Обо всем 67
Розпочатий з nadin, 20 лис 2018 23:38
1974 відповідей у цій темі
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 26 листопад 2018 - 09:16
Юрий Бирюков
Правовой режим военного положения предполагает разные ограничения. Там 24 пункта.
Так вот, при принятии решения о вводе ВП, отдельно прописывается какие из этих 24 пунктов будут применены.
И никаких ограничений свободы слова или отмена проведения выборов в марте 2019 (что вообще за рамками 60-ти дней) - НЕ планируется.
Это сломает стройные ряды идиотов, пишущих о том, что это все ради отмены выборов.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 26 листопад 2018 - 09:17
НА РАНОК МАЄМО:
1.Сильну міжнародну політичну позицію, кращу ніж на вчорашній ранок. В цивілізованому Світі є кілька "святинь": дипломатична недоторканність, вибори, морське і повітряне право. Це основи, які жорстко бороняться цивілізованими країнами (згадайте міжнародну місію проти сомалійських піратів). В даному випадку навіть прихильники пуйла в Світі не зможуть навіть слово "проти" гавкнути. Операція проведена бездоганно і дуже схоже на багатоходовочку Порошенко, які він майстерно робить. Місяць назад Рада Європи осудила дії кремля в Азовському морі, прийнята конвенція по якій санкції мають грохати автоматично. 29-го будуть нові санкції від США та Англії. Приводу для їх зменшення наразі не має.
2. Моряки просто красавчики,свої дії провели, мабуть краще ніж від них вимагалось.Аргументую:
- прохід по юридично по внутрішнім водам України;
- запит лоцманської служби в Керчі. Відмова. Аргументація пролив закритий.
- запит Іспанскої морської служби, де повинні фіксуватися закриття портів-проливів тощо. Закриття не підтсвердилось.
- намагання пройти. таран. участь в нападі ДВОХ військових служб Параші одночасно - ФСБ і МВС, що означає загальну координацію дій з одного центру. Тепе ніхто не відбрешеться, що хтось "погорячився".
- підтвердження закриття проливу з Іспанської морської служби. відхід у нейтральні води за 12 миль.
- вдалося вийти до 16-й милі (4 милі додаткових). Запрос на допомогу, що автоматично фіксує наявні координати всіми міжнародними морськими службами.
- демонстративний опір, бій. Під час якого загиблих з нашого боку не має. Для зрадофілів відповідаю - в нас вже не совецькі стандарти ведення війни, а більше ізраільські чи європейські - життя воїнів понад усе. Якщо задача виконана і опір марний, безнадійний, то воїни мусять зберегти своє життя. за кораблі отримаємо компенсацію, повернемо. А людські життя за гроші не відновиш. Тож живі і дуже добре.
3. З цього часу Україна має повне право застосовувати крилаті ракети "Нептун" які ми так вчасно навчилися робити і нещодавно випробували. Але це найгірший сценарій. Найбільша робота зараз для політиків та дипломатів.
4. Дуже сподіваюсь, що під час военого стану буде можливість позакривати консульство параші в Одесі, проросійські ЗМІ, що надто добре в нас почуваються. А якщо і до запроданців доберуться, то вже буде зовсім супер.
Віталій Запека
Опубліковано 26 листопад 2018 - 09:25
Куда туда? Они закрыли проход под мостом.
Они уже давно задерживают корабли. На каком основании?
Крым юридически Украина, не забывайте, Эвер. Так что провокатор тут один = Россия.
Да, юридически Украина,спасибо я помню.
Только Порошенко туда почему то не ездит ленточки резать, а моряков посылают на территорию подконтрольную другому государству ( пусть и нашу юридически).
Опубліковано 26 листопад 2018 - 09:26
Юрий Бирюков
Правовой режим военного положения предполагает разные ограничения. Там 24 пункта.
Так вот, при принятии решения о вводе ВП, отдельно прописывается какие из этих 24 пунктов будут применены.
И никаких ограничений свободы слова или отмена проведения выборов в марте 2019 (что вообще за рамками 60-ти дней) - НЕ планируется.
Это сломает стройные ряды идиотов, пишущих о том, что это все ради отмены выборов.
Там есть ещё пункты и подпункты после тех 24 пунктов, и один из них гласит:
У разі закінчення строку повноважень Президента України під час дії воєнного стану його повноваження продовжуються до вступу на пост новообраного Президента України, обраного після скасування воєнного стану.
Думаю, в первую очередь нужно сломать ряды идиотов, не дочитывающих до конца.
Опубліковано 26 листопад 2018 - 09:29
Там есть ещё пункты и подпункты после тех 24 пунктов, и один из них гласит:
У разі закінчення строку повноважень Президента України під час дії воєнного стану його повноваження продовжуються до вступу на пост новообраного Президента України, обраного після скасування воєнного стану.
только дай волю нашей власти, то растянут это время на долгие годы... ничего святого нет для них...
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 26 листопад 2018 - 09:32
Да, юридически Украина,спасибо я помню.
Только Порошенко туда почему то не ездит ленточки резать, а моряков посылают на территорию подконтрольную другому государству ( пусть и нашу юридически).
Я не сильна в морском праве, но проход через Керченскую затоку это нечто другое нежели вторжение. Зачем нам спорить? Я думаю войны не хочет никто. Не понимаю вашу позицию.
Опубліковано 26 листопад 2018 - 09:54
не так страшны московские вши, как украинские гниды(
Опубліковано 26 листопад 2018 - 10:03
только дай волю нашей власти, то растянут это время на долгие годы... ничего святого нет для них...
Это точно!
Уже обещал перед прошлыми выборами окончить АТО за несколько дней
Опубліковано 26 листопад 2018 - 10:48
Так приятно читать умных, образованных, интеллигентных людей.
Мрія
-
-
Опубліковано 26 листопад 2018 - 11:15
Так приятно читать умных, образованных, интеллигентных людей.
ну ми всі тут із армії диванних експертів.
Опубліковано 26 листопад 2018 - 11:20
всю ночь читала сводки МЗС и ВМС Украины, а оказывается нужно было просто зайти на форум - тут все лучше знают, что происходит и кто виноват, иксперды, блет
Мрія
-
-
Опубліковано 26 листопад 2018 - 11:24
всю ночь читала сводки МЗС и ВМС Украины, а оказывается нужно было просто зайти на форум - тут все лучше знают, что происходит и кто виноват, иксперды, блет
я теж
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 26 листопад 2018 - 11:43
Отож... некоторые буквально понимают высказывание одного дедушки о кухарках
Опубліковано 26 листопад 2018 - 12:33
я даже немного им завидую, у них все так просто и понятно, Россия друг, ВП - фикция.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 26 листопад 2018 - 15:03
а доллар мгновенно подскочил,и это же только начало...
сделала первый раз заказ на Парфюмс,обещали перезвонить,и уже сутки не звонят)позвонила сама,конт.телефоны не отвечают(может там уже никого и нетк,а тут я со своим кремом)
Опубліковано 26 листопад 2018 - 15:21
а доллар мгновенно подскочил,и это же только начало...
сделала первый раз заказ на Парфюмс,обещали перезвонить,и уже сутки не звонят)позвонила сама,конт.телефоны не отвечают(может там уже никого и нетк,а тут я со своим кремом)
И это банковский только до 28,17. А реальный в 12 дня был уже 28,5... чего дальше ждем?...((
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 26 листопад 2018 - 15:32
Відредаговано vicf, 26 листопад 2018 - 15:33.
Опубліковано 26 листопад 2018 - 15:36
И это банковский только до 28,17. А реальный в 12 дня был уже 28,5... чего дальше ждем?...((
Жесть((
Опубліковано 26 листопад 2018 - 15:50
Военное положение.... Утвердили по 14.00 25.01.2019 на заседании РНБИ.... ВР понятно, склоня голову проголосует.. Бл...
Відредаговано Милла, 26 листопад 2018 - 15:53.
Опубліковано 26 листопад 2018 - 15:56
Военное положение.... Утвердили по 14.00 25.01.2019
Есть указ президента, который должна подписать Рада. Сбор в 16.00 в раде.
или уже кто-то успел раньше?
https://www.pravda.c...yGh76h0HN1XBIcg
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|