Перехід до вмісту

Фотографія

Наши домашние животные

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
3037 відповідей у цій темі

#3021 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 539 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2021 - 16:12

А не знаете, на Сенной, клиника с таким же названием - это они же?

так, це вони ж)

• JuliaF це подобається

#3022 paprika

paprika

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 381 повідомлення
  • Ім'я:alla

Опубліковано 07 липень 2021 - 14:19

В зв’язку з переїздом віддам в гарні руки дорослу породисту кішечку- шотландку висловуху, сірий окрас з полосами, дуже красиву.

#3023 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 08:20

Питання, до власників собак, які живуть не в домі. А як їм давати воду взимку?
Мій Флеш страшний водохльоб - не так їсти як пити. Але з приходом морозу вода весь час замерзає. Мучилися всю минулу зиму, і ось вже знову почалося...

#3024 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 13:11

Мій Флеш страшний водохльоб - не так їсти як пити. Але з приходом морозу вода весь час замерзає. Мучилися всю минулу зиму, і ось вже знову почалося...

Им хватает воды с едой. Если не хватает , то собак кушает снег. В холодное время года не так жарко

#3025 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 595 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 13:59

мама наливає теплу воду періодично

#3026 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 14:55

Им хватает воды с едой. Если не хватает , то собак кушает снег. В холодное время года не так жарко

Ну воно то так, але як тільки я наливаю воду, замість замерзлої, він із жадністю її випиває. Тому і переживаю, чи йому достатньо... А і сніг він їсть теж.

#3027 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 17:44

Ну воно то так, але як тільки я наливаю воду, замість замерзлої, він із жадністю її випиває. Тому і переживаю, чи йому достатньо... А і сніг він їсть теж.

Не солите сильно еду зимой. Соли минимально, но немного надо.

#3028 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 18:15

:eyes:  Не може бути! Їжа, то їжа, а вода є вода.

Люда, ми виносили і вранці і ввечері з їжею теплу воду. Паллада їла і встигала попити, поки вода замерзмне. 

• mitera це подобається

#3029 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 22:58

:eyes:  Не може бути! Їжа, то їжа, а вода є вода.

Люда, ми виносили і вранці і ввечері з їжею теплу воду. Паллада їла і встигала попити, поки вода замерзмне. 

Мой бывший собак прожил примерно 17-18 лет с таким режимом питания. Организм не понимает названий йижа и вода. Он потребляет воду в связанном или чистом виде. Зимой другой температурный режим и меньше испарения с поверхности тела. 

Мы варим на обрезках мяса густую кашу , трем морковь туда. Иногда заправляем яйцом. Порой даем рыбу, творог, молоко, объедки со стола. И в эту густую кашу вливаем стакан воды или, если есть, бульона. Два раза в день собаке хватает. Очень-очень редко, когда набегается и начинает грызть лед или есть снег, можем дать немного воды. Только он редко ест снег.

#3030 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 23:22

Вода и каша на бульоне - разные вещи. Мой запивает еду водой.

#3031 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 05:49

Вода и каша на бульоне - разные вещи. Мой запивает еду водой.

Он у Вас живет, думаю, в квартире. Это разные условия. Мой живет на морозе. 

#3032 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 08:14

Коли годуєте, наливайте теплої води- ми своїй одразу відро наливали, щоб напилася досхочу ( пила дуже багато, а влітку ще й "купалася" передніми лапами, після того як поп'є, а залишки води виливала, перевернувши миску лапою - тому миску для води поставили велику, на 2 відра води))
Два рази в день добре напоїти собаку, далі вона вже сама поїсть сніжку, якщо спрага з'являється.
  • Marusja це подобається

#3033 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • 566 повідомлення

Опубліковано 28 жовтень 2021 - 20:07

У нас две собаки живут во дворе на улице - воду мы меняем по нескольку раз в день. Замерзла - выкинули лед, налили новую. Понимаю, что возможно не у всех есть такая возможность (целый день на работе всей семьей)

Пара советов для морозных дней, чтобы продлить время НЕзамерзания воды:

- используйте пластиковую миску, а не железную
  - теплая вода замерзает быстрее холодной ! Так что выставлять миску лучше с обычной комнатной температуры водой

P.S. Несмотря на парадоксальность с температурой воды это именно так. Дело в том, что холодная вода схватывается сверху тонкой ледяной коркой, которая препятствует дальнейшим потерям тепла. Собака (особенно крупная) разобьет эту корку и напьется.
   Теплая вода замерзает по другому: чем выше температура воды - тем активнее вода "перемешивается" - теплые слои поднимаются вверх, холодные опускаются вниз. Этот процесс активизирует потери тепла и полное замерзание происходит быстрее.

Кстати, если вы начнете искусственно перемешивать и холодную воду - то также ускорите процесс ее замерзания.

Кстати подобным эффектом мы пользуемся постоянно в быту - пытаясь быстрее остудить горячий чай мы мешаем его ложечкой ! :)

#3034 Myzukalna

Myzukalna

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 32 повідомлення
  • Ім'я:Genya

Опубліковано 15 серпень 2022 - 07:38

Віддам кошенят в хороші руки .Дівчинка та хлопчик.1 місяць і 2 неділі .Папа британець ,мама смугаста гарна кішка.Район Левада .Фото можу прислати на вайбер .Кошенята смугасті .

#3035 шопик

шопик

Абітурієнтка

• Активістки
  • 322 повідомлення

Опубліковано 17 серпень 2022 - 08:40

Віддам кошенят в хороші руки .Дівчинка та хлопчик.1 місяць і 2 неділі .Папа британець ,мама смугаста гарна кішка.Район Левада .Фото можу прислати на вайбер .Кошенята смугасті .

Написала в ПП

#3036 Филя

Филя

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 859 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 30 жовтень 2022 - 12:21

В когось жив декоративний кролик? Поділіться досвідом.Донька хоче тваринку, котика-собачку поки не розглядаємо. Шукаємо "менші"варіанти.

#3037 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 30 жовтень 2022 - 16:55

В когось жив декоративний кролик? Поділіться досвідом.Донька хоче тваринку, котика-собачку поки не розглядаємо. Шукаємо "менші"варіанти.

У нас зараз живе. Є плюси і мінуси) З мінусів - все погризене, але моя не любить прибирати, а все, що в зоні доступу кроля відразу згризається: зарядки для телефону, силіконові чохли, сумки, рюкзаки зі шкірзаму, шпалери, всі картонні і дерев'яні вироби, стільці. Тобто підлога має бути ідеально чистою, жодних кабелів на підлозі, стіни, особливо там де кути загородженні знизу. Ну або сидіти і постійно не зводити погляду і відганяти під час вигулу тваринки, але нам не вдається).
З плюсів, що можна закрити в клітці і видихнути, спокійно залишити на пару днів самого, він не кричить, хоча тупає голосно і гризе клітку або туалет, коли зуби чешуться. До рук ми не дуже привчили, іноді можна взяти на пару хвилин, іноді можна почухати, але частіше лякається і тікає в нірку

Відредаговано Ipiha, 31 жовтень 2022 - 12:58.

#3038 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 30 жовтень 2022 - 20:29

У нас кролик прожив 7 років, відразу перегриз всі кабелі і меблі, потім вигулювали рідко. З плюсів - сидить мовчки навіть якщо голодний, на вихідні залишали без проблем.
На старість почались проблеми із зубами - вони у них ростуть все життя, а сточувати їх у поважному віці вже не хотів...

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама