Хвастушки-вишивалочки
Розпочатий з Милка, 22 лют 2010 22:48
4817 відповідей у цій темі
Опубліковано 27 вересень 2014 - 21:06
Люди, ви мене вб"єте, але я будиночок вже почала. Не в "той" день, але з вірою в краще.))
тобі хоч трохи соромно?))
Опубліковано 27 вересень 2014 - 21:30
тобі хоч трохи соромно?))
ееее) да-да!
Опубліковано 27 вересень 2014 - 21:38
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 27 вересень 2014 - 21:48
Шию другий юноновський набір. Із плюсів - гарний підбір кольорів, чудові дизайни, досить велика схема, з мінусів - деякі нитки постійно рвуться, брак на канві (і вже по фото бачу, що його буде помітно) і органайзер, який постійно рветься! А робити спеціально новий, на 52 кольори ніякого бажання немає. Наче і незначні мінуси, але ж як вони дратують(
Опубліковано 28 вересень 2014 - 08:32
Шию другий юноновський набір. Із плюсів - гарний підбір кольорів, чудові дизайни, досить велика схема, з мінусів - деякі нитки постійно рвуться, брак на канві (і вже по фото бачу, що його буде помітно) і органайзер, який постійно рветься! А робити спеціально новий, на 52 кольори ніякого бажання немає. Наче і незначні мінуси, але ж як вони дратують(
Оль, танок? в мене лежить набір ще не початий. Я з нього сперла голку для фуксій)))
Polinka78
-
-
Опубліковано 28 вересень 2014 - 08:36
Оль, танок? в мене лежить набір ще не початий. Я з нього сперла голку для фуксій)))
Ага, він. Цікаво, як у тебе буде відшиватися. Але чорні нитки зразу спробуй, щоб якщо що, з самого початку замінити на інші.
Опубліковано 28 вересень 2014 - 08:49
спочатку фуксії) ш"ються чудово і легко) првда, очі зранку ледве продираю))))
Опубліковано 28 вересень 2014 - 08:55
Дівчатка, а в "Находці" продаються голки для вишивання? Бо щось вони у мене дуже стираються( За час літньої вишивки уже 3 голки стерлося..
Осьминожка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 28 вересень 2014 - 09:22
Лєна, голки точно є.Вчора бачили
Опубліковано 28 вересень 2014 - 09:24
Дівчатка, а в "Находці" продаються голки для вишивання? Бо щось вони у мене дуже стираються( За час літньої вишивки уже 3 голки стерлося..
ого, я однією голкою картин 6 вишила)) из загальної кількості в 12 шт(наче)
Опубліковано 28 вересень 2014 - 09:55
ого, я однією голкою картин 6 вишила)) из загальної кількості в 12 шт(наче)
Не знаю, у мене стирається оте покриття і місце де пальцями тримаю стає таким темним( При цьому шиє ж нормально, але мені самій некомфортно.. Може тому що я влітку вишивала, коли жарко було?.. Бо Вікторіанський шарм весь вишила однією голкою і нічого - норм.)
Опубліковано 28 вересень 2014 - 15:56
де ти їх купувала. В мене не стиралися, а через мене гнулися і ламалися.
Опубліковано 28 вересень 2014 - 17:56
де ти їх купувала. В мене не стиралися, а через мене гнулися і ламалися.
В наборах йшли)) а як ти ними шила, що вони в тебе гнулися й ламалися???
Опубліковано 28 вересень 2014 - 18:06
старалась дуже))) я перший раз вишиваю голкою з набору, а так тільки купувала. Бо в наборах не подобались (особливо нашого виробника)
Опубліковано 28 вересень 2014 - 18:36
Кстати, у меня иглы с набора тоже всегда гнуться, при том все равно чьи.
А вот купила в Бодаке, то все никак "убить" не могу: не гнется, не ломается, не темнеет.
Polinka78
-
-
Опубліковано 05 жовтень 2014 - 16:59
Дівчатка, ще раз нагадую. Для тих, хто бажає перевірити, чи діють прикмети)))), старт з вікторіанським будиночком - вечір 7 жовтня.
Так що очищаємо думки, малюємо в уяві будиночок вашої мрії - і за голочки!)
Опубліковано 05 жовтень 2014 - 19:57
Опубліковано 05 жовтень 2014 - 20:01
А я вообще одну ниточку вышила, когда только получила. Лапы чесались, а сейчас вообще времени нет, много чего связать надо. Буду в очень отстающих. В луны не верю, надеюсь просто на позитивный настрой.
Опубліковано 05 жовтень 2014 - 20:05
и мне так и не ответила Света вроде, его в 2 нитки шьют? или там где-то написано? а то я не читала и не открывала еще
Polinka78
-
-
Опубліковано 05 жовтень 2014 - 20:46
треба обов*язково вечiр?
Просто 14-та місячна доба починається ввечері. Починай тоді, коли вважаєш за потрібне)
и мне так и не ответила Света вроде, его в 2 нитки шьют? или там где-то написано? а то я не читала и не открывала еще
Лєр, там написано. По-різному, є і в одну, і в дві, і напів-хрести.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|