С какого числа действуют новые тарифы ЖЭКа?
![]()
5244 відповідей у цій темі
Опубліковано 14 квітень 2018 - 10:29 таке оголошення не бачила. А якщо хтось не згодний і не підпише нову ціну, то це ж не означає, що він платитиме по старій.
Опубліковано 14 квітень 2018 - 13:59
А якщо більшість жителів будинку за відмову від послуг ЖЕКу? Що можна зробити? Це ОСББ своє треба організовувать? Хтось стикався з таким?
Опубліковано 14 квітень 2018 - 18:16
Ну да, я тоже так думаю. Но вот объявление смутило возле подъезда, поэтому и уточнила
да, вариант 1 - создавать осбб. Почитайте вот темку, может почерпнете что полезное https://mama.pl.ua/i...c=28785&hl=осбб
Опубліковано 29 квітень 2018 - 20:21 Девочки, а по поводу субсидии есть отдельная тема или здесь писали? вышибло из головы... Сижу в ступоре https://www.kmu.gov....nya-2016-r-1022 Установити, що з 1 травня 2018 р. призначення житлової субсидії здійснюється лише після подання нових заяви і декларації, якщо у складі домогосподарства є: особи, які відповідають вимогам, визначеним в абзацах другому — четвертому підпункту 3 пункту 6 Положення про порядок призначення житлових субсидій; внутрішньо переміщені особи; особи, члени сім’ї яких не зареєстровані за адресою домогосподарства; особи, які є орендарями житлових приміщень (будинків); особи, які зареєстровані в житловому приміщенні (будинку), але фактично в ньому не проживають. ’Під час призначення житлової субсидії враховуються також доходи членів сім’ї особи із складу домогосподарства у разі, коли їх зареєстроване (фактичне) місце проживання відмінне від адреси домогосподарства. При цьому соціальні норми житла та соціальні нормативи житлово-комунального обслуговування за адресою домогосподарства на таких осіб не розраховуються. ’ https://strana.ua/ar...u-s-1-maja.html
Опубліковано 30 квітень 2018 - 07:06
6. Житлова субсидія не призначається (у тому числі на наступний період), якщо:
1) загальна площа житлового приміщення перевищує 120 кв. метрів для квартири і 200 кв. метрів для індивідуального будинку (крім дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, а також сімей, в яких не менше року проживають троє і більше дітей, з урахуванням тих, над якими встановлено опіку чи піклування); 2) будь-хто із складу домогосподарства або член сім’ї особи із складу домогосподарства має у своєму володінні транспортний засіб, що підлягає державній реєстрації і з дати випуску якого минуло менше п’яти років (крім мопеда). При покупке квартиры или зем. Участка тоже самое... Нет слов, а если люди в кредитах? Хоть бы субсидией людям помогли?
Опубліковано 30 квітень 2018 - 07:47
Мне интерестно, как они технически это все проверять будут
Опубліковано 30 квітень 2018 - 08:14
Покупка легко
Опубліковано 30 квітень 2018 - 08:46 Покупка согласна, а прописанные/проживающие и т. Д. как? Будут по домам ходить, соседей опрашивать? Так инспекторы и так ничего не успевают, субсидии с задержкой расчитывают
Опубліковано 30 квітень 2018 - 08:48 Оля, как показывает практика и наши соседи, кто с воды на хлеб перебивается машины не берут в кредит. И считаю, что субсидия - это не помощь людям, это зло. Для помощи нужны адресные кредитные программы, програмы развития и реструктуризации % по кредитам.
Опубліковано 30 квітень 2018 - 09:25
Та при чем тут авто. Жилье сейчас купить не имея наследство как бонус анриал для молодой семьи. Я прошла этот путь,и СБ, два месяца назад выплатили кредит. Мне государство ничем не помогло, только обложило налогами. Так же и с авто.
Опубліковано 30 квітень 2018 - 09:35 Если человек сдает в аренду жилье, он может получить субсидию на то жилье где живет?
Опубліковано 30 квітень 2018 - 09:35 Оля, и ты побежала офоимлять субсидию? Или какими еще налогами тебя обложили? П.с. я и имею в виду, что нужно развивать програмы в помощь молодым РАБОТАЮЩИМ семьям, а не подачку субсидальную делать.
Опубліковано 30 квітень 2018 - 09:36
Если человек сдаёт в аренду уже априори не может, я так прочитала
Опубліковано 30 квітень 2018 - 09:37
Где прочитала? я вчера кучу перечитала всего и конкретного ответа не нашла Поняла так, что если сдаешь в аренду, декларируешь доход и соответственно размер твоей субсидии уменьшается
Опубліковано 30 квітень 2018 - 09:40
При покупке авто или квартиры платится налог в ПФ, который не обоснованый. Почитай в нете.. Я не побежала. Я подала документы и мне ее насчитывали. И зп у меня выше минимальной, у меня должность админ аппарата.
В вашей же ссылке внизу есть гиперссылка на скачивания постановы 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |