Хвастушки-вишивалочки
Розпочатий з Милка, 22 лют 2010 22:48
4817 відповідей у цій темі
Опубліковано 05 жовтень 2014 - 20:48
и мне так и не ответила Света вроде, его в 2 нитки шьют? или там где-то написано? а то я не читала и не открывала еще
Лєр, а я не бачила, де ти питала. Там все розписано в схемі: є половинки хрестиків в 1 і 2 нитки, є хрестики в 1 і 2 нитки, є бекстіч.
bonysj
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 06 жовтень 2014 - 09:31
Я наконец-то оформила свои часики
Опубліковано 06 жовтень 2014 - 10:01
Класс! Оксан, это набор? Они же работающие? Как механизм вставлять? В общем, рассказывай все!)
bonysj
-
-
Опубліковано 06 жовтень 2014 - 10:06
Класс! Оксан, это набор? Они же работающие? Как механизм вставлять? В общем, рассказывай все!)
Спасибо! Леночка, это не набор. Нашла схему часов в инете и ключ к ней. Вышила часы, купила у Леночки в СП (нужности для дома) часы по размеру вышивки и оформила. Часы работают)))
Опубліковано 06 жовтень 2014 - 10:12
все гениальное - просто))))
Kaori
-
Місто:Гадяч
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 06 жовтень 2014 - 22:33
Вже майже рік виношувала ідею з вишиваною краваткою для синочка.Довго вагалася та не знала з чого почати, а врешті решт все виявилося не так складно,як здавалося на перший погляд.Ось результат моїх старань
Опубліковано 06 жовтень 2014 - 22:42
Вже майже рік виношувала ідею з вишиваною краваткою для синочка.Довго вагалася та не знала з чого почати, а врешті решт все виявилося не так складно,як здавалося на перший погляд.Ось результат моїх старань
Света, круть)) мне очень нравятся, но мы пока еще маленькие, так что только присматриваюсь)
Kaori
-
-
Опубліковано 06 жовтень 2014 - 22:48
Света, круть)) мне очень нравятся, но мы пока еще маленькие, так что только присматриваюсь)
Дякую,Ірусику.В мене старшенький вже такий парубок,що краватка дуже доречна.Тим більше в школі запровадили традицію раз в тиждень одягати вишиванку, а так як вона в нас одна, то будемо періодично замінювати її краваткою, як на мене - доволі цікава ідея.
Опубліковано 06 жовтень 2014 - 22:51
Галстук просто отпад, и идея очень классная!!! К любой одежке подойдет, практично и невероятно красиво!
Свет, а в какой школе такие порядки завели? Просто любопытно, это первая как всегда любитель повыделываться?)))
Kaori
-
-
Опубліковано 06 жовтень 2014 - 23:02
Галстук просто отпад, и идея очень классная!!! К любой одежке подойдет, практично и невероятно красиво!
Свет, а в какой школе такие порядки завели? Просто любопытно, это первая как всегда любитель повыделываться?)))В інтернаті
В інтернаті запровадили " понеділок з вишиванкою " та "жовто-блакитну середу". В мене син з задоволенням підтримує нововведення, дуже вже йому подобається національний колорит. Щопонеділка одягає вишиванку,а щосереди кріпить на піджачок жовто-блакитну стрічку.
Опубліковано 07 жовтень 2014 - 06:42
Свєта, талановита людина, талановита в усьому! завжди з захопленням дивлюсь на твої чудові роботи!
Kaori
-
-
Опубліковано 07 жовтень 2014 - 19:37
Дякую. Дуже приємно,що мої захоплення викликають позитивні емоції в оточуючих.
Опубліковано 07 жовтень 2014 - 21:38
ну что девочки, как старт?)
Опубліковано 07 жовтень 2014 - 21:44
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 07 жовтень 2014 - 21:47
Я стартувала сьогодні) Ну що я скажу - після білої канви просто жесть))) Але нас таким не злякаєш!)
Опубліковано 07 жовтень 2014 - 21:50
Девушки, давайте с периодичными фотоотчетами? А то мне скооолько связать надо, что без хороших пинков, я не скоро иголку в руки возьму((
Polinka78
-
-
Опубліковано 07 жовтень 2014 - 21:52
Девушки, давайте с периодичными фотоотчетами? А то мне скооолько связать надо, что без хороших пинков, я не скоро иголку в руки возьму((
Я -за! Мене фотозвіти теж стимулюють (перед людьми ж незручно ).
Опубліковано 07 жовтень 2014 - 21:59
Можливо, краще тоді десь окрему темку? Чи будемо тут "смітити"?))
Я відкрила набір, подивилась схему і ледь не впала. Подзвонила Свєті, стало трохи спокійніше, але все ж я в шоці!)) Перші хрестики були наче взагалі перші в житті. Але вже через 5 хвилин стає легше. Мені навіть сподобалась ця канва (не кольором, а жорсткістю).
Polinka78
-
-
Опубліковано 07 жовтень 2014 - 22:18
Можливо, краще тоді десь окрему темку? Чи будемо тут "смітити"?))
Я відкрила набір, подивилась схему і ледь не впала. Подзвонила Свєті, стало трохи спокійніше, але все ж я в шоці!)) Перші хрестики були наче взагалі перші в житті. Але вже через 5 хвилин стає легше. Мені навіть сподобалась ця канва (не кольором, а жорсткістю).
Так, це гарна ідея. А то ми і так уже тут всім набридли зі своїми будиночками.
Лєр, а ти на що кріпиш? У мене на снапах танго, не хочеться знімати, а за п'яльця навіть не знаю, боюся що тканина жорсткувата і слід залишиться. На пальцях вже відвикла вишивати.
Так, мені терміново потрібен ще один снап і ще одна магнітна дошка).
Ксюни4ка
-
-
Опубліковано 07 жовтень 2014 - 22:18
Я тоже начала вышивать)) Схема, как на меня очень мелкая, хочется немного увеличить, чтобы глаза не напрягать в поисках нужного символа. Канва очень жесткая, темная, с трудом нахожу дырочки, куда вставлять иголку. Нужно будет попробовать вышивать днем, может полегче будет.
Девочки, а как вы нитки нужного номера вытягиваете? Я дергала-дергала, а потом отрезала у самого основания то количество, что мне было нужно . В наших наборах органайзеры для ниток совсем другие.
Начало получилось немного сложное, но думаю нужно просто привыкнуть к темной канве, а дальше будет легче.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|