Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, вартість занять. З якою віковою групою працюють викладачі?Теж син задоволений навчанням у Джей Пі, тільки для занять саме у нього потрібен гарний рівень - декілька знайомих після моїх рекомендацій звертались, але займаються в інших викладачів...
Мовні школи Полтави
Розпочатий з yusua, 28 гру 2012 09:47
321 відповідей у цій темі
#281Опубліковано 07 травень 2021 - 06:30 #282Опубліковано 07 травень 2021 - 08:10
Син почав займатись у JP з 12 років (до цього займався в Дешко, але на певному рівні закінчився прогрес, хоча для молодшої школи ми були цілком задоволені...). За віковий ценз не знаю, скоріше відштовхуються від рівня - для вступу проходять тест, за результатом якого пропонують групу-викладача. Групові заняття по годині два рази на тиждень 700 грн. за місяць. Саме у нашого викладача складність у тому, що він і пояснює матеріал англійською - не всім це підходить. Син поступив дуже швидко, навіть не дописав тест: викладач спостерігав декілька хвилин як він опрацьовує питання, а уточнивши у секретаря, що це триває всього 15 хвилин запросив на живу співбесіду і впродовж хвилин ще 10 запропонував у нього навчатись (тільки попередив, що син буде у групі з старшими дітьми - дійсно, перший рік навчання всі діти були старші за сина на 1-2 роки). Зараз у нас група з однолітків, але син каже, що вони реально сильні (підібралась група з учнів 1 і 3 ліцею) Відредаговано Kalinna, 07 травень 2021 - 09:09.
#283Опубліковано 07 травень 2021 - 10:23 Групи комплектують по різному - син навчався одразу в дорослій групі - всі були старші 30 років, крім нього. Через три місяці Жан провів контрольне тестування і перерозподілив групи - декого перевів на більш високий рівень, декого на трохи нижчий.В подальшому вже група сформувалася в основному зі студентів медакадемії та трьох старшокласників - дівчинка з 1- го ліцею, хлопчик з 33-ої школи та мій. Надалі такі контрольні тестування проводились в кінці кожного року, але особливих змін в складі групи більше майже не було - вони разом переходили на більш високий рівень. Коли син перейшов у групу рівня Advanced(С1), оплата за навчання знизилась на 50 грн ( з 700 до 650). Відредаговано Ксаночка, 07 травень 2021 - 10:24.
#284Опубліковано 07 травень 2021 - 20:54 Дякую за детальну відповідь! :-) Дякую за розгорнуту відповідь! :-) #285Опубліковано 12 травень 2021 - 08:57
Я много школ видела и посещала многие, лучше ELC пока ничего не нашла. Недавно они ещё детские курсы открыли, так что ходим вместе с ребенком. Очень довольны, интересный подход к обучению
#286Опубліковано 29 травень 2021 - 12:52 А кто-нибудь пользуется детскими приложениями для изучения английского? Поделитесь впечатлениями, стоит ли? #288Опубліковано 22 липень 2021 - 09:02 ми 2 роки ходили, рівень знань мені важко оцінити,бо я її не перевіряла, і не знаю яким він має бути для її рівня, але шкільну англійську цього року здала на 9. Не бачу сенсу в таких заняттях,якщо навіть шкільний рівень не потягла (хоча не виключаю того, що просто лінувалася домашку робити і за це знизили оцінку)
#289Опубліковано 22 липень 2021 - 17:01 Я не зрозумів, вас дев'ятка не влаштовує? #290Опубліковано 23 липень 2021 - 23:26 хотілося мати 10 за такі гроші, який тоді сенс з додаткових занять? #291Опубліковано 24 липень 2021 - 16:18
Ходим в эту же школу. У нас 11 в году. Я школьный английский вообще не проверяю. Все сама. #292Опубліковано 25 липень 2021 - 14:58 там не один вчитель, може в цьому суть, але по онлайн заняттях стало відразу видно, що половину заняття діти займалися чим попало і ніхто їх не перевіряв, і домашку теж
#293Опубліковано 25 липень 2021 - 15:09
У нас Ирина Сергеевна. Все было ок. И проверялось все своевременно.
#294Опубліковано 26 липень 2021 - 21:00
Я не знаю, як навчають в ABC school, але думаю, що все одно краще чим у школі. А до шкільних оцінок раджу відноситися із здоровою іронією. Як на мене - вивчення англійської в школі - це каргокульт, імітація процесу. Єдина більш менш об'єктивна шкільна оцінка з англійської це ЗНО, яке до речі ніхто не здає без підготовки у репетиторів або у мовних школах.
#296Опубліковано 27 липень 2021 - 10:10
Понятно, что вам надо рекламировать услуги. Но зачем эти обобщения, все зависит от школы и учителя. Моя дочка не занимается английским дополнительно и имеет очень хороший уровень для своего возраста. #297Опубліковано 27 липень 2021 - 10:46
Просто в вашей школе детки в общем подтягивают друг друга. В других школах ситуация отличается в разы. У нас было на 1 учебный час в неделю больше английского и наша репетитор говорила, что уровень низкий. Он ходила к моему ребенку и к Вашему однокласснику. От преподавателей зависит. У нас во второй подгруппе начальной школы одна тааак шепелявила, что ее на соловьной мове понять было сложно. И кокни, как сказала репетитор, был. И в 3 классе одна мама орала, что подайте на родсобрание педагога, может мы хоть алфавит учить начнем. Однажды мой ребенок не знал, как делать домашку в солюшинсе и отнес репетитору для помощи. А та предыдущие все работы расчеркала сплошь красным. Все не верно и с оценкой 11. Нет. Я очень хочу отличные балы в табеле. Но для себя поняла, что только на школу ориентироваться не возможно. Я проверить никак не могу. Учила французский и тот забыла. И , пока не нашли, по моему мнению, хорошего преподавателя, и в английских развивайках нарывались на ... Домашнему репетитору случайно из платной английской школы попался листик с диктантом. Она сказала, чтобы я обратила внимание. Там оценка "ВЕРИ ГУТ !" А по факту из 10 слов 2 правильно, остальные с ошибками и в 2 две ошибки в одном слове. А я бы была уверенна, что мой ребенок таки вери гут по английски. В общем, и в частных, и в государственных все от преподавателя и коллектива зависит. Я думаю. Відредаговано Cu-jo, 27 липень 2021 - 10:51. #298Опубліковано 27 липень 2021 - 20:19
Вы наверное не поняли меня. Я - репетитор, и языковые школы это мои конкуренты. Какой смысл мне их рекламировать? А насчет очень хорошего уровня вашей дочки по английскому...Блажен кто верует) #299Опубліковано 27 липень 2021 - 21:09
При чем тут вера, я сама выпускница спец.школы, учитель английского в прошлом и в состоянии оценить уровень. #300Опубліковано 27 липень 2021 - 21:15
Так может Вы дома , сами того не замечая, ребенка развиваете в этом направлении. Я даже не сомневаюсь, что Ваша девочка очень с приличным знанием языка. 2 користувачів читають цю тему0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |