Mitera, дякую за пораду з ківі, не чула такого, треба спробувати, Нікуся у нас кисленьке любить, кефір чи йогурт все боюсь пробувати(через живіт,як згадаю....), хоча сімбітер пила і було все норм, це ж наче теж як кисломолочний продукт? Я от не знаю з якого краще починати? Якого виробника? Чи самій робити? Але як зробити такі мікродози?(ми з чоловіком кисломолочку не п'ємо)
Вводимо прикорм-2
Розпочатий з *Виктория*, 01 бер 2012 10:09
4221 відповідей у цій темі
#2802Опубліковано 28 березень 2015 - 17:14 Сегодня на фоне того, что она отвратительно ест (вот только творожок поела) вытребовала у меня пол чайной ложки борща... ох и рожицы были, облизывалась до подбородка. Чтобы доесть пришлось прятаться.
Посему вопрос: дайте пару рецептов супов. Для "блондинок" пошагово така сказать. Эхх, буду развлекаться.
#2803Опубліковано 28 березень 2015 - 17:38
Борщ варити вмієте, а суп ні? Чи якийсь особливий суп цікавить?
кефір кріпив старшого, меншому пока не даю, т.я. коли я пробувала, то його турбував живіт. А от біфідойогурт брала на сайті, на якому дівчата скуповувалися. Можу дати спробувати - брала 7 грн. пакетик - це на 3 рази по 1 літру. Я готую в баночках, строк збереження написано в інструкції 5 днів. Кожного дня відкриваю нову баночку.
Дописую: побачила, що ви в Лохвиці, то навіть і не знаю, як дати спробувати... тоді можу поділитися лише ссилочкою, де брала. Відредаговано mitera, 28 березень 2015 - 17:46.
#2807Опубліковано 28 березень 2015 - 19:51
Супчик для беззубых. На крупной терке натерла картошку, морковку, пробовала сельдерей чуть-чуть, немного крупы (рис, гречка, чечевицу мы уже ели так), лук не режу мелко, а то вкус луковый будет, просто кусочек для запаха, кладу лаврушечку, присаливаю чуточку и в мультю на тушение, еще зеленушку всякую. В таком перетертом виде даже я ем, я вообще супы не люблю. А сколько удовольствия у ребенка, когда он все это сам в мультю складывает, перемешивает, а потом ест суп, который сам сварил))
#2808Опубліковано 28 березень 2015 - 21:08
О, спасибо!
Потерпеть картошку на терке я б не додумалась )
#2810Опубліковано 28 березень 2015 - 22:53
Я ще в суп у мультиварці за овочами кладу шматочок вершкового масла - додає навару и пікантності, смачненько!
#2813Опубліковано 29 березень 2015 - 09:33
Дякую,за пораду і допомогу. Це ви робите в йогуртниці? А баночки потрібно стерилізувати? І ссилочку давайте( це напевно кідстаф?).
#2815Опубліковано 29 березень 2015 - 11:38
Детские рецепты и рецепты для малышей для мультиварки #2816Опубліковано 29 березень 2015 - 15:09
Взагалі-то все вводиться вранці, щоб протягом дня бачити реакцію.Коли довели до потрібного об'єму- переміщується на зручний для вас і малечі час. Ми молочну кашу їмо ввечері - краще став спати і пізніше вночі прокидатися поїсти маму. #2818Опубліковано 31 березень 2015 - 16:06 Мы тыкву ели практически каждый день, только я ее готовила с яблоком, сливой, вишнями, абрикосом замороженными домашними. Добавляла тыкву в каши (гречневую, рисовую), и в супы. Ничего плохого в том, что ребенок ел ее каждый день не вижу, ели ее в разных сочетаниях и все было норм. А в год мы уже ели "взрослые " супы и борщи, так как любили поесть с маминой тарелки. Младшему пока давала только яблочко домашнее, он так от него кривился.
#2819Опубліковано 02 квітень 2015 - 17:22 Як ви даєте малечі буряк? Як окреме пюре чи з іншими овочами? Як часто його можна давати і яким об'ємом? #2820Опубліковано 10 квітень 2015 - 21:54 Попробовала дать картошечку. Так малая так кривилась . Я её и молочком грудным сдобрила, а всё равно кривится. Так не воротила нос даже от цветной капусты и кабачка. Да и ещё немного на животике посыпало. Так что отставила пока картошку. Сегодня дала тыкву, ела с удовольствием. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |