навушники сина - відремонтували у Соті на ринку 23 вересня, але не дуже хотіли братись
Дякую.
В_олошка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 05 серпень 2022 - 15:19
Може є якийсь спосіб купити квитки на потяг? 032Д Пшемисль-Запоріжжя. Але квитки треба зі Львова до Знамянки, але саме на цей потяг. Продаж начебто відкривають за добу. За добу від відправлення від Пшемисля чи Львова?Довідкова як виявилося далека від реальності.
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 05 серпень 2022 - 15:25
Може є якийсь спосіб купити квитки на потяг? 032Д Пшемисль-Запоріжжя. Але квитки треба зі Львова до Знамянки, але саме на цей потяг. Продаж начебто відкривають за добу. За добу від відправлення від Пшемисля чи Львова?Довідкова як виявилося далека від реальності.
Точно за добу? Бо на потяг Київ - Хельм за 2 тижні. На Київ - Варшава також за 2 тижні, але продаж квитків лише в касі і майже не реально встигнути купити квиток.
Опубліковано 05 серпень 2022 - 19:04
Дівчатка, де купити плотні гарні, як компресій ні велосипедки? Можна трикотаж - рубчик. Може хтось бачив по місту, інстаграм чи Інтернет. Поділіться відгуками))) Дякую
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 05 серпень 2022 - 19:51
Скажу дякую, за рекомендацію метро для купівлі пластикових стільців. Там достатньо великий вибір і ціни зараз радують, багато акційних пропозицій. Хотіла купити два,купила чотири. Перед тим подзвонила на гарячу лінію і менеджер мені надиктував які є варіанти.
В_олошка
-
-
Опубліковано 05 серпень 2022 - 20:08
Точно за добу? Бо на потяг Київ - Хельм за 2 тижні. На Київ - Варшава також за 2 тижні, але продаж квитків лише в касі і майже не реально встигнути купити квиток.
так сказали в довідковій. З Пшемисла є продаж. Зі Львова пише, що не має.
vicf
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 05 серпень 2022 - 20:23
Если учесть, что сейчас есть билеты до 9 августа, то за сутки со Львова, но со Львова этот поезд не выдает билетов, только прямой...Возможно через кассу и получится взять непосредственно со Львова.
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 05 серпень 2022 - 22:43
так сказали в довідковій. З Пшемисла є продаж. Зі Львова пише, що не має.
Є посередник, який викупляє будь-які квитки. Проте зараз його послуги на сполучення України - Польща коштують 500 грн за квиток((( мені потрібно було 3 квитки, то я вибрала інший протяг з пересадкою, бо для мене це значна переплата.
В_олошка
-
-
Опубліковано 06 серпень 2022 - 08:12
Є посередник, який викупляє будь-які квитки. Проте зараз його послуги на сполучення України - Польща коштують 500 грн за квиток((( мені потрібно було 3 квитки, то я вибрала інший протяг з пересадкою, бо для мене це значна переплата.
а як його знайти? Буду вдячна за інформацію.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 06 серпень 2022 - 08:58
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.