Наші домашні рослини
Розпочатий з ллла, 21 чер 2010 15:49
3520 відповідей у цій темі
*Ольчик*
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Оля
Опубліковано 06 жовтень 2017 - 12:48
Внесла своих красоток с балкона на подоконники и, как обычно, летом не рассчитала с количеством подопечных ))) Есть пара взрослых орхочек, которым не хватает места "под солнцем". Фото и подробности в лс
Еще похвастаюсь, прикупила себе Зигопеталум. Хорошо, что он до 5 градусов тепла выдерживает, будет на лоджии зимовать )))) Нужно переходить на холодоустойчивые орхочки
Вот таким будет
Опубліковано 16 жовтень 2017 - 12:38
Наступна серія з "Пригоди однієї фуксії"
Білокрилки позбулась викинувши зрізані пагони. Наразі активно пішли рости гілочки. Вирішила зформувати її в штамбове дерево
Опубліковано 18 жовтень 2017 - 19:23
А в мене поповнення. Зібрала 4 види хлорофітума. Вони ще малявки, але я про них мріяла. Очікується ціла стінка для розподілу кімнати і я хочу їх там поселити. А кучерявий Саша забрала собі на прикроватний столик.
А ще в мене є тепер малинова королівська герань і трояндовидна рожева. Похвастаюсь як зацвітуть, щоб було видно сорт.
Відредаговано Милочка, 18 жовтень 2017 - 19:23.
Опубліковано 18 жовтень 2017 - 19:56
Дівчата, а в когось є хлорофітум з жовтою полоскою? Куплю дитинку
Відредаговано Милочка, 18 жовтень 2017 - 19:57.
marina_s
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 19 жовтень 2017 - 09:15
Дівчата, а в когось є хлорофітум з жовтою полоскою? Куплю дитинку
у меня есть)
Опубліковано 19 жовтень 2017 - 11:52
А за скільки дитинку продасте?Можна фото дорослої квітки?
Опубліковано 19 жовтень 2017 - 13:40
А ще в мене є тепер малинова королівська герань і трояндовидна рожева. Похвастаюсь як зацвітуть, щоб було видно сорт.
А где покупали герань,не подскажите?
Опубліковано 19 жовтень 2017 - 18:08
А где покупали герань,не подскажите?
Мені дали живець
Опубліковано 22 жовтень 2017 - 12:02
А у меня кактус зацвел). Вообще-то раньше цвел летом,но я его поздновато пересадила и с цветением задержался.
Опубліковано 23 жовтень 2017 - 09:40
Ну що за біда... Здається завелись трипси. Знайшла на циперусі мініатюрного чорного жучка і придивилась, що є сліди на листі(((Чим боритесь?
А в мене на тому вікні ще й фіалочки на вкоріненні(((
Опубліковано 07 листопад 2017 - 00:16
Подскажите пожалуйста,можно ли использовать для реанимации орхидеи мох,собранный в лесу?
Или нужно только покупать в спецмагазине?
vivita
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Вікторія
Опубліковано 07 листопад 2017 - 08:17
Подскажите пожалуйста,можно ли использовать для реанимации орхидеи мох,собранный в лесу?
Или нужно только покупать в спецмагазине?
Лучше мох из магазина. Лесной мох нужно как-то обработать, в нем может быть всякая микроскопическая живность, личинки, которые могут повредить корни растению.
Опубліковано 10 листопад 2017 - 21:21
Уже почти отцвела моя фуксия. И почему я раньше была равнодушной к этим цветам?
LusiY, спасибо за этот красивый цветок!
Відредаговано Женя, 10 листопад 2017 - 21:22.
lisichka30
-
Місто:Харьков - Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 13 листопад 2017 - 11:15
Опубліковано 13 листопад 2017 - 11:30
Уже почти отцвела моя фуксия. И почему я раньше была равнодушной к этим цветам?
LusiY, спасибо за этот красивый цветок!
Жень, я тебе розумію.Я фанатію ними. Скільки різних хочеться. Страх... Наразі 2 на вкоріненні. І вже планую де взяти ще.Хочу махрові.
ПС: часом ні в кого не має живця після осінньої обрізки? Куплю)))
Опубліковано 14 листопад 2017 - 09:45
Моя остання красуня
Пуасентія
Мій колеус опушився. Він такий гарненький. Тільки ніяк не зорієнтуюсь з місцем, щоб він темніший був
Опубліковано 14 листопад 2017 - 09:52
Традесканція зебрина розрослась так швидко.Недавно була невелика гілочка...
Звичайна традескнція.Збирається цвісти.
Бегонька "Чорний вельвет" прокинулась і збоку діток напускала.Поки їй світла малувато і вон в мене зеленкувата.
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 28 листопад 2017 - 12:48
Девочки, у кого есть абутилон на продажу? У мамы было шикарное деревце (почти 1,2 м) и такое красивенное, хотела у нее разжиться, а оказалось она его отдала кому то совершенно постороннему((((. Теперь даже росточка не взять.
Моя остання красуня
Пуасентія
Мій колеус опушився. Він такий гарненький. Тільки ніяк не зорієнтуюсь з місцем, щоб він темніший був
Я тоже недавно колеус у себя посадила. Думаю, что ему нужно много света, но не палючого солнца. Определила его на западное окно. Посмотрю как будет жить.
Відредаговано Фрекен Бок, 28 листопад 2017 - 12:49.
Опубліковано 28 листопад 2017 - 13:04
Девочки, у кого есть абутилон на продажу? У мамы было шикарное деревце (почти 1,2 м) и такое красивенное, хотела у нее разжиться, а оказалось она его отдала кому то совершенно постороннему((((. Теперь даже росточка не взять.
Я тоже недавно колеус у себя посадила. Думаю, что ему нужно много света, но не палючого солнца. Определила его на западное окно. Посмотрю как будет жить.
мій наразі почав червоніти. Сонце зникло і він забарвився
*Ольчик*
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Оля
Опубліковано 01 грудень 2017 - 23:39
Девочки, где нынче можно купить домашние растения на подарок? Раньше Гринполл был с отличным выбором. Теперь, после того как склад превратили в фиговые магазинчики, выбор там не ахти(((. Кроме Эпицентра где ещё можно глянуть?
Відредаговано *Ольчик*, 01 грудень 2017 - 23:39.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|