агонь просто( я все розумію, але є речі, яких я не розумію.Многие медсестры и доктора уходят в отпуск за свой счет намеренно. Поэтому неудивительно
Коронавірус COVID19
Розпочатий з Jilly, 27 бер 2020 15:37
5929 відповідей у цій темі
#303Опубліковано 03 квітень 2020 - 16:24
Це з тієї ж серії, що класно бути військовим коли не воюють, пожежним коли нічого не горить і т.д.
#304Опубліковано 03 квітень 2020 - 16:26 поки - так. А далі як прийдеться. Судячи по тому, як всі ходять по вулицям, не зберігають дистанцію і тд, ще й палаток мало може бути(
#305Опубліковано 03 квітень 2020 - 17:34
З ПОНЕДІЛКА ЇЗДИТИ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ У ПОЛТАВІ МОЖНА БУДЕ ЛИШЕ ЗА СПЕЦПОСВІДЧЕННЯМИ - https://zmist.pl.ua/...posvidchennyami
#306Опубліковано 03 квітень 2020 - 18:20 А можно? Просто в других отрослях запретили... #307Опубліковано 03 квітень 2020 - 18:21
Заборонили? Цікаво як?
#309Опубліковано 03 квітень 2020 - 18:41
Наверное так : - Я запрещаю тебе болеть. Арбайтен. #311Опубліковано 03 квітень 2020 - 18:51
Страх за свою жопу один из самых понятных человеческих поступков...
#312Опубліковано 03 квітень 2020 - 18:57 А я ещё удивлялась... Идут впереди две женщины, одна что-то ест мучное (без салфетки) я даже вне карантина так не делаю, если на улице срочно нужно что-то съесть. И пьют воду из одной бутылки. Может это мама и дочь, но всё равно.
#313Опубліковано 03 квітень 2020 - 19:17 від цього розуміння не легше( і потім, ну от йде людина працювати інфекціоністом, то шось же собі думає? Там же все заразно і без ковіда. Відредаговано Alice_88, 03 квітень 2020 - 19:18.
#314Опубліковано 03 квітень 2020 - 19:25 А я сразу о клятве Гиппократа думаю... Понимаю, что зарплаты - печаль, понимаю, что сейчас шанс быть услышанными и респект тем, кто пишет видеообращения и показывает реальную готовность медперсонала, но увольняться медику в эпидемию - не понимаю... Врач или медсестра - это особое призвание! Долг что ли! Как и военный! Имхо Я очень уважаю профессию врачей, военных, спасателей (пожарных) и учителей! И считаю, что те, кто эти профессии выбрал, должны быть им верными в любых ситуациях! Или не работать в этих сферах в принципе! Відредаговано mitera, 03 квітень 2020 - 19:26. #315Опубліковано 03 квітень 2020 - 19:31 увольняться медику в эпидемию - не понимаю А я з одного боку розумію.. моя невістка (дружина мого брата) працює медсестрою в дитячому відділенні лікарні в райцентрі. На все про все їм видали 5 масок на одного, не кажучи вже ні про який інший захист. У відділенні 12 ліжок, а коли дітям не вистачає ліжок (буває, що вночі привозять), вони кладуть куди зможуть - і на свої розкладачки, і в ординаторські. Дякувати Богу, що поки у них ще не зареєстровані випадки корони (хоча б офіційно), але коли і в них все почнеться - це буде катастрофа! І в таких умовах за 3,5 тис. ризикувати життям і здоров’ям своїм та своєї сім’ї... Не знаю, не всі на такий героїзм готові Відредаговано Гелла, 03 квітень 2020 - 19:35. #316Опубліковано 03 квітень 2020 - 19:37
Чисто зі своєї сторони по-людськи їх можна зрозуміти. Але погоджуся з Мирославою скоріше, всі ж свідомо йдуть у медицину, і знаючи зп, і ризики, і оснащення. Нечесно так йти в момент, коли реально у людей немає рук, щоб рятуватись, крім їх власних( кожну роботу треба робити на совість і по максимуму, особливо якщо від цього залежать людські життя. Тим паче, що в умовах пандемії, звільнення може і не захистити.
#317Опубліковано 03 квітень 2020 - 19:43 Честно, в медицину сейчас идут по призванию и желанию работать в любых условиях и ситуация, потому что действительно этого хотят процентов 40. Остальные идут по разным причинам: родители захотели/пристроили, прибыльно ( Это касается некоторых специальностей), куда было место туда и пошел (имею в виду интернатуру) и тут примеров можно привести уйму просто. #318Опубліковано 03 квітень 2020 - 19:49 дуже печально все і страшно( усім і за всіх ( Я більше мала на увазі те, що з медициною все це трапилось не в секунду. І якщо людина пішла таки в медицину, то в нинішніх умовах як можна просто сховаться? ( Відредаговано Alice_88, 03 квітень 2020 - 19:52.
#319Опубліковано 03 квітень 2020 - 19:51 40-это наверное и много...а если и нет,то из тех 40% ,если 20% пойдет в госмедицину,то и хорошо. Просто время сейчас такое,что каждый думает сам за себя,а не про клятву и все остальное....общество поменялось,взгляды на жизнь изменились,контроля нет со стороны государства,точнее есть,только финансовый(((
#320Опубліковано 03 квітень 2020 - 19:54 Из этих 40, остаюсться единицы. Они потом уходят из гос больниц ( в частные кабинеты, идут в косметологию, фармпредставительство). Это реалии нашей медицины. И лучше не будет.
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |