Наши домашние животные
Розпочатий з Леночка, 12 вер 2010 12:13
3037 відповідей у цій темі
#2941Опубліковано 23 листопад 2020 - 07:23
Мы оставляем еду на ночь- хочет есть, не хотетине ест..все сразу никогда не съедает, оставляет на потом..даже корм..по первой корм съедала до блеска миски..а потом поняла, что мы на выхн можем уехать на дачу на 1.5 суток...и стала оставлять еду на потом..
#2942Опубліковано 23 листопад 2020 - 07:59 от породы ж зависит тоже,у меня мелкая кошка обычная 4 года 3,7 кг,а кот был до этого ,давно живёт у дедушки ,ему 14 лет и вес 7 кг просто там порода крупная ,у него морда больше чем у меня лицо))) #2944Опубліковано 23 листопад 2020 - 09:42 Мой кот кастрированный, возраст 5 лет, вес 4,800. Но он наполовину #2945Опубліковано 23 листопад 2020 - 13:46 Чоловік робив будку самостійно. Розміри розраховував по оцим рекомендаціям ( нашій Асті її будка подобається))): "Длина будки — это расстояние от кончика носа до середины хвоста собаки или два роста собаки в холке плюс 30 сантиметров; этого достаточно, чтобы вытянуться во весь рост; Ширина будки — это 70% длинны; хватает для выполнения разворота; Высота потолка — это высота собаки в холке плюс 10 см, собака не будет долго стоять или сидеть в будке. Лаз: Высота проёма — это высота собаки в холке минус 10 см. Ширина проёма — это ширина грудной клетки собаки плюс 5 см. Лаз на зиму следует закрывать плотной шторой. Закреплять штору надо с внутренней стороны" https://dogbudka.com...ki-dlya-sobaki/ Відредаговано Ксаночка, 23 листопад 2020 - 13:47.
#2946Опубліковано 01 грудень 2020 - 15:15
Чи можна на дому зробити прививку від сказу? Ціна?
Мені радять місцеві купити 5тивалентну і вколоти самій, але мені трішки боязно. #2947Опубліковано 01 грудень 2020 - 15:47
Я не знаю точно, ми своїх возили до ветринара, але думаю, що треба ще й печатку від лікаря про щеплення у ветпаспорті..
#2948Опубліковано 01 грудень 2020 - 16:32 Я своему уличному делаю сама, в ветклинике покупаю, беру всегда с собой песин паспорт, доктор делает отметку. #2949Опубліковано 05 грудень 2020 - 15:09 Поділіться досвідом про вакцинацію кішок і орієнтовні ціни Вчора запитала: ціна 250-600 грн. (в залежності від виробника), а з огляду на те, що їх робити у 2, 3, 6, 12 місяців, а потім повторювати кожен рік якось зовсім не дешево. ІМХО #2950Опубліковано 05 грудень 2020 - 15:18 Поделитесь, где покупаете вакцину? Во время массовой вакцинации животных в 10- км.зоне моя псинка при виде дяденек в полном обмундировании забилась в будку и напрочь отказалась вылезать((( Выманить не удалось ничем,даже от мяса оказалась.... вытащить за цепь 65 килограммовую тушку я не смогла, а при попытке ветеринара мне помочь лаяла и рычала так, что решили не рисковать- зубки имеем серьезные, меня то не укусит, а вот ветеринара вполне могла б грызнуть. Жду мужа, чтобы вакцинировать самостоятельно. Сидит в вольере, на самовыгул не отпускаем. #2951Опубліковано 05 грудень 2020 - 15:22 Мені радили десь на Автобазівській, в районі Макдональдса. Ще не уточнювала, де саме. Теж в пошуку.
#2953Опубліковано 05 грудень 2020 - 16:38
Інна, я фігова хазяйка кішки, тому що вакцинувати її почали тільки в 7 років, перед тим як вирішили брати собаку. Звернулися у Ветексперт на Огнівці (там є ветеринар Настя, вона стала нашим "сімейним" ветлікарем ). Так от, вони порадили зробити нам одну комплексну прививку і через місяць від сказу. Не пам’ятаю точно скільки це коштувало, але точно не дуже велика сума. Додам ще, що кішка у нас абсолютно домашня, раніше хоч у двір виходила, але вже років 4 взагалі не випускаємо на вулицю, а вона не дуже й рветься
#2955Опубліковано 07 грудень 2020 - 10:22
Інна я не робила. Кіт в мене живе тільки в квартирі, тому вирішила не робити. #2956Опубліковано 07 грудень 2020 - 10:34
Прочитала, що коти які не бувають на вулиці ще вразливіші - у них ослаблений імунітет, на відміну від вуличних, які адаптовані постійним контактом з вірусами і хворобами. #2957Опубліковано 07 грудень 2020 - 11:04 Інна він у мене дуже боїться вийти з квартиру, Якщо його спробувати винести, він починає вириватися і шкрябатися. Дуже великий стрес для нього. #2958Опубліковано 07 грудень 2020 - 13:41
Вірус чи інфекція може бути від людей, взуття, одягу і т.д. У мене взагалі киця безпородна, але шкода - до неї ж прив'язуєшся і потім складно втрачати. Перший заведений із чоловіком котик прожив більше 15 років, а потім прийшлось усипити - ракова пухлина в голові не піддавалась лікуванню чи операції. #2960Опубліковано 07 грудень 2020 - 22:55
Как бы еще и научить тех пёселей не отгрызать эти шторки.... . Лето, осень они спокойно висели на будках, только начались холода - сначала на одной, а потом и на второй будке шторки были нещадно оторваны и безжалостно погрызены.... "Проучить" собак наказанием в виде ночевки 3-4 дня БЕЗ шторок в будках не вышло, новые шторки снова были отгрызены на второй день..... Снова долгие "беседы" с собаками.... висят уже три дня целыми - достижение-с.... 2 користувачів читають цю тему0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |