Перехід до вмісту

Фотографія

Собираем сумки в роддом

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
3717 відповідей у цій темі

#3181 Irinairy

Irinairy

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 34 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 15 листопад 2016 - 21:30

Я очікувала, що менеджер набридатиме, але ні. Прийшла з посмішкою, запитала чи можу зараз приділити їй увагу, все розповіла. Навіть ні на чому не наполягала. Можливо вона там не одна?)))

#3182 Evgesha125

Evgesha125

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 222 повідомлення
  • Ім'я:Евгения

Нагороди

Опубліковано 16 листопад 2016 - 14:47

А все платили этот платёж? Тете менеджеру он же ж не обязателен? А типа добровольный?)
  • YR-Ma це подобається

#3183 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 16 листопад 2016 - 15:04

А все платили этот платёж? Тете менеджеру он же ж не обязателен? А типа добровольный?)

почитайте тему про 1 гор. роддом там про взнос много написанро и на последних страницах тоже.

#3184 anastasia_92

anastasia_92

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 50 повідомлення
  • Ім'я:Анастасія

Опубліковано 16 листопад 2016 - 20:15

Збираю сумки в 1 гор. народжувати на початку грудня, підскажіть скільки потрібно одягу для немовляти і якого саме, бо пишуть що треба більше одягу, а тим паче зима, боюся щоб маленьке мерзло у самих повзунятах і розпашоночках. 

#3185 Арбузинка

Арбузинка

экс-Kvitochka

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 93 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 16 листопад 2016 - 20:33

Я делала так:

1-ый пакетик: 2 упаковки бумажных полотенец, жидкое мыло и Стериллиум - на приемник;

2-ой пакет: чтоб переодеться на приемнике (ночнуха, халат, тапочки, носки) и для родзала (1 комплект постельного, 1 упаковка бумажных полотенец, бутылка воды, одежда для мужа (тапки, носки, штаны, футболка), комплект для ребенка (памперс, пеленка, распашонка, ползунки, носочки, шапочка), пакетик с мед.принадлежностями (перчатки, катетеры, грушка, зажим, флоксал);

3-ий пакет: мне в палату-1 комплект постельного белья, 3 полотенца (для лица, тела и интимное), ночнушка, бюстик для кормления, послеродовые трусы, прокладки урологические и обычные, жидкое мыло, бумажные полотенца, одноразовые пеленки, зуб.паста, щетка, тарелка, чашка, ложка, печенье "Мария", чай пакетированный, прокладки для груди (пару комплектов), одноразовые пакетики шампуня и бальзама для волос);

4-ый пакет: для малыша-6 комплектов одежек, подгузники, влажные салфетки, полотенце, пеленки, одеяло, масло детское, крем под подгузник, смесь.

На выписку муж привез одежду мне и ребенку (это был еще один пакет). Может, что-то подзабыла, писала по памяти, ну, главное, принцип.

спасибо за подробную инструкцию)) возьму на вооружение! как по мне, то очень удобная раскладка.

#3186 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 16 листопад 2016 - 21:57

Збираю сумки в 1 гор. народжувати на початку грудня, підскажіть скільки потрібно одягу для немовляти і якого саме, бо пишуть що треба більше одягу, а тим паче зима, боюся щоб маленьке мерзло у самих повзунятах і розпашоночках.

Я нарожджувала у квітні, але малята були маленькі і мерзли, то просто пеленала поверх чоловічка в пелюшку і ковдру. Мені здається так зручніше ніж одягати багато одягу. Пригодиться мінімум три комплекти одягу , на кожен день, якщо будете три дні в пологовому. А може і більше - дитина може зригнути, підтекти памперс і таке інше. Тут точно не вгадаєш. Але ж до вас будуть приходити рідні, донесуть якщо треба.
  • valeri це подобається

#3187 bil4enya

bil4enya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 988 повідомлення
  • Місто:Полтава - Левада
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2            

Опубліковано 16 листопад 2016 - 22:05

У мене син травневий, але одягу в пологовому використали багато. Синочок в процесі витирання попи мав звичку запісювати і шапочку, і розпашонку, і все до чого діставав. Перевдягалися часто))))

#3188 anastasia_92

anastasia_92

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 50 повідомлення

Опубліковано 25 листопад 2016 - 12:47

Вже трішки залишилося часу, складаю речі по пакетам і виникло таке питання - в родзал потрібно ж вологі серветки для малюка і махровий рушник чи то вже в палату?  

А ще таке питання щодо молоковідсмоктувача, який краще купувати і хто підскаже де, замовляти в інтернеті чи можна і в полтаві купити?

#3189 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 25 листопад 2016 - 13:06

В рушник замотають дитину одразу. Ну, мені так робили.
Моловідсос не знадобився за три рази. При чому перші два рази навіть думки такої не виникло купити. За третім разом хотіла купити, бо спочатку молока двом не вистачало, зцідити не могла майже, а треба було, бо давала збагачувач грудного молока, а він розводиться молоком. Але обійшлась. Поки вибирала який купить, все налагодилось)
Вважаю, що це не першочергова покупка. А взагалі, у насдесь про них окрема тема була, можна почитати.

#3190 anastasia_92

anastasia_92

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 50 повідомлення

Опубліковано 25 листопад 2016 - 15:22

І який краще крем чи присипку взяти під підгузник?

#3191 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 25 листопад 2016 - 15:26

І який краще крем чи присипку взяти під підгузник?

краще крем. У мого сина від присипки, яка скатувалась під памперсом, були ранки на шкірі. А кремом Бюбхен мазались довго і зараз іноді, подразнення гарно прибирає.

#3192 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 25 листопад 2016 - 16:02

Я спочатку користувалась тільки кремом . Гарно прибирає подразнення бепантен і судокрем. Трохи згодом оцінила і присілку-  допомагає запобігати опрілостям. Прививка у нас бюбхен. А ось бюбхен крем не дуже підійшов. Якщо просто під памперс,  то нормально,  а якщо вже є почервоніння або причини,  то нам не допомагає. 

#3193 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 25 листопад 2016 - 16:05

Я спочатку користувалась тільки кремом . Гарно прибирає подразнення бепантен і судокрем. Трохи згодом оцінила і присілку- допомагає запобігати опрілостям. Прививка у нас бюбхен. А ось бюбхен крем не дуже підійшов. Якщо просто під памперс, то нормально, а якщо вже є почервоніння або причини, то нам не допомагає.

а в нас бепантен взагалі не допомагав. Кажуть, що на нього багато підробок, може в цьому причина.

#3194 гугусик

гугусик

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 849 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

Опубліковано 25 листопад 2016 - 19:07

Я присыпку тоже не оценила, стоит без дела 2 года. А под памперс тоже крем Бюбхен и покраснения бепантеном снимала. Крем не каждый раз, по необходимости.

#3195 Ritik

Ritik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 944 повідомлення
  • Ім'я:Margo

Нагороди

2               

Опубліковано 25 листопад 2016 - 23:08

Я за доченькой, тоже присыпкой не очень пользовалась.Больше бепантеном и тоже не каждый раз,а при раздражениях.А сейчас за сыночком - больше присыпкой,ну в основном при опрелостях.А взять с собой лучше и то и то.У меня еще в роддоме малого обнесло прыщиками - сказали эритэма (от того,что не наедается),то врачи мне малого щедро обсыпали присыпкой с головы до ног,чтоб подсушить прыщи.Можно то купить потом по надобности,но у меня это случилось как раз вечером перед сном.Хорошо,что присыпка была,а то пришлось бы гонять родных.Ну и отличная вещь - Пурелан,но это не для малыша,а для маминых сосков.Может конечно и не всем он нужен,но если бы мне в первый раз за него кто-нибудь подсказал,то была бы очень благодарна.А то без опыта я чего-то в этом вопросе совсем не подготовлена была.Ох тогда намучилась с трещинами,думала до месяца покормлю и хватит.Но слава Богу все зажило.Ну второй раз шла во все оружии.Пуреланом начала мазать сразу как перевели с родзала в палату.В итоге не то что трещин,даже дискомфорта при кормлении вначале не испытывала.Хотя мне говорили,что если раз были,то и второй раз тоже будут.Но это так на заметку тем,кто как и я об этом может не подумать заранее.

Відредаговано Ritik, 25 листопад 2016 - 23:09.

#3196 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 26 листопад 2016 - 00:31

А у мене тріщини на сосках  були тільки коли дочку готувала.  Тобто після других пологів.  Хоча вже була з досвідом і прикладати правильно вміла, а чогось насмоктала вона мені. Мащала бепантеном-  я його в пологовий брала прпку доці мазати , ну і мені згодився.  Зажило все швидко.  Тільки його змивати треба, для довгого використання не зручно. А ні з сином, ні з двійнятами тріщин не було. 

• Ritik це подобається

#3197 bil4enya

bil4enya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 988 повідомлення
  • Місто:Полтава - Левада
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2            

Опубліковано 26 листопад 2016 - 11:26

У меня еще в роддоме малого обнесло прыщиками - сказали эритэма (от того,что не наедается),то врачи мне малого щедро обсыпали присыпкой с головы до ног,чтоб подсушить прыщи.Можно то купить потом по надобности,но у меня это случилось как раз вечером перед сном

І в нас була. Одні говорили присипкою посипати. На наступний день приходила інша зміна і кричали "як? Присипкою? Чим ви думаєте? Тільки олійкою змазувати")))))

#3198 Елизария

Елизария

Школярка

• Активістки
  • 295 повідомлення
  • Ім'я:Илона

Нагороди

Опубліковано 26 листопад 2016 - 14:29

Как по мне - лучше судокрема нет ничего.Оба раза  в роддом брала и крем и присыпку,И   при рождении дочки пользовалась и тем и другим и  сейчас с сыночком пользуюсь так же. Бепантен мне не понравился вообще. А при трещинах  крем медела очень помог.Трещины были   оба раза,хотя прикладывала правильно... не смогла избежать этого,но с кремом быстро прошло все.

Відредаговано Елизария, 26 листопад 2016 - 14:31.

#3199 Natalina

Natalina

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 262 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 27 листопад 2016 - 07:04

Сколько людей - столько и мнений) мне медела от трещин на сосках не помог вообще(хотя пользовалась им довольно долго, только бепантен справился, причем буквально сразу)

#3200 Елизария

Елизария

Школярка

• Активістки
  • 295 повідомлення
  • Ім'я:Илона

Нагороди

Опубліковано 27 листопад 2016 - 11:40

Сколько людей - столько и мнений) мне медела от трещин на сосках не помог вообще(хотя пользовалась им довольно долго, только бепантен справился, причем буквально сразу)

Я не спорю- и согласна- у каждого свое мнение)Одномуц идеально подходит один  крем, а другому совершенно другое. Хорошо,что есть выбор и можно подобрать себе подходящее :oblako:

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама