Вишиваємо в дружньому колі (наші процеси)
7219 відповідей у цій темі
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 17:21
Добре, що прочитала інструкцію до порічок. Їх прати можна з шампунем, при низькій температурі, а прасувати тільки поклавши лицьовою стороною на кальку, інакше прінт приклеїться до тканини О_о
Polinka78
-
-
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 18:24
Ловіть порічки в хвастушках)
І так як я не можу сидіти без діла, я вже почала нову вишивку) "Квітковий магазин" від ЧМ, який я набачила у Тані shepan https://mama.pl.ua/u...036965__014.jpg. В наборі йшла біла 14-та канва, яку я замінила на молочну 16-ту, і на мою превелику радість, ниточки виявилися Anchor, в неділю вже трішки прозвітуюся.
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 19:08
Якби ви знали, дівчата, як важко мати таку сестру... Тут роботи привалило, а вона кожен день в скайп свої процеси присилає! Хіба можливо таке винести, якщо в самої добре що, якщо раз в тиждень руки до вишивки дійдуть??
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 19:10
Якби ви знали, дівчата, як важко мати таку сестру... Тут роботи привалило, а вона кожен день в скайп свої процеси присилає! Хіба можливо таке винести, якщо в самої добре що, якщо раз в тиждень руки до вишивки дійдуть??
А мне не присылает, вот жадная то
А вообще, отличная мотивашка. у меня, например, иногда вышивка годами лежала без дела, сначала времени не хватает, а потом когда появляется, то она уже в дальнем шкафу и не очень то хочется. Так что хорошо иметь такую сестру, может и тяжело, но хорошо))
Polinka78
-
-
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 19:10
Ой, та не жалійся!) я ж тебе просто надихаю!)))
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 19:13
Ой, та не жалійся!) я ж тебе просто надихаю!)))
надихаєш при відсутності часу?)) це знущаєшся називається.)
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 19:14
это тебе месть за суперскоростной домик
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 19:16
это тебе месть за суперскоростной домик
та скільки ж можна мстити?)) у мене вдома стопка з вишитими Олею картинами тільки збільшується - я оформлювати не встигаю.
Polinka78
-
-
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 19:18
та скільки ж можна мстити?)) у мене вдома стопка з вишитими Олею картинами тільки збільшується - я оформлювати не встигаю.
О, це я вже скоро оформлену дівчинку побачу?)
Свєта, а хто мене на вишивку присадив?) розхльобуй тепер! :-р
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 19:19
О, це я вже скоро оформлену дівчинку побачу?)
ага, якщо я викрою час, щоб туди доїхати)
Свєта, а хто мене на вишивку присадив?) розхльобуй тепер! :-р
і про що я тільки думала?))
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 22:12
то,Светуль, надо замуж удачно выходить))))
я сама раз в неделю пару крестиков делаю)
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 22:29
да-да, тут погоджуся)))
nastyaangel
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Настена
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 22:32
не обязательно. я конечно еще в декрете. но муж дома не пресует если я с вышивкой завалилась
Відредаговано nastyaangel, 30 жовтень 2015 - 22:32.
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 22:35
чувство юмора - наше все.
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 22:48
Сегодня в честь праздника в группе вк "Я вышиваю" ночь вышивальных ужасов - разовая акция, направленная на ознакомление наших подписчиков с альтернативной эстетикой.
Стена завалена прогонами и прочими ужастиками. К утру всё удалят
nastyaangel
-
-
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 22:54
чувство юмора - наше все.
в каждой шутке есть доля правды
Polinka78
-
-
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 22:56
Сегодня в честь праздника в группе вк "Я вышиваю" ночь вышивальных ужасов - разовая акция, направленная на ознакомление наших подписчиков с альтернативной эстетикой.
Стена завалена прогонами и прочими ужастиками. К утру всё удалят
Реально ужастіки.. Жаль скільки убитого часу( невже в процесі не видно, що кошмар кошмарний??
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 22:58
Реально ужастіки.. Жаль скільки убитого часу( невже в процесі не видно, що кошмар кошмарний??
как я почитаю, некоторые свято верят, что это красиво. во время свободного доступа к интернету и массы вышивальной информации, можно было бы и научиться различать красоту вышитых работ, понять как оно делается и какими материалами
nastyaangel
-
-
Опубліковано 30 жовтень 2015 - 23:24
как я почитаю, некоторые свято верят, что это красиво. во время свободного доступа к интернету и массы вышивальной информации, можно было бы и научиться различать красоту вышитых работ, понять как оно делается и какими материалами
на самом деле нет. я узнала про прогон после того как начала вышивать. и это меня не остановило. мне казалось что не так уж и плох результат. а теперь жалко времени, денег и сил
Опубліковано 31 жовтень 2015 - 12:48
на самом деле нет. я узнала про прогон после того как начала вышивать. и это меня не остановило. мне казалось что не так уж и плох результат. а теперь жалко времени, денег и сил
Настя, я же не про тебя говорю)) была фотка ужасающего прогонища, не первой работы той девушки, и когда ей в комментах сказали об этом, она ответила "не умеете делать так шикарно как я, не завидуйте" что-то в этом духе
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|