в Донецьку теж були масові мітинги за Україну, поки не завезли росіян, і не почали з'являтися "зелені чоловічки". Мій колишній чоловік якраз в той час там проходив підвищення кваліфікації, ходив на ті мітинги. Кордони були відкриті, чи ви забули як у нас кордони охоронялися? Пара прикордонників що зроблять?Наші громадяни дали відпір у Харкові і Одесі.
А ті ,,маси,, що мовчки хавали російський мір, це не громадяни України.
Цих гнид було не багато, але голосно орали.А маси мовчки ,,ковтали,,.
Ти подивись на Сумщину , люди без важкої техніки не боялись давати відпір Армії, а не купкі ,,бандюків,,.
Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
#2801Опубліковано 09 червень 2022 - 10:50 #2802Опубліковано 09 червень 2022 - 11:53 Херсон цього року чинив опір голіруч бо тероборону не створили, зброю не видали (готувались же до війни, я ж не помиляюсь?) і чим це скінчилось? Або той же Маріуполь, скажи ще що там не патріоти! Навіть у дану хвилину там близько 100 тисяч громадян, на межі життя і смерті, не маючи засобів для існування, чистої води, їжі... #2804Опубліковано 09 червень 2022 - 12:21 Наявність цих питань уже нівелює героїзм і заслуги, що не втік. Цього не було достатньо, а визволяти і рятувати людей треба зараз і постійно, а не замовчувати і забороняти незручні питання.
#2805Опубліковано 09 червень 2022 - 12:24
Дежавю. Чим цей потік свідомості відрізняється від "барига-порошенко наживається на війні"? Ті самі вкиди, безпідставні звинувачення, узагальнення і просто брехня. Хто саме показав себе на гуманітарці? Хто просив гроші, якщо фразу про зброю у перший день війни процитував увесь світ? Впевнена, що зрада має місце зараз. Але ти в якійсь зрадофільській бульбашці, дивись щось альтернативне іноді може. #2807Опубліковано 09 червень 2022 - 12:39 я читаю лише офіційні канали, навіть порошенківські канали не дивлюсь, але банку консерв бачила в продажу, на якій жодної етикетки нашої нема #2808Опубліковано 09 червень 2022 - 12:43 проблема в тому що "не зараз" потім перетвориться в "ніколи". Ніхто про Майдан не говорить, але роботу свою треба виконувати якісно на всіх рівнях, а не підминати все під президента, обкластися якимись радниками, які взагалі ніхто і звинувачувати в усьому захід, при цьому самі нічого не роблячи.
#2810Опубліковано 09 червень 2022 - 13:31
Життя покаже.. #2811Опубліковано 09 червень 2022 - 13:42 Інна а ти не чула що 16 разів доставляли провізію і зброю на Азовсталь..ризикували і гинули льотчики.А якщо не кричать про все , то може так і потрібно..А не як наш мер дибіл Кременчуцький НПЗ не постраждав.,.і що потім... Я теж обурена тим , що наші підприємства можуть випускати зброю, патрони..але чомусь сиджу дома вже четвертий місяць....питань багато..але колотити , це тільки ворогу допомагати
#2812Опубліковано 09 червень 2022 - 13:50 Не нашим мером єдиним, лише на днях відзначився слкга Негилевський, і до цього були випадки... Про все читаю, а вильотів було всього 7 (отак і породжуються чутки), то кількість літаків задіяних в операції 16 вони літали по двоє, а одного разу 4 #2813Опубліковано 09 червень 2022 - 14:25 #2814Опубліковано 09 червень 2022 - 15:50
а які повинні бути етикетки зараз? Проходження таможні максимально спрощено, особливо для продуктів харчування. Везуть іх всі хто може. На гуманітарці якраз вказується, що це гуманітарка #2815Опубліковано 09 червень 2022 - 16:09 більше того -- я вже не один раз бачила, купувала навіть продукти харчування, напої НАШОГО! виробництва, але з єтикетками на іноземній мові! Це вказує на те, що в нашій державі не скрізь є ресурси на виробництво етикеток, використовують які є, ті що для експорту і тд Відредаговано Annuska, 09 червень 2022 - 16:10.
#2816Опубліковано 09 червень 2022 - 16:50 Чому, в Епіцентрі навіть етикетку на формі "Не для продажу змогли пояснити", бронежилетам пояснення шукають слідчі, впевнена, що знайдуть)
#2817Опубліковано 09 червень 2022 - 17:57
Потрібно більше привертати увагу правоохоронців, старших за званням і тд, а не розганяти зради по соцмережам!
В нашій країні ще багато жадібних гнид, корисних ідіотів і жоден, навіть самий кращий президент сам цього не поборе. Ipiha писала про інше
#2818Опубліковано 09 червень 2022 - 18:35 Подвійні стандарти? Раніше в усьому був винен презилент і ніхто інший... #2820Опубліковано 09 червень 2022 - 19:00
Чому подвійні? можливо це у Вас так))) Я ж ніколи так не вважала! мені не подобаються абсолютно всі президенти України, але це не тому що вони одні у всьому винні -- короля играет свита.. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |