Наші домашні рослини
Розпочатий з ллла, 21 чер 2010 15:49
3520 відповідей у цій темі
Опубліковано 21 вересень 2017 - 16:25
Згідна. Циперус в куми чудово росте на південному вікні. Я поставила його на південно-західне, то нів"яку йому там не подобалось.Почав жовтіти.Повернула на перше місце(східне вікно), то і рости швидко почав і зеленіє.Бегонькам: одній подобається на одному, другій на другому.
Хочу тепер фіалку приручити А в мене пригоди з фуксією продовжуються. Появилась знову та зараза, але тільки на обрізаних пагонах.Вигнала всі три на вулицю.Спостерігаю... Та що давновкорінена почуває себе причудово, жене пагони. Живці гірше, скинули квіти.А там подивимось...
День тепер починається з огляду квіток...А я вже майже замовила махрові сорти фуксії...ех...
larwww
-
Місто:Полтава, сады-1
-
Ім'я:Лариса
Опубліковано 21 вересень 2017 - 16:47
От же ж... Подарили орхидею, красивая...одна уже засохла у меня пару лет назад, что с этой теперь делать ума не приложу(
Осьминожка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 21 вересень 2017 - 19:07
На пряме сонце не ставити. Поливати-погружуючи в воду( я правда так не роблю))).
В мене теж красуня з'явилась нова. Цікаво яка вона буде далі-коли повторно зацвіте
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 22 вересень 2017 - 07:34
Девочки, подскажите, что с ними сделать? Может обрезать листья?. Купил начальник вот такие лилии(?). Я их пересадила. Но мне непонятны вот эти длиннющие листья.... В подвязанном состоянии смотрятся стремно, а если их отвязать, лежат на полу. (цветы у нас по всему офису на полу стоят)
Опубліковано 22 вересень 2017 - 07:51
Амориліси? Я не підвязую, листя лежить, потім потихеньку жовтіють, а з серединки ростуть нові. Та хочу відмітити, що у різних умовах і руках вони ведуть себе по рвзному))))
Знаю, що деякі обрізають листя і ставлять у підвал на відпочинок. Я свої не трогаю взагалі і це не заважає їм цвісти двічі - тричі в рік ( тьфу - тьфу - тьфу). АмАриліси))))
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 22 вересень 2017 - 08:05
Амориліси? Я не підвязую, листя лежить, потім потихеньку жовтіють, а з серединки ростуть нові. Та хочу відмітити, що у різних умовах і руках вони ведуть себе по рвзному))))
Знаю, що деякі обрізають листя і ставлять у підвал на відпочинок. Я свої не трогаю взагалі і це не заважає їм цвісти двічі - тричі в рік ( тьфу - тьфу - тьфу).
АмАриліси))))
Спасибо за инфо, названия их не знаю. Покупались у бабулек на рынке, а те зачастую тоже их не знают.Поэтому и спрашиваю здесь. Буду читать.
Опубліковано 22 вересень 2017 - 10:01
Знаю, що деякі обрізають листя і ставлять у підвал на відпочинок. Я свої не трогаю взагалі і це не заважає їм цвісти двічі - тричі в рік ( тьфу - тьфу - тьфу).
АмАриліси))))
А как часто вы их пересаживаете в новый грунт? У меня амарилис цветет в год пересадки только,но помню у мамы цвели без пересадки .
Опубліковано 22 вересень 2017 - 10:07
Ну може раз в два роки. На літо виношу на вулицю.
Элисона
-
Місто:Левада
-
Ім'я:Элисона
Опубліковано 22 вересень 2017 - 12:59
За гібіскус. Він формує бутони взимку при температурі +15. ТОму на спокій його переносять в прохолодне приміщення. В теплі вони женуть тільки листя
у меня на солнечной стороне стоит. Все лето и вот осень цветет
vivita
-
-
Ім'я:Вікторія
Опубліковано 22 вересень 2017 - 13:41
Мои любимые тарелочки
Опубліковано 22 вересень 2017 - 14:00
у меня на солнечной стороне стоит. Все лето и вот осень цветет
А в мене квіти скинув((((Аж шкода. Жарко було(((Поставила на східне вікно, то знову бутони погнав.Так як і бальзамін...
lana77
-
Місто:Полтава - Мотель
-
Ім'я:Sveta
Опубліковано 25 вересень 2017 - 07:54
Милочка, про фиалки. Если честно, то цветовод из меня так себе, но фиалки развелись в большом количестве. Окна все выходят на юг, но есть жалюзи. Поливаю по необходимости. Цветут просто заиечательно- много и подолгу.
Это я к тому, что не бойтесь завести фиалку, хоть и говорят, что они прихотливы в уходе, но уверена, что у вас все получится. И для начала, купите какой-то простенький сорт(здесь в 25 грн можно вложиться, если с рук покупать, или детку- еще дешевле выйдет), а если приживется, то можно и коллекцию заводить.
manynao
-
-
Ім'я:manyna
Опубліковано 25 вересень 2017 - 13:36
Девочки подскажите что делать, в денежном дереве много поотпадало листиков, стоит возле аквариума не на солнце, что может быть?
svbri
-
-
Ім'я:Светлана
2
Опубліковано 25 вересень 2017 - 17:35
Девочки подскажите что делать, в денежном дереве много поотпадало листиков, стоит возле аквариума не на солнце, что может быть?
Может залили? Денежное дерево любит умеренный полив.
manynao
-
-
Ім'я:manyna
Опубліковано 25 вересень 2017 - 19:20
Может залили? Денежное дерево любит умеренный полив.
а сколько раз надо в неделю поливать?
svbri
-
-
Ім'я:Светлана
2
Опубліковано 25 вересень 2017 - 19:44
Я поливают очень редко. Раз в 1-2 недели и по чуть- чуть.
Ози
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 26 вересень 2017 - 06:30
Может перелили. Проверьте корни...
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 26 вересень 2017 - 06:50
У меня в доме пропадает постоянно.Листья облетают.А когда выношу на оздоровление на улицу.....то стоит красавец.Иногда дожди заливали и ничего.Он у меня и вырос после того как начала на улицу выносить высаживать.Но теперь боюсь.Он в горшке ведерном хрупкий очень.
Опубліковано 26 вересень 2017 - 09:25
Милочка, про фиалки. Если честно, то цветовод из меня так себе, но фиалки развелись в большом количестве. Окна все выходят на юг, но есть жалюзи. Поливаю по необходимости. Цветут просто заиечательно- много и подолгу.
Это я к тому, что не бойтесь завести фиалку, хоть и говорят, что они прихотливы в уходе, но уверена, что у вас все получится. И для начала, купите какой-то простенький сорт(здесь в 25 грн можно вложиться, если с рук покупать, или детку- еще дешевле выйдет), а если приживется, то можно и коллекцию заводить.
Дякую!Вже одну красуню завела. Сьогодні домовилась про ще одну. Не скажу, що прям малютка. Брала за 35 грн. Вона фіолетова з китицями в 4 квітки. Наразі стоїть під південно-західним вікном.Там ввечері найдовше світло горить.Поливаю з дитячої піпетки теплою водою в піддон через день.+ в нас в квартирі наразі Т.+23 і вологість - 80-95%
lana77
-
Місто:Полтава - Мотель
-
Ім'я:Sveta
Опубліковано 26 вересень 2017 - 13:42
То, что вода не должна быть холодной и поливать в поддон - это правильно. У меня , если честно, то условия вообще не очень для фиалок (зимой 26-27 градусов, да и южная сторона - жарковато летом, наверное только и спасает, что есть жалюзи и на кухне влажность большая. Я вообще иногда забываю полить, а иногда мама приходит и берется поливать недавно политое, и ничего - растут и цветут )) так что у вас условия куда лучше, ждем хвастики от вас )))
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|