Наши домашние животные
Розпочатий з Леночка, 12 вер 2010 12:13
3037 відповідей у цій темі
ZirkA-83
-
Місто:Полтава. Левада
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 30 вересень 2020 - 06:33
+ за запах апельсина. Сначала дожила шкурки..пока свои свежие- отпугивали, высохли- новая игрушка у кошки перешла на эфирное масло..разбавляла водой и из пульверизатора пшикала..
Опубліковано 30 вересень 2020 - 07:39
Дівчата, а як ви даєте котам антигельмінтні засоби? У мене ще жодного разу цей процес не пройшов успішно. Сиропи вона випльовує, піна з рота йде. Таблетки я не знаю як засунути, щоб пальці не відкусили. Дама з характером.
Опубліковано 30 вересень 2020 - 07:39
Спаситипамагити. Котёнок начал ходить по маленькому на кресло- мешок(. Видимо наполнитель шуршащий напоминает ему песочник или кто его знает в чём дело, но он до невроза меня доведёт. В лоток прекрасно ходит, но нет- нет да и написяет на кресло. Уже два раза стирала кресло полностью, удовольствие это сомнительное. Отпугиватель покупала- не помог(
А скільки котику? Так може проявлятися статеве дозрівання. В нас як почалось - спочатку по-маленькому почав гадити, потім вже по-великому(( Всі ці методи з різкими запахами до лампочки були, він швиденько знаходив собі нове місце. Допомогла лише кастрація.
Опубліковано 30 вересень 2020 - 07:51
Дівчата, а як ви даєте котам антигельмінтні засоби? У мене ще жодного разу цей процес не пройшов успішно. Сиропи вона випльовує, піна з рота йде. Таблетки я не знаю як засунути, щоб пальці не відкусили. Дама з характером.
Це довгий процес))) З таблеткою головне попасти на корінь язика і зажати рот. Мій хлопчик вихований, але після цієї процедури я трішки обдряпана.
Я не знаю чи допомагають недорогі таблетки від гельмінтів, але скажу, що після них у кота покращується апетит, він набирає вагу.
Увидела в группе Барбоскины спаниеля и так он мне в душу запал ... дома никогда вообще не было собак, одна попытка завести кота много лет назад и та неудачная
Понимаю всю ответственность, меня часто нет дома
Не знаю, что делать .
Поехать посмотреть на него что ли ?
Не поддаваться эмоциям - это конечно правильно
Может у кого-то есть спаниель/? Как они в уходе и в доме
Я думаю, що все залежить від того в яких умовах він жив і як його виховували.
Знаєш, дарма в душу не западають....
Опубліковано 30 вересень 2020 - 08:46
Це довгий процес))) З таблеткою головне попасти на корінь язика і зажати рот. Мій хлопчик вихований, але після цієї процедури я трішки обдряпана.
Я не знаю чи допомагають недорогі таблетки від гельмінтів, але скажу, що після них у кота покращується апетит, він набирає вагу.
Я думаю, що все залежить від того в яких умовах він жив і як його виховували.
Знаєш, дарма в душу не западають....
Позвонила, но уже ее нет, видно забрали ( Но все равно, хозяева спаниелей- жду отзывы )
Опубліковано 30 вересень 2020 - 08:54
З чоловіком разом. Він тримає, я швидко вкидаю на корінь язика і закриваю коту рот на секунду, щоб ковтнув.
Відредаговано Мама Лена, 30 вересень 2020 - 08:54.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 30 вересень 2020 - 10:34
Опубліковано 30 вересень 2020 - 12:41
Спаниель в фб, випадково побачила https://www.facebook...00279563582439/
Это про него я писала (, уже нет, я звонила
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 30 вересень 2020 - 12:55
Я заворачиваю в небольшой кусочек фарша/мяса/любой вкусняшки - кот ест такие шарики не жуя, а сразу глотает)
Опубліковано 30 вересень 2020 - 12:56
Я заворачиваю в небольшой кусочек фарша/мяса/любой вкусняшки - кот ест такие шарики не жуя, а сразу глотает)
Мій умудряється виплюнути(
Опубліковано 30 вересень 2020 - 13:06
Моя точно не їстиме(
Я пляшечку відкрила, вона за 2 метри від мене почула запах і втекла.)
Опубліковано 30 вересень 2020 - 13:11
А скільки котику? Так може проявлятися статеве дозрівання. В нас як почалось - спочатку по-маленькому почав гадити, потім вже по-великому(( Всі ці методи з різкими запахами до лампочки були, він швиденько знаходив собі нове місце. Допомогла лише кастрація.
Скоро 6 месяцев, как раз созревает
Моя точно не їстиме(
Я толку таблетку и замешиваю во влажный корм- оба кота не замечают подвоха
Опубліковано 30 вересень 2020 - 13:14
Скоро 6 месяцев, как раз созревает
Я толку таблетку и замешиваю во влажный корм- оба кота не замечают подвоха
Колись давно так пробувала, то не їла. Спробую ще.
Опубліковано 30 вересень 2020 - 13:15
Так таблетки ж треба давати на голодний шлунок і потім не годувати
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Опубліковано 30 вересень 2020 - 13:19
даю коту Дронтал , там нет указаний когда и как , можно с едой можно принудительно, рекомендуют 4 раза в год я даю 2
Відредаговано funia, 30 вересень 2020 - 13:20.
mismouse
-
-
Опубліковано 30 вересень 2020 - 13:33
Моя точно не їстиме(
есть таблеткодаватель для кошек, я в ютубе смотрела - им вроде как удобно давать.
mismouse
-
-
Опубліковано 30 вересень 2020 - 13:58
я даю дронтал - у него в инструкции написано, что не нужно диету соблюдать.
Опубліковано 30 вересень 2020 - 14:17
есть таблеткодаватель для кошек, я в ютубе смотрела - им вроде как удобно давать.
Гляну, дякую!
Опубліковано 30 вересень 2020 - 14:52
Чесно скажу, інструкцію не читала, але так робити мені казав ветеринар.
Опубліковано 01 жовтень 2020 - 14:13
Теж поки не знала, мучилась з цими таблетками. І кішок мучила. А потім порадили таблетку (я правда ділю на декілька кусочків) закидати поглибше до горла. Ковтають, й самі не розуміючи.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|