Лен, ти рубашку готову купувала? чи кроїла?
хочу купити рубашку і вишити, тільки думаю, на скільки зручно буде вишивати на готовому виробі...
Вишиванки
Розпочатий з smakovska, 22 тра 2015 18:37
вишиванки вишивка вишиванка вишивка хрестиком вишивка гладдю
803 відповідей у цій темі
#302Опубліковано 02 вересень 2015 - 15:05
Брала готову в Арабесці на ДК ПТК. Я в минулому році там і татові купувала, і цього року малій, і ще хочу племіннику купити та вишити. В принципі, зручно було вишивати, головне розмістити правильно візерунок, там же вставки канви обмежують) У батьковій складнувато було комірець-стійку вишивати, щоб підкладку не прошити, але пристосувалася нормально)
#304Опубліковано 03 вересень 2015 - 09:15 от і я ще до кінця не розібралася, як її вишивати? як узор підібрати, щоб саме в мій розмір підійшов? хух... роботи не початий край)) #305Опубліковано 03 вересень 2015 - 09:38 от і я ще до кінця не розібралася, як її вишивати? як узор підібрати, щоб саме в мій розмір підійшов? хух... роботи не початий край)) Я над узором довго не думала (не було вибору) чоловік сказав калину і дуб і все)))) Просто довго шукала, щоб підійшло по розміру канви Ще хочу тандем вишити (чи як правильно називається) одинаковий взір для всієї сім’ї (уже навіть схема є) На заготовці однозначно не буду (мені не зручно) Я "одгяаю" сорочку на ноги і таким чином натягую канву (як рукава натягувати також ще не вирішила)))) Залишилось лише знайти швею))) Відредаговано Лавина, 03 вересень 2015 - 09:38. #306Опубліковано 03 вересень 2015 - 09:40
клас! а я не хочу звязуватися з пошиттям, тому поглядаю на готовий виріб. ще тільки треба дотумкати, як його правильно вишити, узор підібрати і т.д.
#307Опубліковано 03 вересень 2015 - 09:55 а я не хочу звязуватися з пошиттям, тому поглядаю на готовий виріб. ще тільки треба дотумкати, як його правильно вишити, узор підібрати і т.д.Страшно починати))) Я починала 3 рази (зразу не той колір, потім не так розмістила, ну третій раз начебто вдалий)))) #310Опубліковано 03 вересень 2015 - 13:16
Я имела ввиду на ноге и вышивать рукав)
#311Опубліковано 03 вересень 2015 - 14:36 Я имела ввиду на ноге и вышивать рукав)гЫ, это же нужно ноги спички иметь или ноги-верёвочки, не я не готова)))) #312Опубліковано 03 вересень 2015 - 20:19 Девочки вижу проблема с выбором узора для вышиванки определенного размера. Заготовки от ВДВ можно вышивать их же узорами (схемами). Там сама схема идет проработана по размеру изделия. Так что узор ложится идеально. Я так вышивала малому вышиванку. Девочки, не судите строго. Вот мое видео где я рассказываю о вышиванке. Может кто то что-то услышит для себя полезное. #314#317Опубліковано 06 вересень 2015 - 15:51
в смысле, изнанка? или какой оборот? у меня на самом деле 2 цвета - темнее и светлее. изнанка проклеена флизелином.
#320Опубліковано 06 вересень 2015 - 17:33 Мне тоже лён нравится, и на платье лежит отрез конопляного полотна, никак руки не дойду. А домотканное где покупала?
Також позначено одним або декількома з цих ключових слів: вишиванки, вишивка, вишиванка, вишивка хрестиком, вишивка гладдю
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |