Отчисляют, если ребенок больше 3-х месяцев не ходит в садик.
Та здрасті) З якої радості?
Балачки про дитсадки
Розпочатий з *Bivawka*, 23 лис 2011 14:47
7265 відповідей у цій темі
#2923Опубліковано 04 березень 2015 - 11:40 В нашу группу в садике сегодня привели только два ребенка Остальные - около 34 деток, заболели, у одних ветрянка, у других - грипп, несколько гриппующих деток лежат в больнице.... Грипп ныне особо зверский ходит) В группе карантин по ветрянке и по гриппу. Такое положение в нашей группе первый раз за три года. #2924Опубліковано 04 березень 2015 - 12:20
Ніколи такого не чула. У знайомої дочка ходила в садочок пару раз на рік, так як в основному жила у бабусі в селі.
Ми в мин.році їздили за кордон на 3 міс., і нічого - нормально повернулися в садок. Більш того, я брала довідку у методиста, що за нами зберігається місце в садку на час відсутності (довідку треба було здавати з іншими документами). То методистка у мене питала, навіщо вам довідка? Місце і так буде зберігатися. #2925Опубліковано 04 березень 2015 - 12:21
А в каком вы садике?
#2926Опубліковано 04 березень 2015 - 12:22 Ніколи такого не чула. У знайомої дочка ходила в садочок пару раз на рік, так як в основному жила у бабусі в селі. Ми в мин.році їздили за кордон на 3 міс., і нічого - нормально повернулися в садок. Більш того, я брала довідку у методиста, що за нами зберігається місце в садку на час відсутності (довідку треба було здавати з іншими документами). То методистка у мене питала, навіщо вам довідка? Місце і так буде зберігатися.ну может у вас сад не переполненый, у нас в правилах на стенде так написано, но првда не слышала что б кого отчислили #2928Опубліковано 04 березень 2015 - 12:38
Я описала реальні випадки, а не те, що на папері.)
ну может у вас сад не переполненый, у нас в правилах на стенде так написано, но првда не слышала что б кого отчислили Садок у нас такий, як і скрізь. Дітей в групі по списку близько 30. Відредаговано smakovska, 04 березень 2015 - 12:39. #2931Опубліковано 04 березень 2015 - 13:38 ну правомерно же могут отчистить. У нас по списках в группах больше 40 #2933Опубліковано 04 березень 2015 - 15:53
Не, меня официальные документы интересуют. За нехождение в сад я слышала, но официального подтверждения я так и не нашла
1. Надеются, что рано или поздно пойдёт 2. Оказывается очень дорого "вклиниться" в старшую группу перед школой, дешевле брать каждые полгода медотвод, а потом начать ходить за год до школы #2934Опубліковано 04 березень 2015 - 16:00
Толк в якому сенсі? Для батьків? Я думаю, що вони так підстраховують себе на випадок, якщо нікому буде з дитиною сидіти - місце в садочку є, тож візьмуть без питань. В мене подруга так старшого водила в садок пару разів на тиждень в старшу групу, щоб до школи підготувати. До цього він в садочку числився, але був вдома з мамою та меншим братом. Їм так зручніше було, бо садок в більш молодшому віці йому не пішов - постійні хвороби з ускладненнями, ще й немовля заражав. #2935Опубліковано 04 березень 2015 - 16:32
Да, имела ввиду какой толк для родителей. У нас в группе числится один ребенок, который точно ни разу не появлялся, думаю, что уже и не появится, скоро выпуск) #2936Опубліковано 04 березень 2015 - 18:21
В ясли для вида и я ребенка водила по другому в младшую не попасть,У нас с садиками туго #2938Опубліковано 04 березень 2015 - 20:45
У нас минулий тиждень ходило 9, а вчора на ранок прийшло 20 точно. Сьогодні Настя знову з температурою, 3 дні походила((
та ну, скільки їх таких на групу? Я вчора рахувала у нас ходять 30 із 34, при чому троє з них відраховані. Але я не скажу, що 30 - це мало дітей в групі #2939Опубліковано 04 березень 2015 - 21:05 Вот читаю и мне страшно(((( После 8 марта начну собирать справки и в садик...А там КУЧА вирусов #2940Опубліковано 04 березень 2015 - 23:54
в каждом учебном заведении по-разному. наведу пример, не в саду конечно, но принцип тот же, я сейчас веду продлёнку в школе, по сути у меня на первое сентября было 30 мест - заяв 50, отсеяли, спустя две недели из 30 поступивших - 14 вот такие "мёртвые души", которые себе место выбивали, а мало ли не кому забрать, а оставшиеся 20 - сами ездят/ходят через полрайона. ну я конечно внегласку, пока не влетела, взяла этих детей. но факт остаётся фактом. так и в садах, у кого один такой, а у кого-то и десять.... 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |