Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
#3122Опубліковано 31 серпень 2018 - 10:45 Я зранку обов'язково кормлю сина, можливо є всеядні діти, мій їсть у школі вибірково-вермішель, печінку, помідори, квашені огірки, якісь котлети (не зрозумів з чого, але не з м'яса , кабачкову ікру)-це все він точно не їсть, навіть якщо дуже голодний. Тому кормлю зранку, надіюсь що хоч щось з'їсть у їдальні і після школи зразу кормлю.
#3125Опубліковано 31 серпень 2018 - 12:05
Я с утра делаю коктейль в блэндере- молоко, 1-2 ложки сухой каши малышка, можно банан.Получается быстро, вкусно, питательно, полезно и то, что дочка может впихнуть в себя рано утром. У нас вся семья так рано не может завтракать.
#3126Опубліковано 31 серпень 2018 - 12:37
+1
Аналогично) Причому у садочо ішов і там відразу снідав)) #3127Опубліковано 31 серпень 2018 - 13:57 Та ми теж останні 2 роки снідали вдома, але це ж через молочні каші і супи, які моя не їсть. Я просто думаю, чи захоче вона їсти в школі, якщо вдома снідала. Ще ж дивлячись, що там даватимуть. І чи буде сенс платити за сніданок. Чи це без варіантів, відмовитися не можна?
#3128Опубліковано 31 серпень 2018 - 14:16
Свєт, можна відмовитися. Моя теж не їстівна. Годувала зранку вдома, а в школі їла те, що хотіла. Могла просто випити чаю з хлібом. Один раз сказала, що вчителька не купила їй сніданок, бо вона погано їла.....Прийшлося сходити пояснити, що я плачу власні кошти і буду дуже вдячна, якщо моя дитина буде з колективом ходити в їдальню і їсти хоч що-небудь. А якщо я захочу відмовитися від сніданку, обов"язково повідомлю у письмовій формі. #3129Опубліковано 31 серпень 2018 - 14:39 Я теж не знаю їстимуть хлопці чи ні, але "сухомятка" теж не варіант.... Попробуєм у вересні поїсти, якщо не смачно їм буде то відмовимся . Поки не скуштуєм - не дізнаємся
#3130Опубліковано 31 серпень 2018 - 15:09
Дівчата в мене хлопці в школі їдять те, що дома ні під яким видом не можу впхнути...
#3131Опубліковано 31 серпень 2018 - 15:23 А у меня наоборот-в школе не ест,то что есть дома.Потому тоже решили сразу в сентябре попробовать с завтраками,а дальше видно будет.Сегодня сказали,что возможно оплата будет как в саду(по квитанциям и наперед)
#3134Опубліковано 31 серпень 2018 - 15:27 Я надеюсь отказаться в связи с этим будет не проблематично? У вас была по квитанциям?Мы деньги учителю просто сдавали #3135Опубліковано 31 серпень 2018 - 15:27
Раніше здавали на тиждень вчителю, тепер за місяць і комусь із батьків, а вони в свою чергу безналом постачальнику. Вчителям заборонили цим займатися
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |