Вишиваємо в дружньому колі (наші процеси)
7219 відповідей у цій темі
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 09 січень 2015 - 01:39
Недавно хотела жаловаться, что домиков давно не видно. А теперь увидела и приуныла. Та разве ж за вами можно угнаться???))))
Ха, я як побачила скільки смаковська вишила, взагалі в депресію упала)
Опубліковано 09 січень 2015 - 01:41
Может, вам отдельную темку завести для скоростушек, чтобы не вгонять людей в депрессию? Мы будем заходить, вздыхать и уходить к своим медлячкам со спокойной уверенностью, что за этими людьми не угнаться
Polinka78
-
-
Опубліковано 09 січень 2015 - 01:55
Может, вам отдельную темку завести для скоростушек, чтобы не вгонять людей в депрессию? Мы будем заходить, вздыхать и уходить к своим медлячкам со спокойной уверенностью, что за этими людьми не угнаться
Ага, а що робить, коли лежить 4 неторканих набори, початий будиночок, все куплене на млинці, і ще купа хочушок?) он ще мама Лєна схему яблучних крадіїв кине і я не встою і все на них куплю)))
Опубліковано 09 січень 2015 - 11:38
я доліковуюсь, відвожу Фуксії в оформлення і скуповуюсь на 1-2 нових роботи))) і паралельно шию Вікторію)
Polinka78
-
-
Опубліковано 09 січень 2015 - 11:42
А я починаю виконувати дану собі і форуму обіцянку оформити роботи. В січні почну з триптиху "Польові квіти".
Осьминожка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 09 січень 2015 - 14:05
Дівчата в кого є карта кольорів дмс, чим blanc відрізняється від white?
Опубліковано 09 січень 2015 - 14:26
Це не для того, щоб "добить", це - для мотивації.))
Доганяйте!
Polinka78
-
-
Опубліковано 09 січень 2015 - 14:27
Дівчата в кого є карта кольорів дмс, чим blanc відрізняється від white?
Ксюш, blanc - це французькою "білий", може в тебе просто англійський і французький варіанти? Свєта, смаковська, пішла б ти книжечку почитала, а?)))
Опубліковано 09 січень 2015 - 14:45
Свєта, смаковська, пішла б ти книжечку почитала, а?)))
Ха-ха-ха!
Відредаговано smakovska, 09 січень 2015 - 14:46.
Опубліковано 09 січень 2015 - 15:14
Опубліковано 09 січень 2015 - 15:19
Доганяйте!
Где? Ну где мыши в обмороке???????
Опубліковано 09 січень 2015 - 15:28
Дівчата, приймайте в коло, ось козюлечка виспеться, пошукаю фотік, зніму свої муки,
може тут хто пунка дасть так швидше почну працювати
Опубліковано 09 січень 2015 - 15:33
Где? Ну где мыши в обмороке???????
Осьминожка
-
-
Опубліковано 09 січень 2015 - 15:34
Доганяйте!
О мама дАрагая! Це ж.... просто слів нема
Tanyshka
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 09 січень 2015 - 15:42
Доганяйте!
Ой, хто б мне еще волшебного пенделя дал)))) А если не секрет: за сколько времени Вы это вышили? и Вы наверно больше 100 крестиков в день вышиваете?
Осьминожка
-
-
Опубліковано 09 січень 2015 - 15:43
Ксюш, blanc - це французькою "білий", може в тебе просто англійський і французький варіанти?
у мене в схемі і blance i white , а замовляла я чомусь тільки blance. Дівоча память підвела, не можу згадати чому-мені продавець за них тоді щось росказувала-не згадаю вже(((
Опубліковано 09 січень 2015 - 15:49
Ой, хто б мне еще волшебного пенделя дал)))) А если не секрет: за сколько времени Вы это вышили? и Вы наверно больше 100 крестиков в день вышиваете?
Ну, будиночки ми усі починали приблизно в один час, з відкриттям теми.) Десь з 1 жовтня я його шию.
Чесно кажучи, не рахую, скільки за день виходе. Але бувають такі дні, що взагалі не вишиваю.
Я оце думаю, вже 3 міс. минуло і ще немає і половини картини. Коли ж я його дошию??
Лавина
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 09 січень 2015 - 16:10
у мене в схемі і blance i white , а замовляла я чомусь тільки blance. Дівоча память підвела, не можу згадати чому-мені продавець за них тоді щось росказувала-не згадаю вже(((
Подивилась свої хом’ячі запаси Snow White - сніжно-білий и Blanc - білий. Коли лежать на відстані - різниці немає, коли рядом - різниця є...
Опубліковано 09 січень 2015 - 16:38
Бгггг, точно-точно, дайте Свете срочно кто-то книгу Джоанны Басфор, ну пожааалуууйстаааа))))
Опубліковано 09 січень 2015 - 16:46
Бгггг, точно-точно, дайте Свете срочно кто-то книгу Джоанны Басфор, ну пожааалуууйстаааа))))
Нє-нє-нє, таким мене не заманите.))
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|