Хвастушки-вишивалочки
Розпочатий з Милка, 22 лют 2010 22:48
4817 відповідей у цій темі
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 09 жовтень 2014 - 09:38
Ксюш, дуже гідне оформлення! Хоч на твій оформлений натюрморт полюбуюся, бо я поки зберуся...))))
Киця
-
Місто:Полтава Подол
-
Ім'я:Оля
Опубліковано 09 жовтень 2014 - 12:05
Я забрала сьогодні натюрморт....фото тільки якесь не зовсім добре.... він такий казковий
прелесть
bonysj
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 09 жовтень 2014 - 15:54
Ксюша, очень красивая картина.
Опубліковано 09 жовтень 2014 - 18:26
Оксана, . я не знаю, как тебе хватило терпения его закончить.
Осьминожка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 09 жовтень 2014 - 19:08
Оксана, . я не знаю, как тебе хватило терпения его закончить
Ой))) якби не марафон))) точно не закінчила б.....а так перед дівчатами не хотілось осоромитись.... Он Оля його мабуть за півроку дошила, а я 2 вже "коцала"
Опубліковано 09 жовтень 2014 - 19:25
просто такое обилие белого и серого.... здуреть можно)))) но результат ВЕЛИКОЛЕПЕН!!!!!
sofiko
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 12 жовтень 2014 - 22:15
спрошу здесь, с вашего позволения)
у кого-то есть станок для вышивания? напольный или диванный, или универсал
припекло мне))
хотелось бы услышать реальные отзывы об удобстве
Polinka78
-
-
Опубліковано 12 жовтень 2014 - 22:40
спрошу здесь, с вашего позволения)
у кого-то есть станок для вышивания? напольный или диванный, или универсал
припекло мне))
хотелось бы услышать реальные отзывы об удобстве
У мене є, і у сестри є. Не знаю як вона, але я користувалася ним до тих пір, поки могла вмістити на коліна, потім живіт з Максом всередині вже заважав) так більше 3-х років стоїть в загашниках.
В принципі, непогана штука, але громіздка, звичайно. Мені подобалося тим, що ставиш на коліна і не треба тримати вишивку, як на п'яльцях чи снапі, і те що раму можна повернути під зручним кутом. У нас вони саморобні, то вишивку ми натягували за допомогою великих біндерів.
Недавно думала дістати його знову, а тоді вирішила, що ще почекаю, бо Макс і так вже приватизував всі п'яльця і магнітики з дошки переламав навпіл, станок би точно його зацікавив.
sofiko
-
-
Опубліковано 12 жовтень 2014 - 22:48
У мене є, і у сестри є. Не знаю як вона, але я користувалася ним до тих пір, поки могла вмістити на коліна, потім живіт з Максом всередині вже заважав) так більше 3-х років стоїть в загашниках. В принципі, непогана штука, але громіздка, звичайно. Мені подобалося тим, що ставиш на коліна і не треба тримати вишивку, як на п'яльцях чи снапі, і те що раму можна повернути під зручним кутом. У нас вони саморобні, то вишивку ми натягували за допомогою великих біндерів. Недавно думала дістати його знову, а тоді вирішила, що ще почекаю, бо Макс і так вже приватизував всі п'яльця і магнітики з дошки переламав навпіл, станок би точно його зацікавив .
у вас диванный?
у меня тут просто ДР вырисовывается, вот я и приглядываю подарок))
вот такой приглянулся http://www.kidstaff....ma-6145960.html
Опубліковано 12 жовтень 2014 - 22:58
Ось по типу такого:
З отаких трубочок він і у нас зроблений.
Polinka78
-
-
Опубліковано 12 жовтень 2014 - 23:01
у вас диванный?
у меня тут просто ДР вырисовывается, вот я и приглядываю подарок))
вот такой приглянулся http://www.kidstaff....ma-6145960.html
От у нас точно такого типу, тільки з полих трубок. У мене просто є "вишивальне" крісло, тому я станок на коліна завжди ставила, от пуз і почав заважати.
Свєта, хором)
Відредаговано Polinka78, 12 жовтень 2014 - 23:03.
Опубліковано 12 жовтень 2014 - 23:07
Лена, у меня есть станок, точно такой как на фото 1, удобный, но довольно громоздкий, но это, наверное, ко всем станкам относится
У мене є, і у сестри є. Не знаю як вона, але я користувалася ним до тих пір, поки могла вмістити на коліна, потім живіт з Максом всередині вже заважав) так більше 3-х років стоїть в загашниках.
В принципі, непогана штука, але громіздка, звичайно. Мені подобалося тим, що ставиш на коліна і не треба тримати вишивку, як на п'яльцях чи снапі, і те що раму можна повернути під зручним кутом. У нас вони саморобні, то вишивку ми натягували за допомогою великих біндерів.
Недавно думала дістати його знову, а тоді вирішила, що ще почекаю, бо Макс і так вже приватизував всі п'яльця і магнітики з дошки переламав навпіл, станок би точно його зацікавив.
+100, точно про меня))
выпросила у мужа тоже себе на ДР, вышивала до родов, мне очень нравилось, он идет 3в1, но пользовалась только напольным. потом ооочень долго стоял - ждал когда же я до него доберусь. А потом подрос сынуля, и усе, пришлось собрать. сейчас у нас в ходу самокат и другая габаритная техника, пока не рискую доставать)
Опубліковано 12 жовтень 2014 - 23:12
sofiko
-
-
Опубліковано 12 жовтень 2014 - 23:15
я не могу вот так ровненько на диване/кресле сидеть( мне скрючиться надо - одна нога под себя, другая стоит на диване)) тогда мне удобно, а станок так не станет))
какое заманчивое предложение а можно ваш тел. в личку))
Опубліковано 14 жовтень 2014 - 14:22
Света, Оля, а насколько хорошо можно на этом станке сделать натяжку канвы? И как натягивание происходит? По типу снапов? Или как-то иначе закрепляется канва?
Polinka78
-
-
Опубліковано 14 жовтень 2014 - 14:50
Света, Оля, а насколько хорошо можно на этом станке сделать натяжку канвы? И как натягивание происходит? По типу снапов? Или как-то иначе закрепляется канва?
Ір, у нас же був саморобний, то ми натягували і кріпили за допомогою великих біндерів. Канва натягнута дуже, до чого мені спочатку важко було звикнути, це до того, що голку треба ввести в лицьову дірочку, вивести на виворіт, і ввести в виворітню дірочку (оце закрутила), тобто вдвічі більше маханнь рукою) А коли я шила на п'яльцях або на пальцях, я зразу голку вводила в нижню і верхню дірочку з лицьової сторони.
А в несаморобних станках, на мою думку, канва повинна натягуватися по типу снапів, треба гарненько фото роздивитися.
Опубліковано 14 жовтень 2014 - 14:52
Ір, у нас же був саморобний, то ми натягували і кріпили за допомогою великих біндерів. Канва натягнута дуже, до чого мені спочатку важко було звикнути, це до того, що голку треба ввести в лицьову дірочку, вивести на виворіт, і ввести в виворітню дірочку (оце закрутила), тобто вдвічі більше маханнь рукою) А коли я шила на п'яльцях або на пальцях, я зразу голку вводила в нижню і верхню дірочку з лицьової сторони.
А в несаморобних станках, на мою думку, канва повинна натягуватися по типу снапів, треба гарненько фото роздивитися.
Оля, а ваша самоделка из пластиковых труб выпаяна?
Polinka78
-
-
Опубліковано 14 жовтень 2014 - 14:57
Оля, а ваша самоделка из пластиковых труб выпаяна?
Ага)
Опубліковано 14 жовтень 2014 - 15:01
так! Теперь точно знаю, чем занять мужа на досуге.
Если не сложно, можете фотки по-подробнее выложить, интересует крепление сбоку, чем к ножкам крепиться?
Polinka78
-
-
Опубліковано 14 жовтень 2014 - 15:41
Отак з вами і станок витягла) Тепер зрозуміла, що треба вибирати - або схема перед носом, але лінійку не закріпиш, або схема з лінійкою збоку на магнітній дошці.
Кріплення. Рама, на якій натягнута канва, - мобільна, можна повернути під будь-яким кутом.
Ось так закріплена канва
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|