Що сьогодні готували?
Розпочатий з grace, 30 лис 2009 16:00
3335 відповідей у цій темі
Опубліковано 30 листопад 2009 - 16:00
У меня каждый день голова пухнет: "Чтобы такого приготовить на обед, на ужин и т.д." Давайте друг-другу подкидывать идейки!
Рецепты выкладываем в соответствующих темах, а в этой теме просто пишем, что готовили и даем ссылку на рецепт.
Відредаговано Майя, 21 січень 2011 - 14:41.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 13 липень 2019 - 07:42
Как такового у меня рецепта нет. Сначала ножку вымачиваю в соленой воде несколько часов, зачищаю. Готовлю маринад горчица (2ч.л) + мед (1ст.л.) + соевый соус (3-4 ст.л.) Пряные травы добавляю на свой вкус - чабер, орегано, базилик, розмарин. Можно нашпиговать саму ножку зубочками чеснока, но я добавляю сушеный в маринад (мама насушила его кучу). Все это в рукав и в холодильник на 6 час. Вообще у меня сутки-двое маринуется так. Готовлю в духовке при 180 градусах на кольцевом тене 2- 2,5 часа (вес 1500-1800 грамм). Минут за 15 до конца готовки можно рукав раскрыть, я так не делаю. Шкурка сильно запекается тогда.
Готую практично так-же, теж не розкриваю рукав - бо тоді тверда шкірка)
Sailor Moon
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 13 липень 2019 - 16:15
Как такового у меня рецепта нет. Сначала ножку вымачиваю в соленой воде несколько часов, зачищаю. Готовлю маринад горчица (2ч.л) + мед (1ст.л.) + соевый соус (3-4 ст.л.) Пряные травы добавляю на свой вкус - чабер, орегано, базилик, розмарин. Можно нашпиговать саму ножку зубочками чеснока, но я добавляю сушеный в маринад (мама насушила его кучу). Все это в рукав и в холодильник на 6 час. Вообще у меня сутки-двое маринуется так. Готовлю в духовке при 180 градусах на кольцевом тене 2- 2,5 часа (вес 1500-1800 грамм). Минут за 15 до конца готовки можно рукав раскрыть, я так не делаю. Шкурка сильно запекается тогда.
Купила рульку, хотіла пошукати рецепт. А шукати не треба. Дякую.
Опубліковано 13 липень 2019 - 19:42
Улюблена парміджана
https://mama.pl.ua/i...c=994&p=1476456
Відредаговано smakovska, 13 липень 2019 - 19:44.
Опубліковано 14 липень 2019 - 14:43
Пиріжки з вишнею
Sailor Moon
-
-
Опубліковано 14 липень 2019 - 16:59
Дякую за рецепт. Приготувала сьогодні
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 14 липень 2019 - 17:52
Дякую @Katrusja за пораду тіста філо. Сьогодні у мене дебют
Вишневий штрудель
Рецепт https://mama.pl.ua/i...=2024&p=1656031
Відредаговано Фрекен Бок, 15 липень 2019 - 11:31.
Фрекен Бок
-
-
Опубліковано 14 липень 2019 - 18:00
Дякую за рецепт. Приготувала сьогодні
І які у вас враження?? Гарніром у нас іде картопля по селянські. Невеликі картоплини добре мию(якщо шкірка дуже погана, тоді чищу її), ріжу на скибочки , підсушую на паперових рушниках, також посипаю травами(дуже подобається базілік сушений) і в духовку до рульки десь за півгодини до закінчення . Картопля виходить підсушена, без масла або жиру, саме те для рульки!
Sailor Moon
-
-
Опубліковано 14 липень 2019 - 18:32
Картоплю я і приготувала. Тільки не з рулькою а в окремій пательні. І соус:однакова кількість майонезу і сметани, зубчик часнику, укроп і лимонний сік.
Фрекен Бок
-
-
Опубліковано 14 липень 2019 - 22:16
Картоплю я і приготувала. Тільки не з рулькою а в окремій пательні. І соус:однакова кількість майонезу і сметани, зубчик часнику, укроп і лимонний сік.
Я теж окремо картоплю готую, рулька на одному листі, картопля на іншому. Мабуть, не зовсім правильно описала процес
Фрекен Бок
-
-
Опубліковано 15 липень 2019 - 11:40
Теж таке обожнюю!
А ще,як різновид, роблю "віяла" https://www.iamcook.ru/showrecipe/3357 До речі, там можно експериментувати: перекладать шинкою чи курячим філе, якщо треба зробити "понажористей". Тільки в рецепті час приготування завеликий-10-15 хв. досить.
Відредаговано Фрекен Бок, 15 липень 2019 - 11:42.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 15 липень 2019 - 12:10
Не знаю наскільки цей рецепт підпадає під категорію ПП, але нічого іншого не придумала для родичів на гостинець, для яких ПП актуальне. Цього разу, на відміну від минулого, ліпилося прекрасно. https://mama.pl.ua/i...c=328&p=1606698
Опубліковано 04 серпень 2019 - 21:27
Для любителів баклажанчиків) http://fanilla.net/b...j-i-pomidorami/
Я ще посипала пармезаном
Опубліковано 05 серпень 2019 - 16:09
У меня гастрономический шок. Такое все вкусное выкладываете!!!
Как по вкусу кабачки в кише? а то у меня дочь не очень их любит...
Sailor Moon
-
-
Опубліковано 05 серпень 2019 - 18:36
У меня гастрономический шок. Такое все вкусное выкладываете!!!
Как по вкусу кабачки в кише? а то у меня дочь не очень их любит...
Дети кабачки не кушают, так что пробовать не стали. А мужу понравился.
Опубліковано 11 серпень 2019 - 11:38
Мрія
-
-
Опубліковано 11 серпень 2019 - 14:31
Тосканський сливовий пиріг https://forum.say7.i...topic36235.html
О, мій фаворит серед сливових! Пекла раніше по кілька разів за сезон, морозила спеціально сливи на зиму, а зараз трохи приївся.
Опубліковано 12 серпень 2019 - 09:09
О, мій фаворит серед сливових! Пекла раніше по кілька разів за сезон, морозила спеціально сливи на зиму, а зараз трохи приївся.
У мене це один з тих пирогів, які треба спекти хоч раз за сезон)))
Опубліковано 12 серпень 2019 - 12:47
И я сделала сливовый пирог, только одно огорчение - сын не ест такое (((
Блин ну так обидно, столько вкусных пирогов и тартов и тортов делаю, большую половину не ест, хоть плачь
Там сливы, там апельсин, малину я не буду, изюм я не ем, орехи не ложи, там пахнет лимоном)))
Відредаговано Tala, 12 серпень 2019 - 12:53.
Мрія
-
-
Опубліковано 12 серпень 2019 - 13:09
И я сделала сливовый пирог, только одно огорчение - сын не ест такое (((
Блин ну так обидно, столько вкусных пирогов и тартов и тортов делаю, большую половину не ест, хоть плачь
Там сливы, там апельсин, малину я не буду, изюм я не ем, орехи не ложи, там пахнет лимоном)))
Розумію як ніхто))
Один не любить горіхи, другий кексове тісто, той смородину, а той малину в випічці, ізюм ніхто не любить (ну це від мене), обоє можуть не їсти якщо помітять щось "підозріле" і незнайоме. І це тільки у випічці, про несолодке взагалі мовчу. Влітку, в сезон діти не їдять категорично ні помідори, ні огірки, ніяку зелень і інші овочі, ні в сирому, ні в готовому, ні в замасковану вигляді...
Beznika
-
Місто:Полтава/Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 12 серпень 2019 - 13:16
Розумію як ніхто))
Один не любить горіхи, другий кексове тісто, той смородину, а той малину в випічці, ізюм ніхто не любить (ну це від мене), обоє можуть не їсти якщо помітять щось "підозріле" і незнайоме. І це тільки у випічці, про несолодке взагалі мовчу. Влітку, в сезон діти не їдять категорично ні помідори, ні огірки, ніяку зелень і інші овочі, ні в сирому, ні в готовому, ні в замасковану вигляді...
А я думала, только у нас так... Наготовлю всего вкусного-полезного - едим с мужем, а сын макароны с котлетой. Или компот с хлебом... Об овощах (в любом виде), салатах и речи быть не может.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|