Перехід до вмісту

Фотографія

Нові комунальні тарифи

Новые тарифы на отопление во

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5244 відповідей у цій темі

#2901 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 979 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2017 - 19:38

Где находится абонентский отдел Полтаваоблэнерго?

#2902 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 373 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2017 - 20:05

Где находится абонентский отдел Полтаваоблэнерго?

Соборности 46-в, новый дом напротив Гор ДК и парка, там подвальное помещение, вывеска маленькая, смотрите внимательно.

#2903 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2017 - 20:07

Соборности 46-в, новый дом напротив Гор ДК и парка, там подвальное помещение, вывеска маленькая, смотрите внимательно.

спасибо
Очередь живая или электронная?

#2904 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 373 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2017 - 20:11

Когда я была, то живая со всеми ее прелестями. Маленькое душное помещение в подвале, замученные сотрудники и злые посетители в большом количестве. Встречала инфо на форуме, что можно записаться на определенный день и время, вроде запись у охранника. Электронной очереди по-весне точно не было.

#2905 Natalina

Natalina

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 262 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2017 - 21:28

Записаться можно, но нужно только прийти и записаться на бумажку на этот день. Записи по интернету или телефону нет. Инфо двухнедельной давности :)

#2906 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 399 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 13 листопад 2017 - 11:02

спасибо
Очередь живая или электронная?

очередь по талончиках. Пришла в 11.00, талончик на 15.15. Живая очередь после 17.00. Бред
Чего они с Левады переехали? Там красота была

#2907 Ириша

Ириша

Любимая мамочка

• Довгожителі
  • 6 447 повідомлення
  • Місто:Полтава-Центр
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

2       2    2    3   

Опубліковано 13 листопад 2017 - 12:09

Место в подвале ужасное ((
Старики с палками по лестнице лезут. Мамы с малышами. Была летом после дождя. Такое испарение, я просто задыхалась. Тесно.
Это ж надо так экономить на людях, чтоб абонотдел в подвал запихать ((

#2908 Лёлик

Лёлик

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 243 повідомлення
  • Місто:Полтава, левада
  • Ім'я:Оля :)

Нагороди

Опубліковано 13 листопад 2017 - 12:37

очередь по талончиках. Пришла в 11.00, талончик на 15.15. Живая очередь после 17.00. Бред
Чего они с Левады переехали? Там красота была

договор аренды закончился

#2909 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 листопад 2017 - 15:13

Сегодня с 9.00 до 12.00 прошла четыре коммунальные службы. Правда я была на машине, но всё равно не рассчитывала на такую оперативность.
В 8:50 я была вторая в Полтавгаз на Г.Сталинграда, в 9:40 в Облэнерго мне дали талончик на 10:10, но в 10:00 меня уже приняли. В 10:09 я уже с талончиком загорала в Теплосети, а в 11:05 в Водоканале была третья к окошку. В 12:05 я уже дома была. Повезло, иначе и не скажешь

Когда я была, то живая со всеми ее прелестями. Маленькое душное помещение в подвале, замученные сотрудники и злые посетители в большом количестве. Встречала инфо на форуме, что можно записаться на определенный день и время, вроде запись у охранника. Электронной очереди по-весне точно не было.

талончики выдавала дежурная в окошке, дает ли она их на следующий день не знаю, но дату и время вписывает от руки

#2910 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 399 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 листопад 2017 - 16:21

Повезло, причём сильно. В Полтавагазе на Гагарина приём в два окошка, живая очередь. В 11.20 сегодня была очередь 18 человек. С 12-12.45 перерыв на обед. Не знаю как можно дождаться. На Шевченко в 11.00 был номерок 112, в окошке обслуживали номерки 45-50. На Сенной ситуация не лучше. Одно окошко и масса людей. Покаталась я и осталась ни с чем. Провести в очереди 3-4 часа надо огромное терпение, выдержку и эти самые 4 часа свободного времени.

#2911 Exek

Exek

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 477 повідомлення

Опубліковано 22 листопад 2017 - 11:23

7) абзаци перший - третій частини четвертої статті 17 Закону України "Про метрологію та метрологічну діяльність" (Відомості Верховної Ради України, 2014 р., № 30, ст. 1008) викласти в такій редакції:

"4. Періодична повірка, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) засобів вимірювальної техніки (результати вимірювань яких використовуються для здійснення розрахунків за спожиті для побутових потреб електричну енергію і газ), що є власністю фізичних осіб, спільною власністю співвласників багатоквартирного будинку, здійснюються за рахунок суб’єктів господарювання, що надають послуги з електро- і газопостачання, якщо інше не встановлено договором, укладеним відповідно до законів, що регулюють відносини у сферах електроенергетики та газопостачання.

Відповідальність за своєчасність проведення періодичної повірки, обслуговування та ремонту (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) засобів вимірювальної техніки (результати вимірювань яких використовуються для здійснення розрахунків за спожиті для побутових потреб електричну енергію і газ), що є власністю фізичних осіб, спільною власністю співвласників багатоквартирного будинку, покладається на суб’єктів господарювання, що надають послуги з електро- і газопостачання. Відповідальність за своєчасність проведення періодичної повірки, обслуговування та ремонту (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) засобів вимірювальної техніки (результати вимірювань яких використовуються для здійснення комерційних розрахунків за спожиті теплову енергію і воду) покладається на суб’єктів господарювання, що здійснюють обслуговування відповідних засобів вимірювальної техніки.

Періодична повірка засобів вимірювальної техніки (результати вимірювань яких використовуються для здійснення розрахунків за спожиті електричну енергію і газ) проводиться за рахунок тарифів на електро- і газопостачання або за рахунок постачальника послуг комерційного обліку. Періодична повірка засобів вимірювальної техніки (результати вимірювань яких використовуються для здійснення комерційних розрахунків за спожиті теплову енергію і воду) проводиться за рахунок внесків за обслуговування вузлів комерційного обліку, встановлених відповідно до Закону України "Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання".

6. Кабінету Міністрів України протягом шести місяців з дня опублікування цього Закону:

привести свої нормативно-правові акти у відповідність із цим Законом;

забезпечити прийняття нормативно-правових актів, що випливають із цього Закону;

забезпечити перегляд та скасування нормативно-правових актів, що суперечать цьому Закону;

забезпечити приведення міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актів у відповідність із цим Законом;

забезпечити перегляд національних стандартів на обладнання для комерційного, у тому числі розподільного, обліку комунальних послуг та гармонізацію їх зі стандартами Європейського Союзу.

7. Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, органам місцевого самоврядування протягом трьох місяців з дня опублікування цього Закону:

забезпечити перегляд порядків формування тарифів на послуги з постачання теплової енергії, гарячої води, централізованого водопостачання для суб’єктів природних монополій та суб’єктів, що провадять діяльність на суміжних ринках, зокрема в частині виключення зі структури тарифів витрат на встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного та розподільного обліку теплової енергії та води;

забезпечити перегляд тарифів на теплову енергію, послуг з централізованого водопостачання, постачання гарячої та холодної води для суб’єктів природних монополій та суб’єктів, що провадять діяльність на суміжних ринках, в частині виключення зі складових відповідних тарифів витрат на встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного та розподільного обліку теплової енергії та води;

привести свої нормативно-правові акти у відповідність із цим Законом;

забезпечити прийняття нормативно-правових актів, що випливають із цього Закону;

забезпечити перегляд та скасування нормативно-правових актів, що суперечать цьому Закону.

Президент України

П.ПОРОШЕНКО

м. Київ 
22 червня 2017 року 
№ 2119-VIII

#2912 Katerina

Katerina

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 537 повідомлення
  • Місто:Полтава, Авиагородок
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

2          2   

Опубліковано 25 листопад 2017 - 21:26

Если в квартире прописан ФОПник, субсидию дают?

#2913 Иришка88

Иришка88

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 278 повідомлення
  • Місто:Полтава,Левада
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 26 листопад 2017 - 23:09

Дают.

#2914 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 399 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 листопад 2017 - 07:28

это зависит от суммы его декларации.

#2915 OksanaV

OksanaV

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 682 повідомлення
  • Ім'я:OksanaV

Нагороди

Опубліковано 27 листопад 2017 - 08:39

Сколько сейчас платить 1 куб газа (при наличии котла в квартире, многоэтажка)?

#2916 bonya

bonya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 837 повідомлення
  • Місто:Полтава-Левада
  • Ім'я:Яна

Нагороди

Опубліковано 29 листопад 2017 - 21:50

Начислили нам субсидию - аж 99 грн.
Подскажите, можно ли обращаться за разъяснениями? А то в прошлом году было чуть больше 1000 грн, а теперь 99. Это ж как же должны доходы вырости?

#2917 Лёлик

Лёлик

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 243 повідомлення
  • Місто:Полтава, левада
  • Ім'я:Оля :)

Нагороди

Опубліковано 29 листопад 2017 - 22:00

Запишитесь к специалисту
  • bonya це подобається

#2918 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 30 листопад 2017 - 08:31

"Сегодня, 29 ноября, вступили в силу новые тарифы на тепло, холодную воду и горячую воду. Соответствующие постановления Национальной комиссии, осуществляющей регулирование в сферах энергетики и коммунальных услуг (НКРЭКУ), опубликованы в газете «Урядовый курьер» от 28 ноября 2017 года."

https://news.finance...munalnye-uslugi

В Полтаве новый только тариф на воду (п. 65)

#2919 Лавина

Лавина

Я белый и пушистый комочек.....

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 30 листопад 2017 - 09:06

"Сегодня, 29 ноября, вступили в силу новые тарифы на тепло, холодную воду и горячую воду. Соответствующие постановления Национальной комиссии, осуществляющей регулирование в сферах энергетики и коммунальных услуг (НКРЭКУ), опубликованы в газете «Урядовый курьер» от 28 ноября 2017 года." https://news.finance...munalnye-uslugiВ Полтаве новый только тариф на воду (п. 65)
что то ничего не понятно. Полтававодоканал вообще хочет поднять тарифы, а судя по этим данным идет подешевение в общей стоимости за холодную воду в 32 копейки (сейчас 14,75, а должно стать 14,44?)

Кто-то живет наверное в прошлом :eyes:

• funia це подобається

#2920 funia

funia

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 581 повідомлення
  • Місто:Полтава,Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 30 листопад 2017 - 11:04

что то ничего не понятно. Полтававодоканал вообще хочет поднять тарифы, а судя по этим данным идет подешевение в общей стоимости за холодную воду в 32 копейки (сейчас 14,75, а должно стать 14,44?)

Кто-то живет наверное в прошлом :eyes:

там цены без НДС указаны 

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама