Перехід до вмісту

Фотографія

Ми хворіємо - 3

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
8234 відповідей у цій темі

#2941 OksanaV

OksanaV

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 682 повідомлення
  • Ім'я:OksanaV

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2015 - 00:51

В понедельник буду просить направление на анализ. В чт спрашивала об анализе, но врач сказала :"Зачем он вам?...у нас и талончика нет..." ( Наш врач в отпуске и мы пошли к другому педиатру. Может потому такой ответ.)

#2942 katiappc

katiappc

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 186 повідомлення
  • Місто:Полтава, Подол
  • Ім'я:Katerinka

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2015 - 06:56

В понедельник буду просить направление на анализ.В чт спрашивала об анализе, но врач сказала :"Зачем он вам?...у нас и талончика нет..." ( Наш врач в отпуске и мы пошли к другому педиатру. Может потому такой ответ.)

Общий крови можно сдать и без направления, и без талончика. 30 грн. в детской больнице, из пальца. Из вены в любой частной лаборатории.

#2943 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2015 - 08:03

Нам чуточку краще, вночі відпаювали із шприца, як і радили. Т 37, з 8 ранку бігає, усадили за мультик. Продовжуєм все те ж.Скажіть чи можна дати ложку їжі ? Картопляне пюре?

#2944 Tala

Tala

Мама

• Довгожителі
  • 6 109 повідомлення
  • Ім'я:Наталия

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2015 - 08:17

Нам чуточку краще, вночі відпаювали із шприца, як і радили. Т 37, з 8 ранку бігає, усадили за мультик. Продовжуєм все те ж.Скажіть чи можна дати ложку їжі ? Картопляне пюре?

я бы пока не давала. Подержи пару дней на водичке-жидкости. Потом может рисовый отвар. Картошка тяжеловата

#2945 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2015 - 08:30

Дівчата а гулять іти в колясці в тіні? Просить уже(

#2946 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2015 - 08:37

Дівчата а гулять іти в колясці в тіні? Просить уже(

Если т-ра не поднимается и нет больше рвоты, я бы вышла совсем ненадолго, пока не жарко. Но поить продолжать по схеме. И кушать не давала бы. Своему после ночи рвоты давала только сухарик и бублик, и то, он съел совсем чуточку. Только к вечеру дала небольшую отварную картошинку.

#2947 Милочка

Милочка

Мурррличний настрій!Помріємо?

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення
  • Місто:м.Львів
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2            

Опубліковано 09 серпень 2015 - 08:42

Вік, а ти робила тест на ротовірус? Там просто дуже різна дієта в випадках ротовіруса і просто ацетона. Тому б тест бажано зробити, щоб знати що давати. Бо при одному категорично не можна при іншому і навпаки. А також це ще впливатиме на ваші прогулянки так як ротовірус дуже заразна штука і спілкування з дітьми не бажане, при ацетоні - можна.
Через добу після рвоти вже можна давати трішки лизявої рисової каші і сухарики не солодкі з білого хліба. Ну і рідини безмірно. А то може ще й тошнити з голоду і це буде гірше(((

Если т-ра не поднимается и нет больше рвоты, я бы вышла совсем ненадолго, пока не жарко. Но поить продолжать по схеме. И кушать не давала бы. Своему после ночи рвоты давала только сухарик и бублик, и то, он съел совсем чуточку. Только к вечеру дала небольшую отварную картошинку.

Вже ж пройшла майже доба. Після доби радять вводити їжу. Потрішечки, пару ложок по бажанню дитини.Хоче їсти - дала пару ложечок кашки. Через певний час запитала чи голодний. Якщо так, то ще пару ложечок.

П’є потроху, сам взяв поїльник. Боялись такого на морі, а підхопили тут бяку якусь(((

Ротавірус наче з червоним горлом, то в нас норм, СБ.

В нас при ротовірусі не було червоного горла, але ми круто його вхопили((((І миттєво...

#2948 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2015 - 09:02

Люд а при ротавірусі ацетон теж шкалить? І поносу немає?

Читаю вікі, там сказано діарея 10-15 раз. У нас , СБ , небуло жодного. А запах ацетону страшний(((

Відредаговано Викусик, 09 серпень 2015 - 09:05.

#2949 elen16

elen16

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 295 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 09 серпень 2015 - 09:15

А мне наоборот врач говорила,что при ацетоне голодать нельзя. Если удалось купировать рвоту,то через небольшой промежуток можно давать понемногу каши на воде(пюрешку жиденькую), черствый белый хлеб/батон,сухарик. Чтоб в организм обязательно поступали углеводы, ну и продолжать выпаивать!

#2950 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2015 - 09:18

А мне наоборот врач говорила,что при ацетоне голодать нельзя. Если удалось купировать рвоту,то через небольшой промежуток можно давать понемногу каши на воде(пюрешку жиденькую), черствый белый хлеб/батон,сухарик. Чтоб в организм обязательно поступали углеводы, ну и продолжать выпаивать!

Читаю, що в більш розвинених країнах теж відразу дають їжі капельку...

• elen16 це подобається

#2951 Милочка

Милочка

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 09 серпень 2015 - 09:36

Люд а при ротавірусі ацетон теж шкалить? І поносу немає?

Читаю вікі, там сказано діарея 10-15 раз. У нас , СБ , небуло жодного. А запах ацетону страшний(((

Ага, в нас ++++ був, адіарея в випадках перехворівших в той час була майже в усих. Але і при просто ацетоні вона в нас також була. Відрізнялося тільки тим, що при ротовірусі Т гнало.

Я б зробила тест.Береженого Бог береже

#2952 elen16

elen16

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 295 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 09 серпень 2015 - 09:40

У меня Катя раньше часто ацетоном страдала,сейчас попустило,ттттт.То обязательно ее немного начинала подкармливать хоть по чайной ложке (при условии,конечно,если уже нет рвоты),да и сама она уже просила кушать,говорила,что голодная. Назад ничего не возвращалось. Главное потом держать на диете,чтоб не вернулось все сначала.

#2953 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2015 - 09:42

Ага, в нас ++++ був, адіарея в випадках перехворівших в той час була майже в усих. Але і при просто ацетоні вона в нас також була. Відрізнялося тільки тим, що при ротовірусі Т гнало.

Я б зробила тест.Береженого Бог береже

Люд у нас ні рвоти, ні поносу (взагалі не було), Т спала. Я вже заспокоююсь, не накручуй мене, бо здурію...ніч не спала :ogo:

#2954 Милочка

Милочка

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 09 серпень 2015 - 09:49

Люд у нас ні рвоти, ні поносу (взагалі не було), Т спала. Я вже заспокоююсь, не накручуй мене, бо здурію...ніч не спала :ogo:

так а що боятись. тест просто зробити щоб знати свої дії в харчувані(там при ацетоні не можна молочки, при ротовірусі можна, так же за яйця тощо) ну і про спілкування з дітьми. при ротовірусі просто трішки треба уникати цього певний період.От і все.

Відредаговано Милочка, 09 серпень 2015 - 09:49.

#2955 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2015 - 09:56

Тест по калу ж робиться? Як мені його робити, якщо ні вчора, ні сьогодні його немає?

#2956 Милочка

Милочка

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 09 серпень 2015 - 10:00

Тест по калу ж робиться? Як мені його робити, якщо ні вчора, ні сьогодні його немає?

я вже цього й не пам"ятаю((( нам  тоді й 2 років не було

#2957 Juliett

Juliett

♥ люблю Женюльку ♥

• Завсідники
  • 4 227 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2015 - 10:01

Тест це даврма викинуті 100 грн, або й більше, буде негативний, що тоді всю панель цито купляти? рота дуже схожий з ентеровірусом, в будь-якому разі не давати молока та молочних продуктів. Хоча є реальний приклад, коли в дворі у дітей був вірус, обаблювали і діарея була неймовірна у всіїє сім'ї, темп не вище 37,5, тобто це повністю клініка рота-, то мама дітей годувала їх магазинним йогуртом типу галичина, актівіа, і все закінчилось дуже швидко. А ми свою рота- 7 повних днів вичухували.

Віка, їз їжі, давай по 1 шт галетного печива, висуши в духовці сухарі з білого або висівкового хліба. Печене яблуко, можна трошки, буквально капельку полити медом. Каші не потрібно, хіба що рис, бо може стати шлунок. можна легесенький овочевий супчик, без зажарок і мяса, навіть на бульон не клади. Риби не можна. Таку дієту потримай хоча б 2 дні. Бетаргін дай сьогодні ще раз, мінералку подавай і глюкозу не часто. Дивись по картині ацетону. Компотик звари, його краще пити. Якщо поносу немає, то з сорбенами обережно що не викликати запор, або зроби ввечері невелику клізму, щоб гадость не затримувалась. 

Якщо треба, дзвони, я тобі може ще щось згадаю розповім.

#2958 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2015 - 17:25

Дівчата є ще питання: син просе мед. Читаю різну інфу. Краще не давати? Я б дада озвар з медом замість цукру. Хтось підкаже щось?

#2959 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 09 серпень 2015 - 18:02

Дівчата є ще питання: син просе мед. Читаю різну інфу. Краще не давати? Я б дада озвар з медом замість цукру. Хтось підкаже щось?

При ацетоне сладкое обязательно.Я своих так и спасала.И Ампулами коричневыми Бетаргин или Цитраргенин раньше назывался

#2960 Juliett

Juliett

♥ люблю Женюльку ♥

• Завсідники
  • 4 227 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2015 - 18:18

я давала мед, не ложками, а потроху.

2 користувачів читають цю тему